Prima plekken in het stadion, geweldige sfeer.

Eerst even in de stad geweest, daarna konden we gratis met het openbaar vervoer naar het stadion, prima geregeld. Bij en in het stadion alles prima geregeld, info punten en plekken in het stadion waren prima. Veel supporters van beide clubs door elkaar op de tribune, mooi dat dit kan. Al met al weer een prima ervaring.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Fortuna Dusseldorf- Hertha BSC

Geweldige derby dag

Fantastische wedstrijd gezien (3-3) de sfeer in de stad en in het stadion was echt geweldig we hadden zeer goede plekken met uitstekend zicht op de beide supportersgroepen absoluut voor herhaling vatbaar

• Welke wedstrijd heb je bezocht? 1 FC KÖLN - borussia mönchengladbach

Top service en genoten

Wij zijn naar de wedstrijd AC Milaan - Torino geweest. Wij zijn van te voren goed geïnformeerd met leuke dingen in Milaan en feiten hierover en over de club. We werden goed op de hoogte gehouden van updates. Daarnaast waren de plekken top, al met al genoten!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? AC Milaan - Torino

Vi travel, altijd top

Zoals altijd, prima verzorgd. Van tevoren goed op de hoogte via de mail en een extra kaart werd ook bijgevoegd en we zaten naast elkaar. Kies je voor een voetbaltrip, kies voor VI travel. Niet de goedkoopste, maar wel altijd goed voor elkaar!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Fortuna dusseldorf hertha BSC

Fantastische ervaring

Samen met mijn zoon van 12 naar Manchester United geweest Mooie wedstrijd en prachtige plaatsen. Alles was top geregeld, aanrader

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester United- Aston Villa

Topweekend

Ik ben laatst met twee vrienden naar Schalke 04 - Hannover 96 geweest. Het was een mooie wedstrijd waar heel veel in gebeurde. Ook hadden we mooie stoelen naast elkaar gekregen op de tweede ring. Wij kozen lange zijde, dus deze tickets waren ongeveer €20 duurder dan 'normale' plekken (€119 pp). Tickets waren duur, maar het regelen wordt wel uit handen genomen. We hebben alleen de wedstrijd geregeld via VI Travel, niet de accommodatie. We werden goed geholpen met informatie over de wedstrijd en activiteiten rondom. Iemand van ons kon niet mee, maar de gegevens konden makkelijk via mailcontact gewijzigd worden naar een ander persoon. Al met al, geslaagd uitje.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Schalke 04 - Hannover 96

Goed geregeld

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Atlethico Madrid

Hele gave ervaring!

Heel erg goed geregeld, we hadden een top hotel en de wedstrijdkaarten was ook top. Ik zou dit iedereen aanraden, echt super!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? N.v.t.

Combinatiereis geboekt naar Madrid. Champions League wedstrijden. Atletico Madrid - Tottenham Hotspur en Real Madrid - Manchester City. Heerlijke info gekregen van de clubs en van het Hotel. Ticket op tyd Leuke wedstrijden gezien . Top geregeld

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Atletico Madrid - Tottenham Hotspur , Real Madrid- Manchester City

Snel, betrouwbaar en duidelijk

Het kopen van de kaarten was makkelijk. Al snel ontving ik de kaarten en het was makkelijk dat alles in een persoonlijke omgeving terug was te vinden. We hadden extra betaald voor betere plaatsen en zaten erg mooi op de 4e rij.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Bayer Leverkusen - FSV Mainz

Piekfijn geregeld.

Mooie plaatsen in stadion. Perfecte route beschrijving.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Bayer Leverkusen-Mainz

Betrouwbare partner voor voetbalreizen

Met VI travel al meerdere goeie ervaringen. Komen hun afspraken na en bieden een goede prijs/kwaliteit verhouding.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Real Madrid, Atletico Madrid, Manchester United

Geweldige ervaring

Fijn stadion met een ongekende sfeer

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Atletico Madrid vs Club Brugge

Het was geweldig om aanwezig te zijn bij een wedstrijd van AS Roma. 3 goals en de sfeer in het stadion was top!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? AS Roma - Cremonese

Mijn zoon en ik gaan iedere topcompetitie af om daar een wedstrijd te bezoeken. Nu was het Premier League, West Ham United. VI travel heeft alles keurig geregeld en geweldige plaatsten, precies ter hoogte van de middenlijn. Na wat West Ham vrienden te hebben bezocht door naar het stadion! Na een goeie ervaring met VI travel in Italie nu ook in Engeland. Volgende stop wordt Portugal.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? West Ham United - Bournemouth

Alles was duidelijk

Was goed geregeld

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Fc Porto - RIO Ave

Toppertje

Heel soepel geregeld kort voor de wedstrijd. En het waa keuk om Athletic Bilbao te zien. Geweldige sfeer.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Athl. Bilbao vs Real Soceidad

Helemaal top, goed geregeld

Kaart ruim op tijd, goed hotel, prima!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Tottenham - Man.City

Goed geregeld en goede plekken. 30min voor de wedstrijd bleken mijn kaarten verlopen te zijn. Ontving binnen 15minuten nieuwe kaarten met uitstekende plaatsen. Ik heb 2 wedstrijden bezocht met enorm veel plezier, dankzij VI Travel.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Liverpool - Newcastle United en Manchester United - Fulham

Super beleving

Ik ben al meer als 11 jaar city fan de kippenvel stond op me armen De wedstrijd was geweldig

• Welke wedstrijd heb je bezocht? City vs wolverhampton

Geweldige sfeer bij Schalke

Zondag 25 januari met zijn drieën naar Schalke geweest, Prachtige plekken en naast elkaar. gaan we vaker doen

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Schalke tegen Kaiser Lauten

Mooie wedstrijd in een indrukwekkend stadion

Het ticket was ruim optijd binnen, inchecken ging soepel en de wedstrijd met stadion was een mooie ervaring met veel sfeer. Enige ondudielijk over het ticket was het vervoersticket (van VVS). Deze zat erbij maar op ticket stond een andere naam en met een andere naam op het ticket mag je niet rijden (stond op het VVS ticket zelf).

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Stuttgart-Union Berlin

Kaarten op tijd, mooie upgrade en super ervaring!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Chelsea Pafos

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring gehad bij Tottenham tegen West Ham United. Een geweldig stadion en via VI Travel verliep alles soepel. Tickets waren keurig op tijd binnen, kregen duidelijke en voldoende informatie en alles werkte. We kregen zelfs een upgrade naar betere plekken, waardoor we bijna op het veld zaten. Wij hebben echt genoten, een ervaring die we nooit meer zullen vergeten. Dank!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Tottenham - West Ham United

Geweldige ervaring

Goede communicatie, makkelijke overdracht kaarten, goede prijs- kwaliteit verhouding, goede plekken en zoveel als mogelijk bij elkaar zitten. De boeking was voor een groep van 17 man. Dus kort samengevat helemaal top!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Everton - Sunderland

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over VI Travel

VI Travel is de reispartner van Voetbal International. Met VI ben je altijd op de hoogte van het laatste voetbalnieuws; met VI Travel kun je live bij alle actie aanwezig zijn! VI Travel tilt iedere voetbalreis naar een Champions League-niveau.