Geweldig!

Heel makkelijk om tickets te scoren, vervolgens kreeg ik ze een week van te voren in de mail en kon ik ze toevoegen aan mijn Apple Wallet.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Tottenham Hotspur - Aston Villa

Goed communicatie en goede plekken in het stadion

Mooi!!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Atletico - Osasuna

Heerlijke voetbalavond in Bochum!

Vol stadion, heerlijke voetbalsfeer, supporters die door elkaar heen lopen, twee grote voetbalclubs, kortom: de 2. Bundesliga is top! Kaarten snel en gemakkelijk geregeld via VI Travel, goede plekken.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? VfL Bochum - Hertha BSC

Super ervaring

Wij hebben de wedstrijd AD Roma - Inter Milan bezocht via VI travel en zijn zeer tevreden! We hadden alleen tickets gekocht maar alles was top geregeld, info vooraf - uitleg overbiedt ticket system - Service via whatsapp een noodnummer voor calamiteiten (gelukkig niet nodig gehad) Mijn zoontje zoekt al de volgende wedstrijd uit :)

• Welke wedstrijd heb je bezocht? AS Roma - Inter Milan

Helemaal goed!

Alles was duidelijk, conform verwachting en de zitplaatsen in het stadion waren prima de luxe!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Juventus-Atalanta

Gewoon goed en betrouwbaar.

Wij gaan jaarlijks met 5 vrienden naar een Premier League wedstrijd. De laatste jaren kopen we tickets bij VI-Travel. Natuurlijk willen we dan graag bij elkaar zitten en dat is natuurlijk niet zomaar mogelijk. Maar de contactpersoon Jim spant zich zo goed in dat dit soms ook lukt ! De communicatie is goed, tickets worden op tijd doorgestuurd. Betrouwbaar en aan te bevelen.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Newcastle United - Nottingham Forrest

Betrouwbare partner met goede service

Twee Champions League matchen gaan zien in Londen. Voor beide uiteindelijk een upgrade gekregen naar betere tickets dan verwacht. Tickets voor de eerste match zoals afgesproken tijdig ontvangen. Voor de tweede match was er wat vertraging, even gebeld met klantendienst en een beetje later zaten ze keurig in de mailbox.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Chelsea - Benfica en Arsenal - Olympiakos

Na dat de wedstrijd verplaatst werd vanwege het weer prima contact gehad en op de hoogte gehouden door VI Travel

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Valencia

Veel te duur!!!

Goed geregelt maar veel te duur!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Benfica

Goede ervaring

Alles verliep keurig. Goede wedstrijd tickets. Goed personeel van het hotel, enige nadeel is dat onze kamer geen koelkast had en zachte bedden vandaar geen 5 sterren.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester City vs Burnley

Wij kregen de kaarten enkele uren voor de wedstrijd en tevens hele slechte zitplaatsen

Wij hebben kaarten besteld voor de korte zijde, kregen kaarten voor de lange zijde precies achter een grote paal konden zodoende hele gedeeltes van de wedstrijd niet zien!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Crystal palace- Liverpool

Mooie Duitse sfeer

Mooie en leuke wedstrijd. Sfeer was top, zowel van het thuispubliek als de bezoekers. Mooi om te zien dat ze door elkaar konden zitten. Erg mooie plaats gekregen van vi travel. Ticket was er op tijd. Bedankt voor deze ervaring.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? VfB Stuttgart - st. Pauli

Prima geregeld

Een super belevenis ! . Zo’n wedstrijd in old Trafford. Prachtige plaatsen en fijn hotel midden in het centrum van Manchester.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester united - Chelsea

Perfect geregeld, zoals altijd

Ruim 24 uur van tevoren de e-tickets ontvangen (op naam). Nu de 2e keer dat ik via VI Travel een wedstrijd in het buitenland heb bezocht, erg betrouwbaar.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? AC Milan - Bologna

Tevreden, paar verbeterpunten

Tevreden, aardige plekken en vriendelijke communicatie. Wat kan beter: ik vond het apart dat er een compleet andere naam op de kaarten stond. Wellicht werd dit ergens vermeld, maar ik wilde het toch ff checken en heb dus vanuit Londen moet bellen. Kreeg toen wel een duidelijk en vriendelijk antwoord. Verder hadden wij moeite om binnen te komen, steward deed niet moeilijk maar scannen van het ticket werkte niet. Altijd bereid om een nader toe lichten

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Fulham - Leeds

Prachtige ervaring!

City is zeker niet de club waar je veel geld voor moet betalen voor een echte voetbalsfeer in engeland. Maar via VI is het perfect om tickets te halen, perfecte plaatsen en zeker het geld waard voor een onvergetelijke ervaring!

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Manchester city- Napoli

Kaarten bestellen is heel eenvoudig en overzichtelijk

Het was bijzonder om deze wedstrijd in de tweede Spaanse Liga te mogen bezoeken. We waren net op tijd, want in de mail die we kregen stond vermeld dat het om 19.30 uur begon, maar dat was de Nederlandse tijd en op Gran Canaria is het een uur vroeger, dus begon de wedstrijd om 18.30 uur lokale tijd

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Las Palmas- Malaga

Prettig contact en goede standaard hulp bij de reis

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Leverproblemen- Bilbao

Top service Championleague kaarten

We hadden ons aangemeld bij VI voor kaarten Benfica-Fenerbache. Jim heeft ons 1 dag van tevoren kaarten kunnen aanbieden. We waren al in Lissabon dus het werd fantastische ervaring. Super zitplaatsen! Bedankt Jim

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Benfica-Fenerbache

geweldig

mooie wedstrijd met veel beleving, echt een aanrader

• Welke wedstrijd heb je bezocht? fc porto-pia

Top geregeld en goede informatie verstrekt

Mijn volgende bestelling plaats in ik weer bij vi travel. Ruim voor de tijd krijg je informatie toegestuurd over de stad waar de wedstrijd is Twee dagen voor de wedstrijd hadden we de kaartjes echt top

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Schalke 04 tegen Bochum

De kaartjes waren op tijd, heel vet om keer mee te maken!

Heel mooi om in het buitenland mee te maken. Tickets waren er op tijd, alles in het stadion staat op zijn italiaans slecht aangegeven. Dat hoort erbij. Feedbackpunten: Ik snap dat er marges zijn, maar betaalde nu bijna 300 euro voor 2 kaartjes. Terwijl de kaartjes los (stond op het kaartje) 68 per stuk zijn. Dat is wel echt een hele fixe marge, waardoor ik twijfel dit nog eens te doen.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? as Roma - Bologna

Wederom fantastisch geregeld!

Naar Spurs-Burnley geweest met mijn vader, fantastische uitje, fantastisch stadion en heel leuke wedstrijd gezien! Niks op aan te merken echter een kleine tip, net voor de wedstrijd verdwenen onze tickets uit de Spurs app echter hadden wij het al in onze wallet staan. Misschien handig om ten alle tijden aan te bevelen om de tickets in je wallet te zetten zodat je niet in paniek raakt net voor de wedstrijd :)

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Tottenham Hotspur-Burnley

Top ticket

Tickets via VI travel gekocht. Voor eerste ring lange zijde. Echte top plaats gekregen

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Real madrid osasuna

Top geregeld

Er zijn veel aanbieders van voetbaltickets- en reizen, maar er is (voor mij) maar één echt betrouwbaar 'merk': VI Travel. Na eerdere mindere ervaringen met op het eerste oog toch betrouwbare ticketbureaus wist ik dat ik met een gerust hart naar Londen af kon reizen. Precies conform planning/communicatie kregen we onze tickets per e-mail toegezonden. Beetje omweg met App downloaden, inloggen op account, enz. maar verder helemaal top geregeld.

• Welke wedstrijd heb je bezocht? Tottenham Hotspur - Burnley

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam

Over VI Travel

VI Travel is de reispartner van Voetbal International. Met VI ben je altijd op de hoogte van het laatste voetbalnieuws; met VI Travel kun je live bij alle actie aanwezig zijn! VI Travel tilt iedere voetbalreis naar een Champions League-niveau.