Heeft een totaal van 374 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment92%
De reacties geven vooral waardering aan duidelijke communicatie, tijdige levering van kaartjes en een soepele organisatie. Veel reviews noemen prettige zitplaatsen en een aangename stadionervaring. Prijs-kwaliteit-issues komen langs, maar het gemak en vertrouwen in VI Travel blijven centraal.
Sterke punten
Uitstekende communicatie en updates
Snelle ticketlevering
Goede zitplaatsen en sfeer in het stadion
Gebaseerd op 102 reviews
Prachtig voetballand!!
Met onze zoon van 16 naar de wedstrijd Mönchengladbach - Heidenheim geweest.
Top geregeld in het stadion en veel sfeer.
Hotel in Düsseldorf want dat is een veel leukere stad. Hotel was schoon maar wat massaal.
Zo'n 20 minuten lopen van het oude centrum dus prima te doen.
Tweede dag naar Keulen gegaan (30minuten rijden) en dat was ook top!!
Monchengladbach Heidenheim
13 April 2026
Ruud Warmerdam
NOORDWIJKERHOUT
Super ervaring!
De kaartjes werden tijdig gestuurd en de instructies waren duidelijk!
Schalke-karlsruhe
12 April 2026
Tibor Saric
Arnhem
Weer een topwedstrijd in Duitsland!
Snelle service, goed geholpen, prima kaarten en handige extra info over de stad. Kortom.. weer een geslaagde trip naar Duitsland via VITravel.
Monchengladbach - Heidenheim
QPR-Watford
10 April 2026
Kay
Groningen
Prima plekken in het stadion, geweldige sfeer.
Eerst even in de stad geweest, daarna konden we gratis met het openbaar vervoer naar het stadion, prima geregeld.
Bij en in het stadion alles prima geregeld, info punten en plekken in het stadion waren prima.
Veel supporters van beide clubs door elkaar op de tribune, mooi dat dit kan.
Al met al weer een prima ervaring.
Fortuna Dusseldorf- Hertha BSC
29 March 2026
Jaap Roseboom
Bennekom
Geweldige derby dag
Fantastische wedstrijd gezien (3-3) de sfeer in de stad en in het stadion was echt geweldig we hadden zeer goede plekken met uitstekend zicht op de beide supportersgroepen absoluut voor herhaling vatbaar
1 FC KÖLN - borussia mönchengladbach
Ricardo van den Boorn
Margraten
Top service en genoten
Wij zijn naar de wedstrijd AC Milaan - Torino geweest. Wij zijn van te voren goed geïnformeerd met leuke dingen in Milaan en feiten hierover en over de club. We werden goed op de hoogte gehouden van updates. Daarnaast waren de plekken top, al met al genoten!
AC Milaan - Torino
Demi Karnebeek
Haaksbergen
Vi travel, altijd top
Zoals altijd, prima verzorgd. Van tevoren goed op de hoogte via de mail en een extra kaart werd ook bijgevoegd en we zaten naast elkaar.
Kies je voor een voetbaltrip, kies voor VI travel. Niet de goedkoopste, maar wel altijd goed voor elkaar!
Fortuna dusseldorf hertha BSC
Peter van den Broek
Rijswijk
Fantastische ervaring
Samen met mijn zoon van 12 naar Manchester United geweest Mooie wedstrijd en prachtige plaatsen. Alles was top geregeld, aanrader
Manchester United- Aston Villa
24 March 2026
Bas van der Wielen
Elburg
Topweekend
Ik ben laatst met twee vrienden naar Schalke 04 - Hannover 96 geweest. Het was een mooie wedstrijd waar heel veel in gebeurde. Ook hadden we mooie stoelen naast elkaar gekregen op de tweede ring. Wij kozen lange zijde, dus deze tickets waren ongeveer €20 duurder dan 'normale' plekken (€119 pp). Tickets waren duur, maar het regelen wordt wel uit handen genomen. We hebben alleen de wedstrijd geregeld via VI Travel, niet de accommodatie.
We werden goed geholpen met informatie over de wedstrijd en activiteiten rondom. Iemand van ons kon niet mee, maar de gegevens konden makkelijk via mailcontact gewijzigd worden naar een ander persoon. Al met al, geslaagd uitje.
Schalke 04 - Hannover 96
20 March 2026
Roger Zegers
Beringe
Hele gave ervaring!
Heel erg goed geregeld, we hadden een top hotel en de wedstrijdkaarten was ook top. Ik zou dit iedereen aanraden, echt super!
N.v.t.
16 March 2026
Marijn Abelmann
Egmond aan den Hoef
Combinatiereis geboekt naar Madrid.
Champions League wedstrijden.
Atletico Madrid - Tottenham Hotspur en Real Madrid - Manchester City.
Heerlijke info gekregen van de clubs en van het Hotel.
Ticket op tyd
Leuke wedstrijden gezien . Top geregeld
Atletico Madrid - Tottenham Hotspur , Real Madrid- Manchester City
13 March 2026
Ar van den Broek
Maasdijk
Snel, betrouwbaar en duidelijk
Het kopen van de kaarten was makkelijk. Al snel ontving ik de kaarten en het was makkelijk dat alles in een persoonlijke omgeving terug was te vinden. We hadden extra betaald voor betere plaatsen en zaten erg mooi op de 4e rij.
Bayer Leverkusen - FSV Mainz
13 March 2026
Peter de Jong
Beverwijk
Piekfijn geregeld.
Mooie plaatsen in stadion. Perfecte route beschrijving.
Bayer Leverkusen-Mainz
12 March 2026
Bert de Graaf
Hoogeveen
Betrouwbare partner voor voetbalreizen
Met VI travel al meerdere goeie ervaringen. Komen hun afspraken na en bieden een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Real Madrid, Atletico Madrid, Manchester United
3 March 2026
Henk Bruins
Amstelveen
Geweldige ervaring
Fijn stadion met een ongekende sfeer
Atletico Madrid vs Club Brugge
28 February 2026
Josephus van Esch
Rhoon
Het was geweldig om aanwezig te zijn bij een wedstrijd van AS Roma. 3 goals en de sfeer in het stadion was top!
AS Roma - Cremonese
Sebastiaan
Arnhem
Mijn zoon en ik gaan iedere topcompetitie af om daar een wedstrijd te bezoeken. Nu was het Premier League, West Ham United. VI travel heeft alles keurig geregeld en geweldige plaatsten, precies ter hoogte van de middenlijn.
Na wat West Ham vrienden te hebben bezocht door naar het stadion!
Na een goeie ervaring met VI travel in Italie nu ook in Engeland. Volgende stop wordt Portugal.
West Ham United - Bournemouth
Fc Porto - RIO Ave
Jaap Boerma
Annen
Toppertje
Heel soepel geregeld kort voor de wedstrijd. En het waa keuk om Athletic Bilbao te zien. Geweldige sfeer.
Athl. Bilbao vs Real Soceidad
13 February 2026
Louise
Bilbao
Helemaal top, goed geregeld
Kaart ruim op tijd, goed hotel, prima!
Tottenham - Man.City
10 February 2026
Rene
Velp
Goed geregeld en goede plekken.
30min voor de wedstrijd bleken mijn kaarten verlopen te zijn. Ontving binnen 15minuten nieuwe kaarten met uitstekende plaatsen.
Ik heb 2 wedstrijden bezocht met enorm veel plezier, dankzij VI Travel.
Liverpool - Newcastle United en Manchester United - Fulham
4 February 2026
Kenny Janssen
Urmond
Geweldige sfeer bij Schalke
Zondag 25 januari met zijn drieën naar Schalke geweest, Prachtige plekken en naast elkaar. gaan we vaker doen
Schalke tegen Kaiser Lauten
1 February 2026
Freddy Schorfhaar
MARKELO
Review overzicht
Positief sentiment92%
Heeft een totaal van 374 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Over VI Travel
VI Travel is de reispartner van Voetbal International. Met VI ben je altijd op de hoogte van het laatste voetbalnieuws; met VI Travel kun je live bij alle actie aanwezig zijn! VI Travel tilt iedere voetbalreis naar een Champions League-niveau.