Beste Roger, Dank voor de beoordeling. U heeft 2 wedstrijdkaarten voor 1. FC Köln - FC Augsburg bij ons geboekt op de korte zijde. We hebben deze wedstrijdkaarten netjes op tijd geleverd en hebben u zelfs voorzien van een gratis upgrade qua zitplaatsen naar de lange zijde met prachtige centrale plaatsen ter hoogte van de middelijn. Ondanks dat u zeer tevreden was over de service en de zitplaatsen, vinden we het heel jammer om te lezen dat we een '6' hebben ontvangen en dat u ons niet zou aanbevelen. Zoals aangegeven kopen we deze wedstrijdkaarten in bij onze Duitse leveranciers tegen een markconforme meerprijs en zijn we genoodzaakt onze prijzen hierop te baseren. We hopen dat het hierbij duidelijk is hoe onze prijzen tot stand komen en hopen dat jullie alsnog hebben kunnen genieten van de leuke wedstrijd! Met vriendelijke groet, Team VI Travel
Beste Hans, Dank voor je recensie. Wanneer iemand een bestelling bij ons plaatst, wordt er in de boekingsbevestiging duidelijk vermeld dat de wedstrijdkaarten 48 tot 24 uur voor aanvang van de wedstrijd per mail worden verstuurd. In extreme gevallen komt het helaas weleens voor dat de kaarten op de wedstrijddag zelf worden geleverd (zoals in dit geval). Uiteraard hebben we jullie hier tijdig van op de hoogte gebracht, en de kaart alsnog ruim voor aanvang van de wedstrijd netjes geleverd. Ondanks dat jullie zeer tevreden waren over de zitplaatsen in het stadion, vinden we het jammer om te lezen dat jullie niet geheel tevreden zijn over onze diensten. Wellicht zien we elkaar terug in de toekomst! Met vriendelijke groet, Team VI Travel
Beste Patrick, Dank voor je recensie. Wanneer iemand een reis bij ons boekt, wordt er in de bevestigingsmail heel duidelijk vermeld hoe en wanneer alle gewenste documenten worden verstuurd. Uiteraard hebben we hier ons netjes aan gehouden en zijn alle documenten ruim op tijd geleverd. Verder vinden we het heel jammer om te lezen dat het niet mogelijk was om in te checken, aangezien er op de hotelvoucher duidelijk stond vermeld dat er vanaf 15:00 uur kon worden ingecheckt. Uiteraard hadden we dit probleem snel kunnen oplossen wanneer er contact met ons was opgenomen, maar dat was helaas niet gebeurd. We zijn te allen tijde te bereiken op ons noodnummer (duidelijk vermeld in de mail), om dit soort situaties snel op te lossen. Ondanks het probleem met inchecken, hopen we dat jullie alsnog hebben kunnen genieten van de voetbalreis! Met vriendelijke groet, Team VI Travel
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.