perfect, zeker aan te bevelen

Bij wedstrijd real -Ajax , relatie van 75 jaar tot in tranen geroerd van de ongelofelijke overwinning ban zijn club

goede service, goed behandeld

Prima plaats in Wembley-stadion. Goed hotel. Prijs-kwaliteit top!!!

goede service, goed behandeld

Prima geregeld. Goed om de tickets al in bezit te hebben voor vertrek.

goede service, goed behandeld

Superleuke ervaring. Reis compleet inclusief mooie tour en bezoek museum. Je voelt je echt gastelijk ontvangen in een warme omgeving.

perfect, zeker aan te bevelen

Met deze wedstrijd en Tottenham-Arsenal alle premier league clubs afgestreept. Het was wederom een geweldige ervaring en vanuit jullie kant een top service !

goede service, goed behandeld

Voetbalreis als cadeau voor mijn zoon geboekt. Fantastische vader-zoon ervaring uitgebreid met een dagje site-seeing in London. Was geen probleem om dit nog op het laatst aan te passen in de reservering. Super.

Prima.

goede service, goed behandeld

Alles prima verlopen, goede organisatie!

goede service, goed behandeld

Wedstrijd was top en ben blij dat ik een droom heb waar kunnen maken. Maar ik vind de ticketprijs (170 euro) wel erg veel voor de bovenste plekken in het stadion. De spelers waren alleen te herkennen aan hun postuur en kleur. Ik had verwacht iets betere plekken te krijgen. Liverpool zelf was geweldig zeker een top stad als je van voetbal houd

Prima snelle service

goede service, goed behandeld

Prima geregeld. Je moet wel even reizen om de kaarten op te halen maar alles klopt. Je zit wel echt in het toeristenvak maar dat mag de pret niet drukken. Prima plaatsen, voor herhaling vatbaar.

goede service, goed behandeld

Het was een geweldige ervaring leuke wedstrijd groot icoon van west ham gehuldigd goed hotel zuiver net verbouwd was een top weekend dankjewel voor dit mogelijk te maken!

goede service, goed behandeld

We kregen een ander hotel wat ons tegenviel. Op de website mag misschien wat meer inhoudelijke informatie over de reis. Verder snelle reacties en alle tickets mooi op tijd ontvangen. Topervaring!

perfect, zeker aan te bevelen

Super ervaring, duidelijk uitleg ontvangen en goed geregeld

goede service, goed behandeld

We zijn enthousiast over onze voetbalwedstrijd. Wel hebben we een aantal aandachtspunten: - Het feit dat wij 'illegaal' waren op andermans memberskaarten voelden oncomfortabel aan. We mochten immers niet de weg vragen. Dit werd nog versterkt doordat in een onduidelijk handschrift op het bijgeleverde kaartje was aangegeven waar wij naar toe moesten. De 5 bleek een S te zijn en de V was een U. Tip geef er een duidelijk kaartje waar de toegangen (turnstyles) zijn en typ de kaartjes. - wij zaten op de 3e rij van boven. Gezien de forse prijs van de tickets viel dat flink tegen. Het zicht was goed maar de beleving (bovenste ring tribune overzijde was niet te zien) was daardoor wel minder. Tip informeer reizigers waarvoor zij tickets boeken, op welke hoogte en plaats in het vak Indien bovenstaande info wordt verstrekt zullen wij eerder terugkeren om een voetbalreis te boeken

goede service, goed behandeld

prijsverhouding plaats op tribune te duur rij 92 in nok van stadion en dat voor die prijs

goede service, goed behandeld

Alles goed geregeld Hotel/Locatie/Wedstrijd/Diner. En het Weer, eind Februari en dan 18 graden en Zon. 1 Ding was verwarrend, en wel ophalen kaarten. Was niet Millenium Hotel maar na afloop van Diner. Misschien stond het in de beschrijving, maar klanten erop wijzen dat vliegen vanaf Stansted. Goedkoper kan zijn maar een treinkaart + 25,00 retour kost pp. en dat dit toch snel 1-1,5 uur kost. Voor degene die op de dag zelf vliegt is dat te krap. Nico

goede service, goed behandeld

Fantastische wedstrijd gezien. Misschien goed om voortaan te vermelden of het ontbijt in een hotel continentaal is of Brits. Daarnaast was mij vooraf niet duidelijk dat de kaarten weer terug moesten. Ik had de app bijna te laat ontvangen.

perfect, zeker aan te bevelen

Een geweldige ervaring. 5-0 winst Liverpool en 2x Virgil van Dijk die scoort. Alles top geregeld, en het regelmatige contact via mail en telefoon komt goed over.

goede service, goed behandeld

Een enorm goed georganiseerde voetbalervaring. Alles was mogelijk. We zaten in een geweldig hotel en alles verliep retesoepel. Complimenten!

goede service, goed behandeld

Geweldige trip gehad. Prima apartement vlakbij centrum . Geweldige plekken in het stadion. Prima mailcontact voor en tijdens de reis. Heerlijke wedstrijd gezien . 5-0 met 2 doelpunten van Virgil van Dijk. Kon niet beter wensen. Gewelige sfeer in en rond het stadion. En super vriendelijke en beleefde mensen in Liverpool zelf.

goede service, goed behandeld

Was een geweldige ervaring en ook heel goed geregeld allemaal qua hotel en reis ! Echt super gehad samen met mijn zoon !

goede service, goed behandeld

Perfect de afsoraken nagekomen en vrrzorgt!

goede service, goed behandeld

Goed georganiseerd, prima plaatsen en goede informatie vooraf. Zeker voor herhaling vatbaar.

goede service, goed behandeld

Prima geregeld door VoetbalreizenXL. Combi aanbod met een wedstrijd uit de Premier Leage. Heerlijk ouderwets en gedateerd stadion midden in een woonwijk gelijkend op Coronation Street. Moesten even in de rij staan om via een voucher tickets af te halen. Stonden keurig op naam klaar. In stadion plaatsen tussen seizoenkaarthouders gekregen. Geweldige sfeer ondanks het teleurstellend scoreverloop voor de thuisploeg. Engels voetbal zoals je mag verwachten, strijd, passie en fanatisme binnen maar ook buiten het veld. Geweldig om mee te maken

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.