Geweldig!

Wij bezochten 3 wedstrijden: Fullham - Wolves; QPR - Stoke City & de kers op de taart Arsenal - Lens. De laatste wedstrijd was ons primaire doel, in de 2 dagen daarvoor hebben we de andere 2 wedstrijden bezocht. VoetbalreizenXL had de tickets voor alle 3 de matches uitstekend geregeld. Voor Arsenal ontvingen wij zelfs een voucher van VoetbalreizenXL voor eten en drinken. Een complete maaltijd met 4 drankjes, dat was perfect. Überhaupt is de hospitality bij Arsenal uitstekend, in een zeer supporters vriendelijke stadion, met meelevende fans. Craven Cottage en Loftus Road van Fulham en QPR zijn de stadions met de oorspronkelijke Engelse sfeer en thuis- en uit suppoters die 2 x 45 minuten hartstochtelijk achter hun team staan. De Riverside stand bij Fulham, was een perfecte zitplaats op de onderste ring, we zaten bijna op het veld. Aandachtspunt bij QPR zijn de zitplaatsen, zowel voor jezelf als opzij van jezelf zijn de plekken erg smal. Voor langere en bredere mensen is dit wel een aandachtspunt. Wat opviel dat alle supporters zich zo gedisciplineerd gedroegen, geen gedoe! Rond het stadion mag je bier drinken, maar op de tribunes is dat verboden, dat draagt bij aan de positieve sfeer. Geen gelal en vooral geen mensen die heen en weer lopen om bier te halen of dien ten gevolge veelvuldig naar het toilet moeten. Wij vonden dat een verademing en ook wij lusten bier. Wij zijn dit jaar voor 3e keer m.b.v. VoetbalreizenXL naar een buitenlandse wedstrijd geweest, 2x in Duitsland en nu in Londen. Al met was het weer TOP!!!! Met alle dank aan VoetbalreizenXL!!!!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Arsenal - Lens; Fulham - Wolves; QPR - Stoke City.

Mooi hotel dichtbij het station met zeer goede bedden en prima ontbijt. Het zou wel mooi zijn als jullie ook de vliegreis zouden aanbieden.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Man. City-Liverpool

Super kaarten ontvangen.

Samen met mijn 2 zonen de wedstrijd bezocht, we hadden van Voetbalreizen 3 kaarten besteld en dit waren 3 hele mooie plekken in het stadion.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Sevilla-PSV

Top ervaring!

Mijn vriend en ik hebben een geweldige Engelse derby mogen bijwonen. VoetbalreizenXL hebben wij de reis geboekt en hebben wij perfecte zit plekken toegewezen gekregen om optimaal van de wedstrijd te kunnen genieten!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester City - Liverpool

Top geregeld

Goed hotel en perfecte zitplaatsen

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester City - Liverpool

Gewoon goed geregeld!!!

Volgens afspraak en uitstekende service.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Barcalona-FC Porto

Mooie avond goede plaatsen

Netjes geregeld

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Sevilla psv

Fantastico

Goed geregeld en mooie plekken. Wij hebben een top dag gehad!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Bremen-Leverkussen

Fantastische ervaring - supergoed geregeld

We hebben een heerlijk weekendje weg gehad. De sfeer in de stad en in en rond het stadion was geweldig. Super genoten en een geweldige wedstrijd gezien (4-2 winst voor BVB). Mooie plekken aan de lange zijde met goed zicht op 'die Gelbe Wand'

• Welke wedstrijd heb je bezocht? BVB - Bor. Monchengladbach

Alles prima geregeld

Hotel, kaarten, prima en gemakkelijk geregeld

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Keulen - Bayer München

Super mooi om mee te maken

Mooi stadion met enorm veel sfeer. Daar kunnen supporters van de tegenpartij nog tussen eigen supporters zitten,dat moet je in Nederland bij sommige clubs eens proberen. Zeer leuke Fanclub store erbij. Zeer mooie gratis upgrade gehad naar de lange zijde. Als iemand van plan is om dit te doen,doe het gewoon want dit is een SUPER ervaring.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Borussia Dortmund-Borrusia Monchengladbach

Prima geregeld, wel redelijk prijzig

Goede ervaring bij voetbalreizen! Kaartjes ruim voor de wedstrijd in de mail en een goed hotel. Wel erg prijzig als je ziet wat je betaald voor 2 tickets en 2 hotelovernachting.

Eenvoudig tickets bestellen en ontvangen per mail. Ook in goedkoopste categorie top plek.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? ManU - Luton

Een geweldig vader-zoon weekend

Vader en zoon, groot voetballiefhebbers, een lang weekend naar Noord-West Engeland. Vrijdag ochtend geland in Manchester, deze dag de stad verkent, inclusief stadion tour bij Manchester United. Vervolgens een uurtje met de trein richting Liverpool. De volgende dag rustig aan Liverpool en de pubs ontdekt en zondag was het Matchday. You Never Walk Alone, wat een ervaring. Engels voetbal is geweldig om een keer mee te maken en verder de stad perfect voor een vader-zoon weekend.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Liverpool-brentford

Top geregeld

Bezocht Liverpool match met mijn zoon. Prima geregeld qua kaartjes en op vragen werd snel en duidelijk gereageerd. Niet goedkoop maar wel alles goed geregeld

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Liverpool-Brentford

Perfecte voetbalreis naar Londen

Het was een fantastische ervaring: Chelsea - Manchester City. De wedstrijd was van een heel hoog niveau met een spannend scoreverloop: 4-4! Het Mercure Hotel was zeker zijn vier sterren waard met een uitgebreid ontbijt, mooie kamers en sympathiek personeel. Alles perfect door jullie geregeld. Het was weer een hele belevenis en we komen volgend jaar zeker bij jullie terug.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Chelsea - Manchester City

Meer dan fantastisch

Ik wilde jullie heel erg bedanken voor het regelen van de kaarten voor de wedstrijd Benfica-Sporting. De kaarten waren geweldig, we hadden de best denkbare plekken, heel erg centraal en bijna op het veld. Het stadion is enorm groot met ruim 62.000 toeschouwers wat al een ervaring op zich is en de wedstrijd was een groot feest. Wat een sfeer in het stadion en wat zijn de Portugezen gepassioneerde voetballiefhebbers waarin de supporters van beide teams bijna hand in hand genieten van de wedstrijd. De wedstrijd was ook nog eens heel spannend met pas in de laatste minuut winst voor Benfica (een achterstand omgebogen in een winst), het stadion ontplofte daarna! Het was een meer dan unieke ervaring en superleuk en bijzonder om te mogen meemaken samen met mijn zoon van 17. Heel veel dank voor het regelen, we zullen zeker vaker bij jullie boeken.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Benfica-Sporting

Goede communicatie, mooie plekken in het stadion, alles prima geregeld.

Uitstekende service voor geweldige avond

Voetbalreizen neemt een groot deel van je zorgen uit handen en leveren je de beste stoelen beschikbaar in het stadion. Ze doen wat ze beloven en dat is zeer te waarderen.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? PSG - Montpellier

Prachtig hotel dichtbij centrum, kregen zelfs upgrade naar betere plaats lange zijde gratis erbij, in één woord Topteam, grts Ronny en Geert

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Koln tegen Augsburg

Is goed hoor super kaarten ontvangen lange zijde

Ik heb altijd goede kaarten gehad

• Welke wedstrijd heb je bezocht? N.v.t.

Alles op tijd geregeld en alle afspraken nagekomen zelfs meer dan dat.

Offerte direct gemaild kaarten op tijd aangeleverd prijzen volgens afspraak en zelfs betere kaarten geleverd dan afgesproken.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester City - Young Boys

Perfect geregeld

Prima ervaring met dit bedrijf. Kaarten voor Manchester City gekocht en bleken echt top plaatsen te zijn!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester City - Bournemouth

Alles prima geregeld en soepel verlopen.

De hele service was prima met goed hotel en kaartjes die digitaal paar dagen van te voren gestuurd waren. Het was gelukkig ook nog mogelijk om 1 persoon extra erbij te boeken, dus uiteindelijk hebben we met 9 personen een zeer geslaagd weekeinde gehad.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? FC Koln-Augsburg

Goed geregeld, goed Hotel, mooie plaatsen in Stadion

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.