goede service, goed behandeld

Een hele leuke en mooie 4-daagse reis met vrienden naar Barcelona. Prima georganiseerd door VoetbalreizenXL. Ik ga zeker nog op reis gaan met VoetbalreizenXL.

goede service, goed behandeld

Mooie voetbalwedstrijd kunnen bezoeken met een topsfeer in Wembley.

goede service, goed behandeld

De tickets zijn netjes op tijd de mail geleverd. Bij vragen gelijk een antwoord. Al met al een zeer positieve ervaring met VoetblareizenXL

goede service, goed behandeld

Prima geregeld, alles is soepel verlopen

goede service, goed behandeld

De wedstrijd en het geheel er omheen was heel leuk.

goede service, goed behandeld

Fijne reis. Prima hotel en prima tickets.

Opnieuw een perfecte service

goede service, goed behandeld

enerverend ervaring om Wembley te bezoeken, vooral de fanzone vooraf gaand aan de wedstrijd is een aanrader.

goede service, goed behandeld

Alles was goed geregeld en werd duidelijk gecommuniceerd. Zeer fijne reiservaring!

goede service, goed behandeld

Wel jammer dat er zulke hoge marges aangehouden worden in de ticketprijs.

goede service, goed behandeld

Hele mooie reis naar Liverpool. De kaarten op de Kop in Anfield waren geweldig!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben voor het eerst naar een wedstrijd van Liverpool geweest, ik heb dit heel positief ervaren. De persoonlijke aandacht was heel goed. Ik heb voor de wedstrijd via de app contact gehad met Erik over de reis en of ik al in het stadion was etc. na de wedstrijd werd mij gevraagd hoe ik het vond. Dit vond ik erg goed omdat het laat zien dat er echt aandacht is voor de klant. Ik heb het inmiddels al meerdere keren aangeraden aan mensen die vroegen hoe mijn reis was die zeiden dat ze ook wel een reis willen maken. Ook zeker door de aandacht voor de klant!

goede service, goed behandeld

Alles prima geregeld, afspraken worden keurig nagekomen en per mail wordt snel gereageerd. Prettige omgang ook. Wedstrijd prachtig om mee te maken, sfeer super. Plaatsen vielen wat tegen, ook gezien de prijs. Hadden goed overzicht maar zaten in de nok van de Main Stand, toch de mindere plekken van het stadion. Alleen tickets genomen, zelf verblijf dicht bij stadion geregeld, was erg leuk, midden in de Liverpool wijk.

goede service, goed behandeld

Heb eind januari 2 wedstrijden bezocht via voetbalreizenxl en beide keren was alles goed voor elkaar!!! Mijn complimenten!!!

goede service, goed behandeld

De tickets waren op tijd geleverd. prima plaatsen in San Siro

goede service, goed behandeld

Was een hele leuke ervaring met VOETBALREIZENXL. Wij hadden prachtige zitplaatsen gekregen.

goede service, goed behandeld

Super geregeld, mooie plekken en een betrouwbare partner in de toekomst zeker weer via Voetbalreizenxl.nl kaarten bestellen.

goede service, goed behandeld

Goed Hotel goede plaatsen in het stadion en tijdig de tickets en reserveringen

goede service, goed behandeld

We hebben op 26/01/19 een fantastische wedstrijd gezien het weekend 26-27/01/19 was super verzorgt door Voetbalreizen.nl. Vlucht, hotel en informatie waren prima geregeld.

goede service, goed behandeld

Het was een fantastische reis naar Parijs en de wedstrijd was super.

perfect, zeker aan te bevelen

Mooie wedstrijd gezien. Alles was top geregeld.

goede service, goed behandeld

Anfield was geweldig. Perfect geregeld door VoetbalreizenXL. Wat jullie beloven maken jullie ook waar.

goede service, goed behandeld

Geweldige ervaring. Deze zullen we nooit vergeten. Alles top geregeld!

goede service, goed behandeld

Toezending benodigde documenten tijdig en netjes. Apart / hotel was zeer goed. Snelle reactietijd bij vragen / email. Voor herhaling vatbaar !!

perfect, zeker aan te bevelen

Topreis met een topmatch!

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.