Mooie plekken in het stadion en goede route beschrijving meegestuurd

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Tottenham Hotspur- leicester city en qpr-Sheffield wednesday

Geweldig!

Mooie wedstrijd en alles snel en goed geregeld! Zeker nogmaals via deze organisatie een wedstrijd boeken in de toekoms! Nu al zin in!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Bayer leverkusen-Sparta Praag

Betrouwbare service!

Alles prima geregeld! Het zou wel handiger zijn dat je de stadion tickets wat vroeger dan 12u voor de batch toekrijgt…

• Welke wedstrijd heb je bezocht? City - Chelsea

geweldig

als ik bij jullie kaarten bestel voor een wedstrijd verbaast het mij wat voor mooi plekken jullie resveveeren mooi dicht aan het veld echt top

• Welke wedstrijd heb je bezocht? schalke 04 vs 1 fc nuremberg

Geweldige service

Inmiddels maken wij ruim 10 jaar gebruik van voetbalreizen xl. Dit jaar was het Athletic de Bilbao. Wederom strakke communicatie, mooie plekken en een geweldig weekend gehad. Iedereen aan te bevelen.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Athletic club - leganes

Mooie ervaring

Het is geweldig om een grote voetbalwedstrijd bij te wonen. Ben samen met mijn zoon naar Liverpool geweest. Het was een prachtig weekend!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Liverpool - accrington Stanley (FA cup)

Goed geregeld. Alles goed uitgelegd. Locatie was geweldig. Zou dit zeker aanraden bij vrienden.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Liverpool

Geweldige ervaring, met mooie plekken!

Hoewel de wedstrijd minder was, waren de plekken geweldig bij Millwall! We hadden 4 kaarten en deze kregen we toegewezen als twee-om-twee plekken recht achter elkaar. Hierdoor kon je gemakkelijk met elkaar praten gedurende de wedstrijd wat dan ook veel fijner was dan met 4 man op een rij. Goed geregeld mannen, bedankt!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Millwall - Hull city

Helaas geen reguliere tickets kunnen verkrijgen, dus de hulp van voetbalreizen XL ingeschakeld. Dit was uitermate snel en goed geregeld. Tickets digitaal aangeboden gekregen en prima plaatsen!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Real Madrid-Las Palmas

Alles was echt super goed geregeld, zeker weten een aanrader!!!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester united - Brighton hove albion

Mooie ervaring

Geweldige wedstrijd in een mooi sfeervol stadion

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Atletico Madrid-Leverkusen

Prijzig maar zeer goed geregeld

Je betaalt wat maar dan heb je ook wat. Tickets keurig in de mail ontvangen. Netjes bij elkaar op een mooie plek in het stadion

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Leverkusen - Monchengladbach

“Mooiste dag uit mijn leven”

Same met mijn zoons (waarvan 1 al jaren enorme Liverpool fan), deze schitterende Champions League wedstrijd tegen Lille mogen aanschouwen. Wat een sfeer, wat een stadion en wat een wedstrijd! Arne en zijn mannen hebben ons een onvergetelijke avond gegeven. Volgens de jongste dus de mooiste dag uit zijn leven! En dit allemaal mede dankzij de hulp van Voetbalreizen XL, die prachtige plekken hadden geregeld. Communicatie was echt goed, werden prima op de hoogte gehouden van de tickets. Allemaal super geregeld en dus zeker voor herhaling vatbaar! Dank!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Liverpool - Lille

Al meerdere keren positief verrast!

Ik ben al vaker bij wedstrijden geweest via voetbalreizenxl en het is altijd goed geregeld en vaak krijg ik mooiere plekken dan gedacht.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Man utd-Brighton

prima geregeld

Alleen kaartjes voor de wedstijd besteld en kreeg deze wederom keurig op tijd binnen. Niets op aan te merken

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Bayern Munchen- Hoffenheim

Alles perfect. Alleen resultaat negatief

Heel goed geregeld ,alles uitstekend van hotel tot en met stadion plaatsen.Een dikke 10. Volgende keer weer bij jullie aankloppen. Dat is zeker

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Tottenham Hotspur - Newcastle United

Geweldig!!

Samen met mijn zoon naar Manchester United, al enkele maanden van te voren geboekt, dus voldoende voorpret. Uiteindelijk was het dan zover, wat een vet stadion en wat een geweldige sfeer, de uitslag van de wedstrijd was eigenlijk de enigste smet van de reis.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester United - Newcastle United

Top geregeld allemaal!

Locatie hotel zeer goed Kamer was wel vergane glorie Instructies met bezienswaardigheden prima geregeld Snel antwoord op vragen

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Tottenham-Liverpool

Alles goed geregeld, topervaring!

We hebben een weekend (za-ma) geboekt met daarbij bezoek aan de wedstrijd AC Milan-AS Roma. We hebben zelf ook een stadiontour geregeld en nog andere activiteiten. Eigenlijk was alles top geregeld. Misschien een kleine opmerking: we zaten echt direct onder het uitpubliek van AS Roma, eenmaal gooiden ze vuurwerk, gelukkig in hun eigen vak tegen de glazen afrastering. Ik moet er niet aan denken dat ze het eroverheen hadden gegooid (afrastering is niet heel hoog, aanstekers, van alles kwam wel in ons vak terecht). Een cobra zorgt dan voor heel veel gewonden enz.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? AC Milan-AS Roma

Geweldige atmosfeer

Chrystal Palace - Chelsea en Selhurst Park was top. Goed zicht op het veld met de zitplaatsen korte kant. Kaartjes mooi 24h op tijd binnen.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Chrystal Palace - Chelsea

Geweldig!

Prachtige ervaring, alles goed geregeld. Duidelijke informatie. Goede bereikbaarheid. Vriendelijke service!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester City- WestHam

Geweldige voetbalreis

Prima verzorgde voetbalreis.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Chrystal Palace - Arsenal

Snelle en nette levering een uur voor aanvang van de wedstrijd!

- 3 jan. 2025 - We waren in Valencia toen mijn man wat gasten met voetbalsjaaltjes zag lopen. Ik keek op Google of en tegen wie Valencia moest spelen. Het bleek Real Madrid te zijn! De wedstrijd was uitverkocht maar na een beetje zoeken op internet, hebben we kaartjes gevonden via voetbalreizenXL. Bizar! Een half uur voor aanvang hadden we de tickets en waren we erbij. Allemaal geregeld buiten openingstijden via de mail. Echt TOP!!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Valencia - Real Madrid

Helemal top

Alles was goe

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Chelsea - fullham

Geweldige service

Voor de derde keer met mijn zoons naar de Premier League geweest. Kaartjes altijd zoals gepland ontvangen zonder problemen. Bij vragen direct antwoord via mail. Volgend jaar weer!!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester United - Newcastle

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.