goede service, goed behandeld

Perfect georganiseerd, leuke wedstrijd, entourage en sfeer rondom London Stadium perfect

perfect, zeker aan te bevelen

In 2015 hebben wij al eerder losse tickets besteld, toen waren we wat teleurgesteld over de levering (2 dagen voor de wedstrijd, weinig informatie over de bezorging kon gegeven worden). Nu kregen wij, ook vanwege het speelschema van Man.Utd, de kaarten al 1,5 week van tevoren geleverd. We hebben een upgrade gekozen naar een andere plek in het stadion en daar hebben wij zeker geen spijt van gekregen. Snelle reacties op onze mails gekregen.

goede service, goed behandeld

De prijs was wel duur, de tickets ter plaatse moeten afhalen, de wedstrijd een dag later, MAAR : een onvergetelijke ervaring en fantastische wedstrijd!!!

goede service, goed behandeld

Snelle en persoonlijke service. Maakte mee dat ik verkeerde stoelnummers had doorgekregen. Zodoende zater er andere klanten van Voetbal XL op de stoelen. Vanuit stadion bellen, en direct te woord gestaan en problem opgelost

goede service, goed behandeld

ga je voor tottenham , dan is premier inn tottenhamhale hotel aan te raden .... (vlakbij treinstation, metro etc) en kwartier lopen naar stadion, ruikt nog als nieuw, goed ontbijt , heel vriendelijk personeel ) sfeer in het stadion was geweldig ..... kippenvel momenten aan de lopende band . super jan Vertonghen , Aldewereld , dembele en eriksen hebben een goede keuze gemaakt. en wij ook ... hehe als je in londen bent is rondleiding in het arsenal stadion een aanrader ..... kleedkamer, bestuurskamer, duckout , museum , perskamer , catacombe .... je mag overal komen ..... was een leuke bijkomstigheid. groet jeroen

goede service, goed behandeld

Heel prettige samenwerking, gelijk gereageerd op vragen! Enige minpuntje was dat ik een 3e kaart bij wilde bestellen voor mijn vader en omdat hij slecht ter been is, gevraagd om kaarten op een betere plek en dan kon helaas niet omdat de vorige 2 al besteld waren! Dat was jammer, maar helaas niets meer aan te doen! Wellicht kan hier de volgende x wel naar gekeken worden aangezien de klant toch bereid is te betalen! Verder echt genoten en prima bedrijf

goede service, goed behandeld

Goede ervaring alles soepel verlopen. Alleen enige verwarring met de namen op de kaartjes. Maar snel duidelijkheid gekregen en goede service.

Alles helemaal prima !

goede service, goed behandeld

Ondanks dat ik last minute (de dag zelf) pas de kaarten aan had gevraagd, wist VoetbalreizenXL mij toch nog te helpen aan tickets voor een moeilijk verkrijgbare wedstrijd. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de aanvraag status en had uiteindelijk mooie plekken voor een (voor Premier League begrippen) redelijke prijs.

goede service, goed behandeld

Op zich was alles prima geregeld ook de kaartjes lagen klaar bij ons pension (waren jammergenoeg wel gewoon uitgedraaide A4-tjes). Ik was alleen nogal onaangenaam verrast dat het tickets waren van 35 euro waar ik 119 per stuk voor betaald had. Wedstrijd was onverwacht spannend en de sfeer fantastisch dus de ervaring was wel geweldig.

goede service, goed behandeld

Fantastische ervaring gehad met VoetbalreizenXL. Wij hadden een hotel in het centrum van Madrid, loopafstand van het stadion en een geweldige wedstrijd. Alles was top geregeld. De enige reden waarom het reisaanbod een 7 krijgt is omdat ik het persoonlijk prettiger zou vinden als bij de voetbalreis ook een vliegreis zat. Ik zou VoetbalreizenXL in elk geval zeker aanraden en ga hier waarschijnlijk vaker gebruik van maken! We zijn al bezig met het uitzoeken van onze volgende voetbalreis!

goede service, goed behandeld

We zijn erg tevreden over de service die ons geboden is. Er wordt snel gereageerd en er wordt duidelijk aangegeven wat je moet doen. Het hotel was ook prima en lag op een steenworp afstand van het stadion hierdoor hebben we extra kunnen genieten van de sfeer.

goede service, goed behandeld

Snel, helder en zeer klantvriendleijk

goede service, goed behandeld

Perfecte informatieverstrekking en zeer klantvriendelijk. Attent bijvoorbeeld dat er een mailtje wordt gestuurd met de vraag of je wedstrijdtickets al goed aangekomen zijn. Een volgende keer boek ik zeker weer via voetbalreizenxl.

perfect, zeker aan te bevelen

De kaarten kwamen per aangetekende brief op mijn adres. Helemaal goed natuurlijk.

goede service, goed behandeld

Prima georganiseerd. Afspraken worden goed nagekomen en duidelijkheid over wat je kan/mag verwachten

Geweldige ervaring!

perfect, zeker aan te bevelen

Onze tweede reis met dit voetbalreisbureau en wederom alles tot in de puntjes geregeld: conform afspraak werden de voetbaltickets en de hotelvoucher geleverd. Hotel was prima: prima kamers, een goed, gratis ontbijt en op een mooie locatie (op loopafstand van het stadion). Vicente Calderón is een bijzonder, sfeervol stadion. Ook over de plaatsen in het stadion valt niets te klagen: op de overdekte tribune, met een mooi zicht op het veld en de rest van het stadion. Voor een topwedstrijd als deze een prima prijs/kwaliteit-verhouding. Wij komen in de toekomst graag weer terug bij dit voetbalreisbureau!

perfect, zeker aan te bevelen

perfect geregeld enige minpuntje waren de plaatsen zelf in de hoek, wel goed zicht op veld.betrouwbaar adres kaarten op tijd in huis

goede service, goed behandeld

Inmiddels al heel wat wedstrijden in Europa gezien. Echter wederom een fantastische ervaring rijker. Sfeer in en rondom stadion was overweldigend. Madrid is een cultureel hoogtepunt en ademt voetbal. Echt een aanrader. Voetbal XL bedankt voor wederom een succesvolle trip.

goede service, goed behandeld

Ondanks de lege staantribune was de sfeer geweldig. Dortmund had de harde kern in het het uitval gestald waardoor de sfeer aan onze kant was. Daardoor was het misschien nog wel leuker dan normaal. Ben nu voor het vijfde jaar geweest, maar is zeker niet de laatste keer.

goede service, goed behandeld

Prima en tijdige informatievoorziening, goede plekken

goede service, goed behandeld

Alles snel en prima geregeld!

goede service, goed behandeld

Mooie reis en alles goed geregeld

Julianaweg 141

1131 DH Volendam

Over VoetbalreizenXL

VoetbalreizenXL is een voetbalreisbureau met een sterke focus op gebruikersgemak, flexibiliteit en persoonlijke benadering. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen weten wij je als geen ander te adviseren bij het samenstellen van dé ultieme voetbalreis.