goede service, goed behandeld

Goed en duidelijk. Mooie wedstrijd gezien. Snelle levertijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig. Had gevraagd om vier kaarten en gezien het feit dat ik met mijn drie kinderen ging ook nog om vier kaarten precies naast elkaar. En ja hoor: perfecte plaatsen, perfect geregeld en naast elkaar. Op zo'n moment is de exacte prijs niet belangrijk. Dank!

goede service, goed behandeld

De offertes aanvragen en aan laten passen ging moeiteloos. De communicatie richting en na de wedstrijd was goed. Alle documenten worden keurig op tijd geleverd. Wanneer dit toch iets later is dan de afgesproken data, krijg je hier netjes bericht van. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Fantastisch geregeld zelfs het verloop van de wedstrijd ha ha

goede service, goed behandeld

We waren op zoek naar losse kaarten voor Real Madrid - Ajax. De site oogde betrouwbaar en betrouwbaarheid is ook gebleken. We kregen tijdig onze kaarten digitaal toegestuurd. Helaas is daar in eerste instantie iets misgegaan, maar na telefonisch contact was dat binnen een uur opgelost. We hebben een legendarische wedstrijd mogen bijwonen!

goede service, goed behandeld

Keurige plaatsen in het stadion en ruim op tijd ontvangen. Vragen worden snel beantwoord! Kortom, een prima bureau voor voetbaltripjes.

goede service, goed behandeld

Perfect geregelde en getimde eis. Vooral heel fijn dat Erik mijn vaste aanspreekpunt was en vragen / verzoeken herkende. Erik was daarmee mijn gezicht binnen Voetbalreizen. Perfect gedaan Erik. Natuurlijk ook een ongelooflijk lekkere wedstrijd.

goede service, goed behandeld

Samen met mijn zoon van 14 naar real - AJAX geweest . Wat een top dagen en mooie wedstrijd. Alle info omtrent wedstrijd en kaartjes goed geregeld. Dus Top.

goede service, goed behandeld

Het was fantastisch om kaarten te bestellen en ik heb een geweldige avond gehad, die ik nooit ga vergeten !

goede service, goed behandeld

prima geregelde reis , goed hotel , mooie ervaring, goede service en contact gehad

goede service, goed behandeld

Alles goed geregel,alles verliep soepel bij het stadion. Goede plaatsen

goede service, goed behandeld

Goed geregeld, waardoor je weet waar je aan toe bent. Ter plaatse was stadion inkomen etc totaal geen probleem. Ze weten wat ze doen en dat voelt prettig

goede service, goed behandeld

Goed geregelt. Prächtige pot.

goede service, goed behandeld

Alles tip top voorbereid. Ook dag voor wedstrijd nog een mail met vraag of alles goed is. Perfect.

perfect, zeker aan te bevelen

Bij wedstrijd real -Ajax , relatie van 75 jaar tot in tranen geroerd van de ongelofelijke overwinning ban zijn club

goede service, goed behandeld

Prima plaats in Wembley-stadion. Goed hotel. Prijs-kwaliteit top!!!

goede service, goed behandeld

Prima geregeld. Goed om de tickets al in bezit te hebben voor vertrek.

goede service, goed behandeld

Superleuke ervaring. Reis compleet inclusief mooie tour en bezoek museum. Je voelt je echt gastelijk ontvangen in een warme omgeving.

perfect, zeker aan te bevelen

Met deze wedstrijd en Tottenham-Arsenal alle premier league clubs afgestreept. Het was wederom een geweldige ervaring en vanuit jullie kant een top service !

goede service, goed behandeld

Voetbalreis als cadeau voor mijn zoon geboekt. Fantastische vader-zoon ervaring uitgebreid met een dagje site-seeing in London. Was geen probleem om dit nog op het laatst aan te passen in de reservering. Super.

Prima.

goede service, goed behandeld

Alles prima verlopen, goede organisatie!

goede service, goed behandeld

Wedstrijd was top en ben blij dat ik een droom heb waar kunnen maken. Maar ik vind de ticketprijs (170 euro) wel erg veel voor de bovenste plekken in het stadion. De spelers waren alleen te herkennen aan hun postuur en kleur. Ik had verwacht iets betere plekken te krijgen. Liverpool zelf was geweldig zeker een top stad als je van voetbal houd

Prima snelle service

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.