goede service, goed behandeld

Zeer prettige goede ervaring met uw organisatie. Kom zeker weer terug voor een volgende wedstrijd

goede service, goed behandeld

Prima geschakeld ondanks eerste hotel voorstel niet beschikbaar. Leuke beleving en top club.

goede service, goed behandeld

Snelle reacties via de mail. Afspraken zijn uitstekend nagekomen. De prijs was hoog, maar kon zelf geen kaartjes regelen, dus prima geregeld via VoetbalreizenXL.

voldoende, een redelijke ervaring

Leuke ervaring. Prima georganiseerd. Jammer dat het hotel was geboekt van zaterdag t/m maandag ipv een dag eerder. Wedstrijd was op zaterdag. Nu een extra hotel moeten boeken voor de vrijdag op zaterdag. Reizen op de wedstrijddag was geen optie voor ons.

goede service, goed behandeld

Prima hotel, dichtbij het centrum en mooie plekken in het stadion.

goede service, goed behandeld

Uren voor aanvang van de wedstrijd was er al een fantastische sfeer rondom het stadion en in de zeer dichtbij gelegen pubs. Heerlijk lang weekend van gemaakt in een leuke stad.

perfect, zeker aan te bevelen

Via voetbalreizen tickets besteld die netjes op tijd geleverd werden. Op een vraag die ik had werd snel gereageerd dus wat mij betreft dikke prima!

goede service, goed behandeld

We hebben goedkope tickets kunnen bemachtigen bij VoetbalreizenXL en ook naar fantastische plekken. Namens Marc en Sterre van Bekhoven erg bedankt..

goede service, goed behandeld

Tickets zoals beloofd besckibaar bij receptie hotel. Uitstekende opvolging qua communicatie waarvoor dank!

goede service, goed behandeld

Voetbalkaarten waren ruim op tijd binnen. Kaarten werkten prima, geen probleem Het stadion was uitverkocht, zicht op het veld was prima. Mooie wedstrijd, enthousiast publiek. Op naar de volgende wedstrijd Liverpool-cristal palace.

goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk en alles netjes geregeld!

perfect, zeker aan te bevelen

goed verzorgd en een aanrader voor een volgende wedstrijd

goede service, goed behandeld

zoals bij eerdere activiteiten/wedstrijden die ik heb ervaren met Voetbalreizen XL was het ook dit keer weer helemaal goed verzorgd, goede communicatie, nakomen van afspraken en de tickets ruim op tijd binnen!

goede service, goed behandeld

Geweldige service , alles van te voren bekent . En levering van de kaarten super op tijd . Klasse service !!

top

goede service, goed behandeld

wij hebben de wedstrijdtoer gedaan en de wedstrijd gezien een geweldige belevenis

goede service, goed behandeld

Alles was goed geregeld, hotel was prima. Vlakbij de metro, alle fans maar achterna gelopen dan komt het goed. Dit was al een mooie ervaring. Het stadion was overweldigend, goeie sfeer. Mooie en spannende wedstrijd. Geen gedoe en agressie gezien. Mijn zoon van 15 en ik waren onder de indruk, een magnifieke ervaring die we nooit weer gaan vergeten. BEDANKT

goede service, goed behandeld

Hele leuke ervaring. Geweldige sfeer. Zeker een aanrader!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Mooie wedstrijd met een heerlijke sfeervolle Arena van 63000 man. Vriendelijke voetbalpubliek tussen beide partijen. Altijd feest en heerlijke voetbalmiddag van genoten. Goede bereikbaarheid. Vriendelijke stewards en goede begeleiding. Minpunt is de Taxivervoer. Herhaling vatbaar. Hartstikke bedankt voor een heerlijke ervaring. Ik heb het enorm van genoten

goede service, goed behandeld

Het was een hele leuke ervaring. Mooi weer en mooie wedstrijd. Belangrijk voor Crystal Palace, ze bleven in de Premier League.

goede service, goed behandeld

Goed, maar wel in een vak met harde kern. Was qua beleving iets minder

goede service, goed behandeld

Alles goed en correct geregeld!

goede service, goed behandeld

Leuke dag, sfeervolle ambiance en directe communicatie met firma.

perfect, zeker aan te bevelen

Door problemen met een andere aanbieder heb ik pas 3 dagen vóór de wedstrijd een bestelling kunnen plaatsen. Deze werd door VoetbalreizenXL met spoed behandeld en alles was in een wip geregeld (tickets + hotel). Wat een service! Meteen een lang weekend genomen en toeristje gespeeld in Londen met mijn zoon. En niet te vergeten een schitterende wedstrijd gezien! Overgetelijk! Volgend seizoen opnieuw met VoetbalreizenXL!!! Thanks guys!!!

goede service, goed behandeld

Vanaf offerte t/m verstrekken gegevens en tickets was alle prima geregeld. Hotel mag veel dichter bij het stadion zijn i.v.m. geen taxi's beschikbaar. Meer dan een uur moeten lopen voor taxi en of metro.

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.