perfect, zeker aan te bevelen

Leuk geregeld met de mail van te voren(brochure). Hebben we wat aan gehad met het parkeren. Goede service!!!

perfect, zeker aan te bevelen

de tickets pas enkele dagen voor vertrek in bezit geeft wat stress , een vriendelijk telefoontje voor info : alles komt in orde , en dat was helemaal zo . niet echt goedkoop , wel de moeite.

goede service, goed behandeld

Losse kaartjes bleken seizoenkaarten te zijn kwamen 1 dag voor vertrek binnen, beetje laat vond ik. Eenmaal terug seizoenkaarten aangetekend terugsturen wat ook weer €8,15 kostte, maar dat is keurig opgelost door voetbalreizenXL. Kortom leuke ervaring bij Arsenal gehad en voor herhaling vatbaar.

voldoende, een redelijke ervaring

Kaartjes en zo waren prima geregeld, net als de begeleidende informatie vooraf. We hadden gevraagd om plaatsen niet te hoog i.v.m. hoogtevrees en kregen plekken op de allerhoogste rij. Ook zouden we plaatsen aan de korte zijde krijgen, het werk de hoek. Maar het was een belevenis en overall heerst tevredenheid

goede service, goed behandeld

Prima verlopen zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

We hadden echt super plaatsen in het stadion en we zijn echt heel erg goed geholpen en geadviseerd door voetbalreizen.nl Heel erg bedankt. Wij komen zeker bij jullie terug!

goede service, goed behandeld

Alles goed geregeld. Persoonlijk aandacht van Erik. Hele snelle reacties. Keurige brochure ontvangen na boeking

goede service, goed behandeld

Top dagen gehad, alles was perfect geregeld. enig minpuntje, de afstand van Stadion naar het Hotel. Hotel was overigens top

goede service, goed behandeld

Wederom een super weekend beleefd, binnen de vriendengroep wordt het al het mooiste weekend van het jaar genoemd. Er wordt dan ook al weer reikhalzend uitgekeken naar volgend jaar!!!

goede service, goed behandeld

Een Signal Iduna Park met 81.000 toeschouwers die "You'll never walk alone" zingen. Waanzinnig!

goede service, goed behandeld

Netjes en correct geholpen!

goede service, goed behandeld

Ik heb een fantastische voetbalervaring gehad, mede door de leuke wedstrijd en de sfeer. De kaart die ik had, was op een matige plaats. Aan de prijs van 26 euro, kon ik dit al een beetje verwachten. Hoe creatief ik was, kon ik doorlopen naar de lange zijde waar ik de wedstrijd, tussen de 3e en 4 de ring prima heb kunnen volgen. (staand)De tour en het museaum stelde niet zoveel veel voor. Het hotel was uitstekend en met de metro goed te doen naar het centrum. Kortom, een schitterende reis (die ik als kado heb gekregen) maar ik denk dat de prijs kwaliteit aan de hoge kant is geweest. Ik zal in de toekomst altijd mijn reizen zelf samenstellen. Het bijboeken van de vlucht en 2 dagen hotel voor mijn vrouw, was ook aan de dure kant. ik betaalde nog 286 euro bij waar de voetbalreis ook niet goedkoop is geweest. Heerlijk genoten, mazzel met de wedstrijd

perfect, zeker aan te bevelen

Fantastische ervaring en zeker voor herhaling vatbaar en de flexibiliteit staat hoog in het. Aan te raden JA zeker te weten.

goede service, goed behandeld

Leuke zaterdag gehad in Dortmund. Samen met mijn beide zoons een wedstrijd bezocht. Gemoedelijke sfeer, leuk publiek, spannende wedstrijd, bier, braatworst het was er allemaal. Goede plaatsen, alles top geregeld. Voor herhaling vatbaar.

goede service, goed behandeld

Goede service, snelle reactie en optijd de kaarten binnen zodat we al snel konden focussen op de activiteiten erom heen

goede service, goed behandeld

Ondanks een mindere wedstrijd toch een leuke voetbalreis gehad .stadion tour en museum heel leuk . Alles goed geregeld goede vluchten en hotel in centrum van Manchester .Prima plaatsen in het stadion .

perfect, zeker aan te bevelen

Erg goed aanbod van voetbalreizen, prima communicatie en nazorg. Enige opmerking om het leuke voetbalboekje met tips eerder te versturen en niet 1 dag voor vertrek.

goede service, goed behandeld

Een geweldige ervaring gehad op Old Trafford! Kaartjes waren in de vorm van membershipcards naar mijn thuis adres gestuurd en alles werkte voortreffelijk. Het enige puntje van kritiek was het feit dat het onduidelijk was welke ingang van het stadion we moesten hebben. Maar dit lag vooral aan de onbekwaamheid en onwetendheid van de stewards bij Old Trafford. Het is maar goed goed dat we er op tijd waren, want het duurde even voordat we op de juiste plekken zaten. Maarja, de zoektocht had ook zo z'n charmes. Maar al met al, alleen maar lof!

voldoende, een redelijke ervaring

Wedstrijd meegemaakt van nr 4 tegen nr. 2 in Duitsland. Kaartjes dinsdag per aangetekende post ontvangen voor de sfeervolle wedstrijd op zaterdag. Goede plekken in het indrukwekkende stadion. Vervoer vanuit centrum/station met gratis pendelbussen. Super ervaring!

perfect, zeker aan te bevelen

Het was voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer dat wij kaarten bestellen. Super mannen. We hebben een ongelooflijk, niet te vergeten weekend gehad. Thanks.

goede service, goed behandeld

Keurig geregeld. Ontvingen de tickets per aangetekende post, toegang tot stadion verliep prima

slechter dan verwacht

We waren met groep van 6, maar ondanks toezegging zaten we niet bij elkaar en ook niet alle 2e ring. Bovendien waren kaartjes duur.

goede service, goed behandeld

Prima verzorgd en volgens afspraak

slechter dan verwacht

Mijn ervaring was slecht. 5 kaarten welke verdeeld waren. 1 x 3 plaatsen naast elkaar en 1 x 2 plaatsen naast elkaar in 2 verschillende vakken. Verder waren we erg teleurgesteld dat we in het uitvak zaten. We hadden sjaals en petten gekocht van Gladbach. Deze moesten bij het betreden van het vak uit het zicht opgeborgen worden. En bovendien boek je niet een voetbal reis van Gladbach om in het uitvak geplaatst te worden, dan hadden we wel voor een thuis wedstrijd van Dortmund gekozen. Dus de voetbalreis was een teleurstelling.

goede service, goed behandeld

Alles was perfect in orde. Jullie gaven aan dat het hotel kon beginnen over het ontbijt, wel of niet inclusief. Dat klopte ook. Wel vreemd trouwens, maar ze geloofden ons. Jullie kunnen beter in de Duitse taal omschrijven dat het ontbijt al ingekocht was. Ze geloofde ons nu op onze blauwe ogen. Leuke sfeervolle ervaring in de Veltins-Arena. Echte aanrader!!

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.