goede service, goed behandeld

Alles was super goed geregeld voor de Carabao cup finale wedstrijd tussen Arsenal en Manchester City in het geweldige Wembley stadion. De prijzen waren behoorlijk maar het was het allemaal waard. Geweldige ervaring. Voor herhaling vatbaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Prima en duidelijk geregelde kaarten voor de wedstrijd zonder poes pas,

was goed geregeld

goede service, goed behandeld

Procedure voor het krijgen van tickets is vlekkeloos geweest. Wedstrijd was helaas wel een dag verplaatst, en er is nog gekeken of tickets terug konden. Dat kon niet, maar is achteraf helemaal niet erg geweest. Mooie wedstrijd gezien. Wel één echt punt van aandacht is dat nergens in de informatie stond dat het hier om tickets ging op een vak met vrije plaatsen. We waren met 6 personen en hadden een set van 4 en van 2 kaarten. Er bleken al mensen op 'onze' stoelen te zitten en bij navraag bij de stewards bleek dat we helemaal geen recht op die stoelen hadden. Je moest gewoon een plekje zoeken. Uiteindelijk werden het een soort staanplaatsen, want de stoelruimte was te krap om te kunnen zitten en iedereen om ons heen ging ook staan. Vonden wij helemaal goed, sfeervol vak, lekker meegezongen (geen idee wat er gezongen werd maar dat maakte het alleen maar leuker).Kan me voorstellen dat iemand die echt wil zitten hier een mindere ervaring bij zou hebben. Het zou in ieder geval vooraf gemeld moeten worden.

goede service, goed behandeld

Voor ons was het de eerste keer dat wij een wedstrijd gingen bezoeken. Een lang gekoesterde wens en leuk omdat gelijk met je zoon te kunnen doen. De communicatie omtrent de boeking was voortreffelijk. Een snelle reactie en ik dacht dat ook naar mijn persoonlijke wens geluisterd was doordat ik graag kaarten wilde aan de lange zijde en dicht op het veld. In de praktijk bleek dat minder te zijn. We zijn ´weggestopt´in een hoek waarbij je vooral uitzicht had op het uit-publiek wat recht voor je uit zat. Ik wilde juist de goede sfeer meemaken door bovenop het veld te zitten en dat bleek helaas een grote tegenvaller. Gezien de prijs voor een weekendje weg (daar kan je een hele week van op vakantie) en de geboden plaatsen (waar ik best wat meer voor wilde betalen) werd het toch een unieke voetbalervaring met een wrange smaak. Persoonlijk denk ik niet vaker gebruik te maken van de diensten van VoetbalreizenXL.

goede service, goed behandeld

Prima! samen met mijn 2 zoons Anfield ervaren. Prima service van VoetbalreizenXL. Compleet pakket geboekt : retour vlucht Liverpool t/m inchecken verzorgd door VoetbalreizenXL, prima hotel waar deel van supporters voor en na de wedstrijd samenkwam. Toegangskaarten prima geregeld. Kortom, een aanrader.

goede service, goed behandeld

Zoals altijd goed geregeld, we zaten op prima plekken! Volgende trip staat alweer op de planning

goede service, goed behandeld

Zojuist een fantastische trip gehad naar Rome en een fantastische voetbalmatch gezien. Prima hotel ( New Morpheus ), midden in het centrum, kortom een geweldige ervaring. En niet te vergeten de uitstekende communicatie, dus goed verzorgde kwaliteit van jullie kant. Top en aanbevelingswaardig. Keep it going, stay at the top. Albert Madlener

goede service, goed behandeld

Ik vond de kaarten mega duur en had verwacht dichter op het veld te zitten en minimaal aan de lange zijde ca 300.- voor 1 ticket en dan bij de cornervlag op een afstand waar je de spelers enkel met verrekijker kon waarnemen was teleurstellend. Als het kaartje 85.- is snap je dat maar niet bij deze prijs

goede service, goed behandeld

Een leuk en gezellig weekend ,de wedstrijd viel tegen maar München was leuk en stadion bezoek goed

goede service, goed behandeld

Leuk weekend incl. wedstrijd voor kleinzoon en mij. Het kost een paar centen maar je krijgt er wat voor. Goede ervaring met Voetbalreizen XL

goede service, goed behandeld

Was goed verzorgt tickeds lagen netjes klaar. Plekken ware goed verzorgt. Ons dank daar voor.

perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige reis gehad, tickets digitaal gekregen en dat werkte goed. Geen probleem bij het stadion om naar binnen te komen. Vlak voor vertrek nog bericht gehad van voetbalreizen of alles in orde was en of alles duidelijk was, uitstekende service!

perfect, zeker aan te bevelen

Prima geregeld, kaartjes op tijd binnen, uitstekende plek in het stadion. Ook voor en na de wedstrijd contact via mail en sms

perfect, zeker aan te bevelen

Echt een geweldige reis gehad , ivm verplaatsing oorspronkelijke wedstrijd heeft voetbalreizen gedacht in oplossingen ipv problemen . Heel spoedig en snel nieuwe opties ontvangen .

perfect, zeker aan te bevelen

Alles was helemaal top geregeld en opvolging super. Enige wat mij opviel was de betaalde prijs E. 85,- per kaart en op de kaart stond E. 37,-.

perfect, zeker aan te bevelen

Alles tijdig en perfect geregeld, zoals ik gewend ben van Voetbalreizen XL! Compliment voor het meedenken.

goede service, goed behandeld

Voetbalreizen XL heb ik tijdens bovengenoemde wedstrijd leren kennen als een professionele klantvriendelijke organisatie, die haar afspraken zeer correct nakomt. Kortom: zeer aan te bevelen!

goede service, goed behandeld

Prima ervaring in het boeken van dit voetbalavontuur. Prettig telefonisch contact en snelle opvolging per mail. Aanrader!

goede service, goed behandeld

Prima aanbieding zodat ik een onvergetelijk weekend met mijn vader samen kon beleven!

goede service, goed behandeld

Tim en ik hebben geweldig genoten van het weekendje weg. De wedstrijd was fantastisch om mee te maken en het hotel konden we niet beter treffen. Dank voor de goede zorgen en hopelijk tot spoedig.

goede service, goed behandeld

al 6 maanden van te voren kaartjes geboekt, ik had een aantal vragen, die werden per ommegaande beantwoord. We hadden echt goede plaatsen, zelfs met heaters boven ons en vlak bij de VIPtoren dus we konden de herhaling van TV volgen op hun schermen! Een belevenis, met veel doelpunten en held Ronaldo!

voldoende, een redelijke ervaring

Een unieke voetbalervaring en een geslaagde dag. Wel jammer dat de kaarten zo duur zijn als je de echte prijs op het kaartje ziet staan...

perfect, zeker aan te bevelen

Alles tot in de puntjes geregeld. Constant goede en relevante informatie voor en tijdens de reis. Volgende voetbalreis weer met VoetbalreizenXL.

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.