Fijn geholpen

De showroom in Capelle bezocht. Hier fijn geholpen door het personeel. Daarna eenvoudig een bestelling via hun website gedaan die snel geleverd is.

Scherpe prijs, snelle levering en goede kwaliteit

Eerder al een keer schakelmateriaal besteld. Vorige week wat Hue lampen. Scherpe prijs en snelle levering.

Goede service en snelle levering van onderdelen

Goede service en snelle levering van onderdelen

Prima webshop

Altijd snelle levering en goede retour mogelijk heden. Mooi assortiment. Klantenservice goed bereikbaar telefonisch en via chat . Bestel daar graag. Winkels niet geweest. Liggen te ver weg voor mij

Top service!

Snelle levering en vriendelijke klantenservice.

Deze maand meerdere bestellingen geplaats. Deze zijn iedere keer snel geleverd. Contact met de klantenservice was ook prettig en snel

Goed geholpen

Goed geholpen in de showroom. Prijzen ook goed.

Rivium Westlaan 52

2909 LD Capelle aan den IJssel

010 333 51 50

Over DeDomoticaStore

DeDomoticaStore is een Nederlandse webshop die zich richt op huisautomatisering en slimme thuis systemen. Het biedt een breed scala aan producten die gericht zijn op het verbeteren van wooncomfort, gemak en veiligheid. Hun assortiment omvat toonaangevende merken zoals Philips Hue, KNX, Busch Jaeger en Niko, met producten voor verlichting, beveiligingssystemen, verwarming en andere slimme technologieën. De winkel biedt ook deskundig advies via een deskundige helpdesk, zodat klanten de juiste keuze kunnen maken voor hun huisautomatiseringsbehoeften. DeDomoticaStore staat bekend om zijn klantgerichte service en het vermogen om op maat gemaakte oplossingen voor slimme thuis systemen te bieden.