goede service, goed behandeld

Uitstekende service en eenvoudig te regelen voetbalreis!

goede service, goed behandeld

Top geregeld. Goed afspraken nagekomen en snel van repliek via de e-mail

perfect, zeker aan te bevelen

Alles was tip top geregeld, zeer goede opvolging zeer goeie plaatsen echt alles heel goed!! Ik ga meer bij jullie bestellen!

goede service, goed behandeld

prima geregeld , duidelijke mailwisselingen. feedback vragen omtrent de reis/ervaring/beleving.. prima geregeld !!

perfect, zeker aan te bevelen

Goede begeleiding van aankoop tot daadwerkelijk reis. Snelle reactie op vragen. Hotel conform afspraak twee aparte bedden. Kortom uitstekend geregeld en zeker voor herhaling vatbaar.

goede service, goed behandeld

Als neutrale supporter een mooie wedstrijd gezien met veel doelpunten. Een mooie ervaring rijker. In de toekomst willen we graag nog een keer naar een wedstrijd in Engeland. We komen dan zeker bij jullie terug.

slechter dan verwacht

Fantastische wedstrijd in een fantastisch stadion. We hadden alleen wel gehoopt op mooiere plekken dan op de vierde ring weg gestopt te worden voor 340 euro per kaart (4 stuks). Daarnaast is de charme van een papieren wedstrijdkaartje ver te zoeken. Er lagen 4 seizoenskaarten op ons te wachten in het hotel en deze moesten binnen 24u weer op dezelfde plek liggen, anders zouden wij een boete van 2,000 euro ontvangen.

goede service, goed behandeld

mooi trip gehad en alles klopte en alles liep vlg. planning!

goede service, goed behandeld

Mooi op tijd de kaarten ontvangen per post, prima zitplaatsen!

goede service, goed behandeld

Perfect geregeld en snelle en heldere communicatie. Klein minpuntje was dat wij stoelen met een paal in het gezichtsveld.

goede service, goed behandeld

Alles top. De enige 'stress' was of de tickets bij de hotelbalie zouden (komen te) liggen. Daar heb ik uiteindelijk achteraan moeten bellen. Ik zou liever zien dat je de tickets thuis bezorgd krijgt, maar in dit geval kon dat niet omdat het 'vaste' plaatsen betrof. Wel topplaatsen!!

goede service, goed behandeld

Voor echgenoot, vriend en zonen tickets geboekt. Het was meer dan prima geregeld!

goede service, goed behandeld

Geweldige voetbalbelevenis! Alles tip top in orde gebracht. En met 2 goals van Hazard kon de avond niet meer stuk :-)

goede service, goed behandeld

Super goed geregeld. Tickets op tijd binnen en goed hotel aan de rand van de stad. Goede sfeer in het stadion ik zal zeker hier nog eens wat bestellen!

perfect, zeker aan te bevelen

alles goed verlopen. Wij hebben losse tickets gekocht en konden gemakkelijk binnen. Wel veel berichten ontvangen om te melden dat we zeker onze kaarten niet mochten vergeten te versturen! (veel verschillende nummers). TOP ervaring!

goede service, goed behandeld

Ik heb bewust voor losse voetbaltickets gekozen omdat ik zo rond de wedstrijd zelf kon bepalen wat ik wilde doen qua vliegen en Londen City zelf bezoeken. Ik heb het als erg prettig ervaren dat ik tickets kon krijgen in de door mij opgegeven gedeelte van het stadion. De bezorging van de kaarten verliep wat bijzonder: door een dienst die alleen maar op werkdagen bezorgd en ja: dan ben ik aan het werk. De informatie die ik van tevoren kreeg was ruim voldoende en waardevol. Mijn zoon en ik zijn een mooie ervaring rijker en ik heb de site reeds aanbevolen bij collega's.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Afgelopen maand losse tickets besteld voor de wedstrijd Tottenham Hotspur - Everton. Wat een ramp is deze organisatie! Ruim van te voren geboekt (december 2016), via eigen onderzoek er achter moeten komen dat wedstrijd verplaatst is van zaterdag 04-03-2017 naar zondag 05-03-2017. Gelukkig was onze terugreis op maandag. Geen enkel bericht hierover ontvangen vanuit voetbalreizen XL. Ook na attenderen vanaf mijn zijde geen reactie. Omtrent tickets totale onduidelijkheid hoe wij deze zouden ontvangen. Een week voor vertrek zouden deze per post worden toegestuurd. Dit werd mij zelfs op de maandag voor vertrek beloofd. Donderdag voor vertrek (vrijdag) zelf contact op moeten nemen dat wij nog geen tickets hadden mogen ontvangen. Eindelijk een reactie dat wij in Londen (Stubhub) bij de club zelf de tickets af konden halen. Dus op goede hoop naar Londen afgereisd. Zondag was het zover, met bevestigingsmail naar de ticketoffice van Spurs, eenmaal aangekomen staan de tickets helemaal niet op onze naam en krijgen wij de tickets onder geen beding mee. ''Even'' een belletje zou helpen. Wellicht slapen we uit op zondag, maar ook beide noodnummers van VoetbalreizenXL zijn niet bereikbaar. Pas na 45 min werden wij teruggebeld. Ook via het noodnummer krijgt voetbalreizenXL het niet voor elkaar om de tickets bij Stubhub op onze naam te zetten. Dus zou hij ''zijn contactpersoon'' in Londen langs sturen, enkel die woont in Camden en zou nog 45 min onderweg zijn naar het stadion. Wederom een periode van onzekerheid of wij wel naar de wedstrijd kunnen gaan kijken. Telefonisch is toegezegd ons een passende compensatie aan te bieden (hier wacht ik nog steeds op). Uiteindelijk een half uur voor de wedstrijd via ''de contactpersoon'' tickets in handen mogen krijgen. Tickets zijn andere plaatsen dan wij hebben besproken bij VoetbalreizenXL. Maar snel ''ja'' gezegd tegen de contactpersoon en het stadion ingegaan. Al met al een zeer slechte ervaring met deze organisatie, en wat ik al aangaf ook hun aftersales is verre weg van op orde. Wellicht helpt deze recensie iets, maar betwijfel het ten zeerste. Inmiddels zijn we weer een maand verder en wacht ik nog steeds op een reactie van hun. Samenvattend; voor een ontspannen voetbalreis ontwijk deze organisatie.

goede service, goed behandeld

Leuke ervaring gehad en alles is goed verlopen zoals afgesproken. Zeer betrouwbare en snelle service!

perfect, zeker aan te bevelen

Perfect in orde. Kaarten tijdig per post gekregen. Mooie plaats, weliswaar hoog in de tribune maar alles mooi zichtbaar.

Alles prima geregeld. Goeden kaarten, goed hotel. Top

voldoende, een redelijke ervaring

Ik ben tevreden aangezien ik tijdig mijn ticket (seizoenskaart ontving) maar was minder tevreden over het feit dat ze mij vertelden dat ik na de wedstrijd mijn seizoenskaart bij het dichtsbijzijnde postkantoor moest brengen na de wedstrijd, terwijl op het moment dat de wedstrijd gedaan was de postkantoren gesloten waren, hierover had men wel duidelijker kunnen zijn in hun informatie, daarom belde ik en stuurde ik een bericht naar hun maar kreeg de dag zelf geen reactie pas de dag er na.

Super geregeld.

goede service, goed behandeld

Uitstekend geregeld. Goede en betrouwbare organisatie met snelle reactiesnelheid en uitstekende communicatie. Een prachtwedstrijd gezien met goede zitplaatsen. Een aanrader!

goede service, goed behandeld

Goede service! En de persoonlijke benadering van jullie spreekt mij erg aan! Klasse!

goede service, goed behandeld

Alles was netjes gecommuniceerd en duidelijk vanaf informatie aanvraag tot thuis komst! Zeker voor herhaling vatbaar. Ga zo door.

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.