goede service, goed behandeld

Ook toen er even wat fout dreigde te gaan met de kaartjes is dit super snel opgelost! Hulde voor zowel de mensen in Engeland als in Nederland. Men bleef actief communiceren! zodat wij wisten het komt goed.

goede service, goed behandeld

super leuk weekend gehad met z'n 3 en, heel goede plaatsen in stadion en alles goed geregeld.thanks.

perfect, zeker aan te bevelen

Super ervaring spurs-city. Alles keurig geregeld en hotel was top! Echt een aanrader!

goede service, goed behandeld

Wij hebben een fantastische onvergetelijke ervaring gehad. betreft tickets was alles super goed geregeld en duidelijk. kon niet beter!

goede service, goed behandeld

Prima service, prima kaarten en prima klantgericht handelen

goede service, goed behandeld

Aankoop tickets via reisbureau perfect verlopen, ontvangst uitstekend, ervaring stadion/ wedstrijd fantastisch

goede service, goed behandeld

Kaartjes optijd binnen gekregen. Helaas niet de beste plekken, maar wij zij ergens anders gaan staan en daar waren ook 2 lege plekken.

voldoende, een redelijke ervaring

Afgelopen zondag ben ik met mijn verstandelijk beperkte broer naar een wedstrijd gegaan in Engeland. Bij voetbalreizen hadden we twee dingen geboekt, de kaartjes en het hotel. Eenmaal aangekomen bij het hotel, bleek dat er een hotelvoucher naar mij had moeten worden gestuurd, waardoor we konden inchecken zonder moeite. Die had ik niet gekregen en moest de Wifi van het hotel aanschaffen, om zo de mail van voetbalreizen te ontvangen (nadat ik gebeld had met ze). Tegen mijn broer gezegd: geen stress, we kunnen gewoon vanavond inchecken, laten we van de wedstrijd gaan genieten. De wedstrijdtickets had ik al in de vorm van twee pasjes ontvangen een paar dagen voor vertrek. Op de pasjes stonden wel twee hele andere namen (meneer en mevrouw H.) maar dit moest geen probleem vormen volgens voetbalreizen. Bij het stadion konden wij de bepaalde ingang van onze tickets niet vinden (het stadion is ook momenteel half in afbouw), dus vroegen wij een steward om richting. Hij vroeg naar onze tickets, waarna wij aangaven alleen de pasjes te hebben. Vanaf dat moment werden wij heel raar behandeld bij Tottenham. We werden meegenomen naar een soort ticketbox plek, waarbij we moesten wachten op de manager. Toen hij aankwam vroeg hij onze namen en confronteerde on met het verschil van namen op de pasjes. Wij zeiden dat het niet uitmaakte, want we hadden via internet geboekt. De man van Tottenham werd redelijk boos en vroeg ons alles: waar we de tickets gekocht hadden, hoeveel we hadden betaald en hoe we hier waren gekomen. Nadat ik in mijn beste Engels uitlegde dat ik deze trip cadeau had gedaan aan mijn broer en de situatie had uitgelegd kwam de man van Tottenham een beetje tot rust en werd wat vriendelijker. Hij print alsnog de wedstrijdtickets voor ons uit (omdat we zoveel betaald hadden en helemaal hier naartoe waren gereisd), maar de twee pasjes moest de man innemen. Toen ik aangaf dat dat niet kon, aangezien ik de pasjes na terugkomst in Nederland moest terugsturen, ze de man dat Voetbalreizen helemaal niet op deze manier tickets van wedstrijden mocht verkopen en dat wij eigenlijk slachtoffer hiervan waren geworden. Hij wenste ons een fijne wedstrijd en liep met de twee pasjes weg. De plekken in het stadion en de wedstrijd zelf waren echt goed, maar deze stress op de dag zelf (bij het hotel en het stadion), zorgde er toch voor dat vooral ik een heel naar gevoel heb overgehouden aan deze trip. Behandeld worden als criminelen, terwijl je zelf totaal geen weet van de situatie hebt, is een zeer onprettig gevoel. Zeker wanneer mijn broer hier ook slachtoffer van werd en ik hem continue heb moeten geruststellen dat alles wel goed zou komen en we gewoon de wedstrijd gingen kijken. Ik vind het een schande en ik zou dus ook nooit voetbalreizen willen aanraden aan anderen, in ieder geval niet voor wedstrijden van Tottenham Hotspur. Ik hoop dan ook dat Voetbalreizen met enige excuses of compensatie naar ons komt, want wij zijn verre van tevreden over de gekregen service en diensten van de organisatie. Met vriendelijke groet, Remo en Jeffrey Langeweg

perfect, zeker aan te bevelen

Goed geregeld, geweldige plekken!

goede service, goed behandeld

Simpel en snel naar een prachtige voetbalervaring in het buitenland.

goede service, goed behandeld

Kaartjes besteld bij Voetbalreizen XL. Hier ook telefonisch contact over gehad bij bestelling. Na bestelling de order nog gewijzigd, dit werd zonder problemen geregeld. De kaartjes zijn keurig, conform afspraak, bezorgd. Mooie wedstrijd gezien, leuke ervaring!

goede service, goed behandeld

Voetbalreizen.nl levert niet alleen volgens afspraak tijdig de wedstrijdkaartjes maar heeft ook oor voor de persoonlijke vragen. Het lange weekend Londen was met het bezoek aan de highlights in het centrum en de aanwezigheid bij een sfeervolle wedstrijd op White Hearts Lane een mooie afsluiting van de schoolvakantie van zoon Neal. Mijn zoon wil volgend jaar weer met mij naar een wedstrijd. Misschien dan naar Spanje of Duitsland. Kortom: de kaartjes waren wat prijzig, maar het was het dubbel en dwars waard.

perfect, zeker aan te bevelen

Aangezien ik de kaartjes pas 5 dagen van te voren gekocht had was het super geregeld de kaartjes lagen netjes klaar in het hotel de sfeer bij chelsea was boven verwachting goed! En de plekken waren super! Het enige wat wij jammer vonden was dat er eigenlijk niet een echt supporters café is zoals wij die hier in Nederland kunnen maar verder was alles fantastisch!

Het was fantastisch!!

goede service, goed behandeld

Fantastische wedstrijd gezien. Goede ervaring. Tickets wel aan de hoge kant. Zeker voor herhaling vatbaar.

goede service, goed behandeld

Wij wilde een hotel in Londen en een wedstrijd in Leichester. Dit was voor voetbalreizenXL geen probleem en het kostte ze geen ene moeite om aan onze eisen te voldoen. De tickets ontvingen we vervolgens in ons hotel zoals verwacht. Daarnaast was de sfeer tijdens de wedstrijd echt geweldig ondanks de 0-0 uitslag. Ik raad dit echt aan, want het is een geweldige ervaring. En uiterst goed geregeld.

voldoende, een redelijke ervaring

Geweldige wedstrijd en sfeer

goede service, goed behandeld

Was prima georganiseerd. De verzending van de tickets liep niet goed. Dit lag aan fed ex. heb kaarten zelf bij Fed ex in Apeldoorn opgehaald.

goede service, goed behandeld

Het meeste was top geregeld! Geen enkele negatieve opmerking over het contact met voetbalreizen, dat ging snel en erg positief! Echter is het hotel wat geboekt is het woord hotel niet waard. 1 ster troep met stinkende vloerbedekking, geen ventilatie, muffe badkamer, tweepersoonsbed waar je naar het midden rolt (overigens was er gevraagd om 2 losse bedden) en geen kluisje voor je waardevolle spullen. Graag andere mensen niet naar dit hotel laten gaan om ze dat te besparen.

goede service, goed behandeld

Geweldige entourage ! London is een mooie stad met veel bezienswaardigheden. Hotel was oke, wel een beetje achteraf buurt. Wss bewust gekozen, omdat het in het midden lag van het centrum en stadion van Arsenal. Wedstrijd was een sensatie met maar liefst 7 goals. Ik kwam voor Arsenal, maar vond het erg dat Liverpool won, met onze eigen Wijnwaldum.

perfect, zeker aan te bevelen

Samen met een maat voor deze wedstrijd gekozen, en ondanks de nederlaag en de prijzige tickets, heb ik nog geen moment spijt gehad. De sfeer in het Signal Iduna Park is zo fantastisch! Ik heb Champions League in Barcelona gezien, maar dit komt er qua sfeer nog boven! Wat een fans, en wat een stadion! Ik keer zeker nog terug naar Dortmund! Verder kreeg ik de kaartjes van VoetbalreizenXL netjes thuisbezorgd in de week van de wedstrijd. Ideaal dus. Nog een pluspuntje trouwens: het waren originele tickets en niet zo van die e-tickets. Leuk voor mijn verzameling dus :)

goede service, goed behandeld

het was goed geregeld en we hebben genoten

goede service, goed behandeld

Met mijn zoon een prachtige heit-zoon voetbaldag beleefd in voetbalstad Dortmund. Bayeren- en Borussiafans liepen gewoon door elkaar en dronken gezamenlijk een biertje. Zo moet voetbal zijn: een feest, een uitje, een belevenis!

goede service, goed behandeld

Echt super plaatsen !!! We hadden 4 plaatsen recht achter de goal op de 5e rij. Dan sta je bijna oog in oog met de spelers .goed geregeld

goede service, goed behandeld

Kaarten waren keurig bezorgd in hotel 1 dag voor de wedstrijd. Zou prettig zijn als levering iets eerder kan.

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.