Top geregeld met Top plaatsen

goede service, goed behandeld

De plaatsen in stadion waren perfect. Maar 5 meter van het veld af.

goede service, goed behandeld

Eerlijk gezegd tot last minute argwanend gestaan tov. VoetbalreizenXL. Zeker wanneer er op de beloofde dag (dag na Kerstmis) nog steeds geen nieuws was en de tickets nog niet aangekomen waren. Na een mailtje & telefoontje van ons bleek dat we de tickets de dag van de wedstrijd moesten afhalen aan het stadium zelf. Een dag later gingen we opgeladen pasjes toegestuurd krijgen via PostNL, wat op de valreep inorde kwam. Spanning tot bij het binnengaan van het stadium : waren de pasjes (met totaal andere namen dan de onze) correct opgeladen of niet?! Maar alles bleek prima te zijn : 3 plaatsen naast elkaar met goed zicht, leuke sfeer ... genoten van deze voetbalervaring !

goede service, goed behandeld

zeer goed, jammer dat er geen losse tickets te koop zijn

goede service, goed behandeld

Geweldige unieke ervaring, uitstekende wedstrijd en een sfeer die je nooit wel vergeet, kortom voor herhaling vatbaar

goede service, goed behandeld

De boeking van tickets en hotel was prima geregeld. We zaten op rij 3, bijna direct aan het veld en dat was een geweldige ervaring! De sfeer rondom en in het stadion is sowieso prachtig, maar om op 5 meter afstand Jan Vertonghen een hoge bal langs de lijn te zien geven, is heel bijzonder! Daarbij geldt dat de Engelsen het woord gastvrijheid hebben uitgevonden. De stewards in en rondom het stadion zijn allemaal zeer gedreven om je te helpen je plek te vinden. Kortom een prachtige ervaring!

goede service, goed behandeld

Alles goed geregeld en gecommuniceerd

goede service, goed behandeld

Aanvankelijk sceptisch over dergelijke aanbieders. VoetbalreizenXL heeft het waargemaakt. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Kreeg goede extra informatie. Tickets kwamen ruim op tijd. Prima ervaring. Prijs is hoog, dat is echter bij al deze aanbieders zo.

goede service, goed behandeld

in het verleden heb ik complete voetbalreizen steeds gedaan,dat is toch beter,(af),deze trip was in orde, hotel op wandelafstand, tickets in het hotel ter plaatse,zitplaatsen zeer goed , prachtig zicht op het terrein,en de sfeer zoals steeds in de premier league,we hebben genoten,thanks.

goede service, goed behandeld

Via de site had ik kaartjes voor de wedstrijd Everton-Southampton aangevraagd. Ik kreeg netjes een offerte opgestuurd met duidelijke informatie. Uiteindelijk heb ik de kaartjes bij VoetbalreizenXL besteld. Ook de procedure rondom de betaling en het ophalen van de kaartjes was erg goed gecommuniceerd. De medewerkers zijn klantgericht, wat ertoe leidt dat je het gevoel hebt dat 'de klant koning is'. Prima organisatie dus!

goede service, goed behandeld

Alles was prima geregeld, Bij elke gestelde vraag direct een snelle reactie Zeer tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

Het was een geweldige ervaring! Mooie, typische Engelse sfeer en de 3 punten! Daarnaast een uitstekende service van VoetbalreizenXL!

goede service, goed behandeld

Kaartjes lagen netjes klaar bij hotel van keuze. Eigenlijk waren het seizoenskaarten. Alles liep vlot en netjes

goede service, goed behandeld

Prima service van begin (interesse) tot eind (thuiskomst)!

goede service, goed behandeld

geen bijzonderheden. De website geeft een keur aan wedstrijden die bezocht kunnen worden. en degene die wij hebben bezocht was de afhandeling prima en volgens afspraak.

voldoende, een redelijke ervaring

Goed geregeld, vond de kaarten te duur voor de plek waar we zaten.

goede service, goed behandeld

Super ervaring alles goed geregeld met duidelijke info Persoonlijk en goed bereikbaar

perfect, zeker aan te bevelen

Snelle en duidelijke communicatie. Mooie plaatsen in het stadion. Top ervaring!!

goede service, goed behandeld

Prima geregeld, leuke plaatsen, hotel was een minpuntje, kleine kamers met te klein bed

goede service, goed behandeld

Top ervaring. Plaatsen in het stadion waren iets minder dan verwacht.. Uiteindelijk toch top dagen gehad! Met de organisatie was absoluut niets mis, strak georganiseerd!

Genoten van de Engelse sfeer

goede service, goed behandeld

Alles netjes optijd. Ook folder met gegevens erg leuk en praktisch

perfect, zeker aan te bevelen

☆ 14-12-2016 ☆ Tottenham Hotspur - Hull City. De losse kaarten kwamen later binnen dan gedacht bij Voetbalreizen XL. Hierdoor hebben de heren de kaarten persoonlijk in Groningen afgeleverd, wat een goede service! Erg mooie plaatsen in het stadion en een super wedstrijd gezien! Tottenham Hotspur heeft maar liefsf met 3-0 gewonnen. Dit was een ervaring om nooit meer te vergeten! Heren erg bedankt voor de goede service, hier gaan wij zeker vaker gebruik van maken!

goede service, goed behandeld

Ik heb via VoetbalreizenXL 3 tickets voor de wedstrijd WHUFC - Burnley besteld. Na een eerste huivering op het bericht, dat ik de tickets vlak voor de wedstrijd bij de ingang van het stadion zou krijgen, bleek alles perfect geregeld. Ik kreeg de tickets persoonlijk overhandigd door de oprichter van de Belgian Hammers en had een plek op rij 9 vlak bij het veld. Tussen het gezang en "het authentieke engelse" commentaar (fxxxx) op de scheidsrechter en de tegenstander. Een schitterende ervaring, die ik elke voetballiefhebber kan aanraden!!!!

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.