Vriendelijk, meedenkend

Weekend Dortmund geweest via VI Travel, fijne communicatie en goede service! Zeker voor herhaling vatbaar.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Bvb - Leipzig

Geweldig!

Alles perfect geregeld, prima gecommuniceerd en goed bereikbaar bij vragen of wijzigingen. Als je eigen wensen hebt (bijvoorbeeld ergens langer blijven) is dat ook mogelijk. Ik was bij Liverpool-Crystal Palace (en de parade) en even los van die idioot in die auto was het een fantastisch weekend in een geweldige stad en hotel (Holiday Inn City Center) en het is echt waar: LFC is een grote familie. Ik ga nu een rode was draaien...

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Liverpool-Crystal Palace

Top geregeld en goede communicatie

Kaarten ruim van te voren mogen ontvangen (48uur)

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Olymique Marseille

Heel makkelijk om een ticket te kopen

De website is heel overzichtelijk en de informatie over datum, prijs etc is duidelijk. Richting de wedstrijd datum was de.communicatie ook goed. Prijs van een ticket was achteraf praktisch gelijk aan hetgeen ik zelf had moeten betalen rechtstreeks bij de club

• Welke wedstrijd heb je bezocht? West Ham Utd tegen Tottenham

Legendarisch!!!

De FA Cup finale ! Wat ongelooflijk goed en snel geregeld. Een gratis upgrade naar fantastische plekken. Lange zijde direct aan het veld. Wat geweldig. Dank!!!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Fa cup finale Crystal palace - Manchester City

Heerlijke sfeer in het RheinEnergiestadion!

Wij hadden een prima ervaring met VI Travel in het boeken en ervaren van de wedstrijd FC Köln- Regensburg. Het boekingsproces liep soepel, de informatie was duidelijk en uitgebreid, de tickets waren er ruim op tijd en ook het hotel zat op een toplocatie.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? FC Köln- Regensburg

Mooie zitplaatsen op de middenlijn

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Gladbach tegen hoffenheim

Top ervaring gehad samen met mijn zoon.

Alles goed geregeld kaarten op tijd binnen. Goed geïnformeerd.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Keulen

Top geregeld!

Goede organisatie en uitgebreide ondersteuning in de voetbalgids met bijvoorbeeld een route van hotel naar stadion

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Inter - barcelona

Het bezoek aan Goodison park en alles eromheen was geweldig!

Het was alleen wel erg jammer dat we vanaf onze zitplaatsen zeer slecht zich op het veld hadden (zie de foto hieronder). We zijn de tweede helft in het gangpad gaan staan om toch nog iets van de wedstrijd te kunnen zien. Aangezien de wedstrijd uiteindelijk wel het hoofddoel van de reis was was dit wel een behoorlijke teleurstelling.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Everton FC- Ipswich Town

Voetbal feest!

De wedstrijd was top! de plekken waren heel goed. Wij waren met zijn 3e en we zaten mooi langs elkaar!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester City - Wolverhampton Wolves

Mwah

Kaarten waren wel prijzig in vergelijking met bij het stadion. Verder was het wel handig geweest om minstens 1x te vermelden in alle checklisten die je krijgt dat je je ID fysiek bij je moet hebben in Italië. We werden geweigerd bij het stadion en ze waren onverbiddelijk en kwamen niet binnen. Ook al had ik wel een ID bij me en mijn zoon had een n foto op z’n telefoon. Het was te ver om even heen en weer te reizen van het appartement naar het stadion in Como. Voor niets naar Italië afgereisd.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Como-Genua

Alles prima in orde

Naar Manchester United - Wolves geweest met 2 man. Communicatie vooraf uitstekend. Tickets voor mooie plekken keurig op tijd in de mailbox. Heerlijke middag gehad.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Man U - Wolves

Top wedstrijd, goed hotel, matige info voorziening

Volledig verzorgd houdt blijkbaar in: verblijf plus wedstrijdkaarten. De informatievoorziening is erg standaard en niet altijd correct. Zo klopte de info over openbaar vervoer naar het stadion niet, hetgeen erg hinderlijk was. Uiteraard maakte de kwaliteit van de wedstrijd en de ligging van het hotel het een onvergetelijke belevenis.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Barcelona-Inter

Top voor elkaar

Alles conform afspraak en zeer mooie plekken in het stadion. Dank!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Leverkusen - Augsburg

fantastisch

We hadden goede plekken bij de Champions League wedstrijd FC barcelona tegen Inter milaan. Alles was goed geregeld door VI travel.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Fc barcelona tegen inter milaan

Hele mooi plaatsen in het stadion

Goede klantenservice

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Athletic Bilbao-Las Palmas

Een buitenlandse voetbalreis die elke voetbalfan moet maken!

Bij dezen wil ik graag doorgeven hoe bijzonder het was om KRC Genk - FC Antwerp mee te maken dit afgelopen weekend. Het was een beleving die je niet snel meer zal vergeten! Elke voetbalfan moet ooit een buitenlandse wedstrijd hebben bijgewoond en VI-travel biedt deze kans. Alles was heel goed geregeld: prima communicatie, hele mooie plaatsen in het stadion, een prima hotel + ontbijt. Kortom, één en al lof voor jullie.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? KRC Genk - FC Antwerp

Goede service en mooie plekken.

Goede service en mooie plekken. We waren met 8 vrienden. Zaten niet allemaal bij mekaar maar wel redelijk in de buurt en niemand zat alleen. Komen na wat ze beloven. Voor herhaling vatbaar.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Werder Bremen - Bochum

Geweldig!

Inter Milaan - AS Roma. Geweldige ervaring in San Siro samen met mijn zoon. Mede door de goeie plekken in het stadion, vlak aan de rand van het veld. Vooraf, gezien Italie in de ban was van de overleden paus, duidelijke informatie over de nieuwe wedstrijddatum. Kaartjes ruim op tijd beschikbaar en duidelijke info over de stad Milaan. Kortom: VI Travel doet wat het beloofd! Volgende bestemming is Engeland en die regelen we weer via VI Travel.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Inter Milan - AS Roma

Alles was super geregeld en de plaatsen waren top!

Alles was super geregeld en de plaatsen waren top!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Atletico Madrid- Rayo Vallecano

Geweldige Old Trafford ervaring

Van het hotel tot aan de plekken op Old Trafford…. helemaal top! Genieten, van de authentieke Engelse voetbalcultuur.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester United - Wolverhampton Wanderers

Goed georganiseerd en alles klopte

Leuke ervaring

Prima geregeld, ik zou wel graag mijn eigen plaatsen uit willen zoeken, hoewel we prima zaten. Maar ik geef de voorkeur om toch wat meer in de buurt van het fanatiekere publiek te zitten. Ook zijn de kaarten ontzettend duur via VI. Een losse kaart is ongeveer 43 euro, wij betaalden 80 via VI. Dat is eigenlijk pure oplichting. Tegen QPR : dat kost op de site in L3 Blue 36 pond, VI vraagt 179 euro!! Op de site van Sunderland kun je net zo makkelijk zelf een ticket kopen. En het hotel bij het stadion is ook eenvoudig en misschien nog wel goedkoper via Booking .com te boeken. Kortom, prima geregeld via VI, maar wanneer je zelf aan de slag gaat, ben je waarschijnlijk honderder euros goedkoper uit.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Sunderland-Swansea

Super !!

Mooi hotel op een goede locatie en supermooi potje voetbal gezien

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Villa - Newcastle

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over VI Travel

VI Travel is de reispartner van Voetbal International. Met VI ben je altijd op de hoogte van het laatste voetbalnieuws; met VI Travel kun je live bij alle actie aanwezig zijn! VI Travel tilt iedere voetbalreis naar een Champions League-niveau.