Prijzig maar zeer goed geregeld

Je betaalt wat maar dan heb je ook wat. Tickets keurig in de mail ontvangen. Netjes bij elkaar op een mooie plek in het stadion

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Leverkusen - Monchengladbach

“Mooiste dag uit mijn leven”

Same met mijn zoons (waarvan 1 al jaren enorme Liverpool fan), deze schitterende Champions League wedstrijd tegen Lille mogen aanschouwen. Wat een sfeer, wat een stadion en wat een wedstrijd! Arne en zijn mannen hebben ons een onvergetelijke avond gegeven. Volgens de jongste dus de mooiste dag uit zijn leven! En dit allemaal mede dankzij de hulp van Voetbalreizen XL, die prachtige plekken hadden geregeld. Communicatie was echt goed, werden prima op de hoogte gehouden van de tickets. Allemaal super geregeld en dus zeker voor herhaling vatbaar! Dank!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Liverpool - Lille

Al meerdere keren positief verrast!

Ik ben al vaker bij wedstrijden geweest via voetbalreizenxl en het is altijd goed geregeld en vaak krijg ik mooiere plekken dan gedacht.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Man utd-Brighton

prima geregeld

Alleen kaartjes voor de wedstijd besteld en kreeg deze wederom keurig op tijd binnen. Niets op aan te merken

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Bayern Munchen- Hoffenheim

Alles perfect. Alleen resultaat negatief

Heel goed geregeld ,alles uitstekend van hotel tot en met stadion plaatsen.Een dikke 10. Volgende keer weer bij jullie aankloppen. Dat is zeker

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Tottenham Hotspur - Newcastle United

Geweldig!!

Samen met mijn zoon naar Manchester United, al enkele maanden van te voren geboekt, dus voldoende voorpret. Uiteindelijk was het dan zover, wat een vet stadion en wat een geweldige sfeer, de uitslag van de wedstrijd was eigenlijk de enigste smet van de reis.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester United - Newcastle United

Top geregeld allemaal!

Locatie hotel zeer goed Kamer was wel vergane glorie Instructies met bezienswaardigheden prima geregeld Snel antwoord op vragen

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Tottenham-Liverpool

Alles goed geregeld, topervaring!

We hebben een weekend (za-ma) geboekt met daarbij bezoek aan de wedstrijd AC Milan-AS Roma. We hebben zelf ook een stadiontour geregeld en nog andere activiteiten. Eigenlijk was alles top geregeld. Misschien een kleine opmerking: we zaten echt direct onder het uitpubliek van AS Roma, eenmaal gooiden ze vuurwerk, gelukkig in hun eigen vak tegen de glazen afrastering. Ik moet er niet aan denken dat ze het eroverheen hadden gegooid (afrastering is niet heel hoog, aanstekers, van alles kwam wel in ons vak terecht). Een cobra zorgt dan voor heel veel gewonden enz.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? AC Milan-AS Roma

Geweldige atmosfeer

Chrystal Palace - Chelsea en Selhurst Park was top. Goed zicht op het veld met de zitplaatsen korte kant. Kaartjes mooi 24h op tijd binnen.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Chrystal Palace - Chelsea

Geweldig!

Prachtige ervaring, alles goed geregeld. Duidelijke informatie. Goede bereikbaarheid. Vriendelijke service!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester City- WestHam

Geweldige voetbalreis

Prima verzorgde voetbalreis.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Chrystal Palace - Arsenal

Snelle en nette levering een uur voor aanvang van de wedstrijd!

- 3 jan. 2025 - We waren in Valencia toen mijn man wat gasten met voetbalsjaaltjes zag lopen. Ik keek op Google of en tegen wie Valencia moest spelen. Het bleek Real Madrid te zijn! De wedstrijd was uitverkocht maar na een beetje zoeken op internet, hebben we kaartjes gevonden via voetbalreizenXL. Bizar! Een half uur voor aanvang hadden we de tickets en waren we erbij. Allemaal geregeld buiten openingstijden via de mail. Echt TOP!!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Valencia - Real Madrid

Helemal top

Alles was goe

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Chelsea - fullham

Geweldige service

Voor de derde keer met mijn zoons naar de Premier League geweest. Kaartjes altijd zoals gepland ontvangen zonder problemen. Bij vragen direct antwoord via mail. Volgend jaar weer!!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester United - Newcastle

super goed geregeld

Duidelijke communicatie en uitleg over hoe en waar de kaarten te ontvangen. Snelle en vlotte reacties via het chat kanaal. Hele mooie plekken

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchaster City - West Ham United

Alles dik in orde

Top ervaring Alles in orde

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Tottenham Newcastle

Goed geregeld

Communicatie verliep goed en er werd snel gereageerd op vragen . Zaten zelfs met 6 naast elkaar in stadion . Wilde eerst rechtstreeks via Spurs kaart regelen maar was nog wel gedoe voor 6 man . Nu iets duurder maar top geregeld …. Mooie belevenis alles en mooi weekend London van gemaakt ..

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Spurs Newcastle

top geregeld

Weekend Londen met voetbal, de ideale combi zeker als je hulp hebt met de tickets, Voetbalreizen XL , zij zorgen ruim op tijd voor je tickets en houden je tussentijds keurig op de hoogte van de stand v zaken , precies wat je nodig hebt !!!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Milwall + Tottenham

Geweldige ervaring en fantastische ambiance

Samen met mijn 12 jarige zoon een Bundesliga wedstrijd bezocht. Bayer Leverkusen - Sankt Pauli, Wat een ontzettend mooie ervaring en een geweldige ambiance. Goed geregeld door VoetbalreizenXL !

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Bayer Leverkus - Sankt Pauli

Tottenham-Chelsea

Leuke wedstrijd, mooie kaarten en goed advies gehad. Minder dure kaarten geven zeker in dit stadion goed zicht en beleving. We zaten recht achter het doel, schuin boven het uitvak.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Tottenham-chelsea

Goed geregeld, maar veel te duur

Goede ervaring gehad met tickets voor 5p naast elkaar bij Leverkusen-St Pauli. We waren een schrikbarend bedrag van 109eu pp kwijt, voor een ticket direct naast het uitvak. Vorig jaar zaten we, via een andere site, met 2p bij Leverkusen tegen Bayern voor slechts 70eu pp, ook op de lange zijde. Dit soort prijzen verziekt wel een beetje de lol van een voetbalwedstrijd. Bundesliga staat bekend om toegankelijkheid voor supporters maar het is jammer dat het bij Voetbalreizen XL een extreem verdienmodel wordt. Tickets wel mooi op tijd in de mail en alles heel goed geregeld maar dit soort bedragen vragen kan echt niet.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Leverkusen - St Pauli

Goede communicatie, tickets op tijd!

Al een aantal keer bij Voetbalreizen XL tickets gekocht en altijd prima geregeld, op tijd geïnformeerd als de wedstrijd is verplaatst en kaarten op tijd in je mailbox. Prima.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Juventus-Bologna

Perfect!

Gisteren een geweldige voetbalervaring gehad op de ''Gelbe Wand'' in Dortmund. De kaarten keurig ontvangen en tevens uitstekende communicatie met VoetbalreizenXL.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Borussia Dortmund

Goed geregeld

De reis naar “Schalke” was een verjaardags cadeau voor mijn zoon. Het was een geweldige ervaring. We hebben genoten.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Schalke kaiserslautern

Top ervaring!

Super fijne website. Goede klantenservice die met he meedenken en na bestelling van de kaarten werd ik keurig op de hoogte gehouden betreft bevestigingen/wijzigingen van mijn bestelling. Kaarten netjes in de mail, eigenlijk nergens geen omkijken naar. Erg fijn!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Bayer Leverkusen vs FC Heidenheim

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.