perfect, zeker aan te bevelen

goed geregeld. mooie plaatsen. zeer betrouwbaar. echt top!!

perfect, zeker aan te bevelen

Mooie wedstrijd meegemaakt, zeer flexibel geweest toen een gekochte wedstrijd omgewisseld moest worden. Zeer tevreden, en ik blijf zeker klant!

goede service, goed behandeld

Hotel en kaarten prima geregeld. Hotel lokatie uitstekend. Enige minpunt is de hoge prijs voor kaartjes. Ik heb meer dan 6 keer de kostprijs betaald. Wel op tijd bij hotel geleverd.

goede service, goed behandeld

De voetbalwedstrijd was weer een fanastiche ervaring. Vorig jaar yijn we naar New Castel geweest en nu dus naar Wembley. We hebben er van de wedstrijd enorm genoten. Echter het Ambassadors hotel in Kensington is een regelrechte aanfluiting. Zeer kleine en gedateerde kamers. Ontbijt wat belabberd is. Ik zou er geen gasten naar toe durven sturen.

goede service, goed behandeld

Snelle en gemakkelijke afhandeling van de aankoop. Goede service. Ongelooflijke ervaring van een West Ham wedstrijd. Ga zeker nog gebruik maken van VoetbalreizenXL.

goede service, goed behandeld

Fantastische aandacht, advies t/m uitvoering van de bestelling, die we via google via jullie hebben kunnen plaatsen; de plaatsen waren super goed t/m het tevoren ontvangen telefoonnr. indien er problemen zouden ontstaan; dit geeft een xtra prettig gevoel; dank jullie wel!!! wellicht tot een volgende bestelling!!!!

goede service, goed behandeld

Prima verzorgd, snel antwoord op vragen.

goede service, goed behandeld

Prima geregeld en betrouwbaar ! Ik ga la ruim 20 jaar naar Chelsea maar ik kwam niet in aanmerking om een ticket voor deze wedstrijd via de club te bemachtigen ( heeft te maken met een loyaliteitssysteem). Voetbalreizen XL bood de oplossing in deze. Het was voor mij de eerste eerste keer dat ik ooit een ticket via internet bestelde omdat ik altijd ietwat huiverig was. Ik kan echter Voetbalreizen XL als 100 % betrouwbaar reisbureau aan een ieder aanbevelen !!

goede service, goed behandeld

Alles keurig in orde, alles keurig duidelijk aangegeven. Weer heerlijk weekendje gehad.

voldoende, een redelijke ervaring

Prima organisatie van onze voetbalreis. Jammer dat wedstrijd verplaatst is naar vrijdagavond. Maar prima sfeer en ervaring.

In een woord Geweldig.

goede service, goed behandeld

Een leuke wedstrijd in een ouderwets gezellige omgeving

goede service, goed behandeld

Klantvriendelijk, komen afspraken na, correct

goede service, goed behandeld

Prima geregeld allemaal. Kaarten zijn keurig op tijd afgeleverd. Wel veel geld, maar een geweldige wedstrijd gezien. Ik zou het zo weer doen.

goede service, goed behandeld

Prima geregeld, komen afspraken na en de (voor)informatie is compleet en duidelijk. Goed bereikbaar voor vragen en informatie. Zeker aan te bevelen voor een voetbaltrip of wedstrijd. Zo hoort het!

goede service, goed behandeld

Alles perfect geregeld. Prijzen blijven wel vrij hoog.

perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige ervaring. Afspraken worden netjes nagekomen en je krijgt een keurig overzicht van waar je op moet letten. Complimenten!

perfect, zeker aan te bevelen

Eerst had ik wat schrik om met deze organisatie te boeken. Dit kwam door persoonlijke redenen in het verleden met andere organisaties en het niet nakomen van afspraken. Dit kan over deze organisatie absoluut NIET gezegd worden!! Wij hadden tickets geboekt voor de wedstrijd Tottenham-Bournemouth op 15 april in Londen. Omdat dit weekend bankholiday was in Londen, konden onze tickets niet afgeleverd worden in ons hotel. Hiervan werd ik op voorhand goed geïnformeerd en werden er ook duidelijke afspraken gemaakt waar en bij wie ik de tickets wel kon ophalen dan. Dit alles verliep echt super vlot! Bedankt voor deze goede service, ik boek zeker opnieuw bij jullie!!

goede service, goed behandeld

Prima plaatsen tussen geweldig publiek van crystal palace. Mooie club om te bezoeken. Ouderwets Engelse sfeer. Heel prettig rechtstreeks telefonisch contact met voetbalreizenxl. En via mail heel duidelijk wanneer en hoe je de kaarten kan verwachten. Een vertrouwd adres waar ik een volgende keer weer mijn kaarten bestel.

goede service, goed behandeld

Het was super geregeld! En mooie kaarten en op tijd verzonden.

voldoende, een redelijke ervaring

Absoluut niet ingesteld op voetbalreis van moeder met zoon van 13. Tollgate absoluut geen aanrader, mag alleen 18 of ouder, bierdrinkende mannen van 40 plus. Stadion plek met enorm veel herrie midden tussen de harde supporters, had een koptelefoon voor mijn zoon mee moeten nemen. Ik was bijna bang van het geschreeuw. Niet normaal. Had in ieder geval iets beter kunnen informeren hierover.

goede service, goed behandeld

Prachtige zaterdag met mijn zoon gehad bij Borussia Dortmund. Mooie wedstrijd en sfeer, zowel in als rond het stadion! Prima plekken en alles goed geregeld. Wij boeken in de toekomst zeker weer via voetbalreizenxl.

Gewoon perfect Zoals je verwacht

perfect, zeker aan te bevelen

Hadden tickets online geboekt. Netjes op tijd electronisch doorgestuurd gekregen. Echt de moeite.

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.