Laden reviews...
77 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen tevreden klantenervaring met snelle levering, goede kwaliteit en behulpzame ondersteuning. Klanten waarderen duidelijke informatie op de site en een vlot afhandelingsproces. Af en toe komen vertragingen of voorraadproblemen langs, maar de prijs-kwaliteit en betrouwbaarheid blijven positief gewaardeerd.
24 June 2026
Catherine
Kontich
Als lefty altijd problemen met de keuze van producten. Golfshopsonline zihn mij verrassend goed van dienst geweest en alles volgens afspraak.
24 June 2026
Breda
Bestelling kreeg ik keurig netjes thuisgestuurd. Toen er een onderdeel vanuit de leverancier ontbrak hheb ik dit, na telefonisch contact, de volgende dag ontvangen.
21 June 2026
Caroline
Bergen op Zoom
Blijkbaar een issue met vervoerder. Werd niet serieus opgepakt. Na 3x er achteraan mailen de bestelling geannuleerd. Tip: als er iets fout gaat, hou de klant op de hoogte.
Beveelt niet aan
13 June 2026
RJ
Maasdriel
Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat u onze service als onvoldoende heeft ervaren en dat u het gevoel heeft gehad dat er niet goed met u is gecommuniceerd.
Graag lichten wij de situatie toe. Wij hebben uw bestelling op 04-06 ontvangen en dezelfde dag nog via DPD aan u verzonden. Omdat wij rondom die periode meerdere meldingen kregen over vertragingen bij DPD, hebben wij de betreffende zendingen gecontroleerd en klanten waarbij mogelijk vertraging speelde hierover geïnformeerd.
Uit onze administratie blijkt dat wij u op 09-06 per e-mail hebben bericht over de vertraging bij DPD. In deze e-mail hebben wij aangegeven dat sommige zendingen tijdelijk niet werden gescand, waardoor het kon lijken alsof er niets met de bestelling gebeurde, terwijl de zending nog wel in behandeling was.
Naar aanleiding daarvan gaf u aan geen vertrouwen meer te hebben in de levering en de bestelling te willen annuleren. Op dat moment hadden wij opnieuw contact gehad met DPD en kregen wij te horen dat uw pakket inmiddels een scan had ontvangen en naar verwachting de volgende werkdag aangeboden kon worden. Ook dit hebben wij direct aan u doorgegeven.
Vervolgens heeft u aangegeven dat u de koop als geannuleerd beschouwde. Wij hebben daarop dezelfde dag nog aan u laten weten dat wij DPD hadden verzocht het pakket naar ons retour te sturen. Daarbij hebben wij ook aangegeven dat wij dit niet konden garanderen, omdat het pakket al door DPD was verwerkt. Mocht het pakket alsnog bij u worden aangeboden, dan kunt u de zending aan de deur weigeren. Zodra het pakket retour bij ons is ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag uiteraard aan u terugbetalen.
Wij begrijpen dat een vertraagde levering vervelend is en bieden hiervoor onze excuses aan. Tegelijkertijd willen wij benadrukken dat wij uw bestelling binnen één dag hebben verwerkt en verzonden, en u vervolgens actief hebben geïnformeerd over de vertraging bij DPD. Wij vinden het daarom jammer dat u onze communicatie anders heeft ervaren.
Wij blijven de situatie graag netjes met u oplossen en zorgen ervoor dat, zodra de zending retour is ontvangen, de terugbetaling correct wordt verwerkt.
GolfShopsOnline
2 Halve set clubs gekocht en twee tassen. Goede prijs en zeer nette sets.
9 June 2026
Remon
Gemert
Laat ik vooropstellen dat ik tevreden ben met het product wat ik had besteld. Levering liet wat op zich wachten en dat kan maar tussentijds een bericht had ik gewaardeerd. Product kwam met een summiere beschrijving met slechte kleine tekeningen.
8 June 2026
Ron
Almere
Product zoekgeraakt bij DPD. Geen proactieve oplossingsgerichte houding Verschuilen zich achter track en trace meldingen en procesmeldingen van DPD. Normaal bestel ik altijd bij *****. Ik dacht probeer golfshopsonline een keer. Foute keus.
Beveelt niet aan
8 June 2026
Annen
Beste Jan,
Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over de afhandeling.
Het pakket is op 28-5 verzonden. Op 2-6 ontvingen wij uw melding dat het pakket niet was aangekomen. Wij hebben hier direct op gereageerd met twee verschillende e-mails en op 3-6 meteen een onderzoek bij DPD opgestart. DPD geeft aan dat zo’n onderzoek doorgaans 3 tot 5 werkdagen kan duren. We zitten nu op dag 3 en hopen zo spoedig mogelijk een reactie te ontvangen.
Wij begrijpen dat dit erg vervelend is. Tegelijkertijd vinden wij het jammer dat wij hiervoor een onvoldoende beoordeling krijgen, terwijl wij direct actie hebben ondernomen en de verdere afhandeling op dit moment afhankelijk is van de reactie van DPD. Totdat DPD het onderzoek heeft afgerond, kunnen wij helaas niet meer doen dan de uitkomst afwachten.
Zodra wij bericht van DPD ontvangen, nemen wij direct contact met u op. Mocht blijken dat het pakket kwijt is geraakt, dan sturen wij uiteraard kosteloos een nieuw pakket naar u op. Wilt u daar niet meer op wachten, dan kunnen wij de order ook crediteren.
Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.
GolfShopsOnline
Correspondentie zeer goed en kundig met daarbij snelle levering
5 June 2026
Johan
Malden
31 May 2026
Alex
HOORN
Goede kwaliteit voor goed prijs.heel tevreden.
Johannes
Alphen aan den Rijn
Niks mis met de bestelde golfset. Helaas duurde de levering net iets langer (dan verwacht). Advies: Bij een wat langere levertijd even een emailtje met de reden doet wonderen
R.B.
Ruurlo
2 bestellingen gedaan, tussendoor telefonisch overleg gehad en advies gekregen. Bestelproces en aflevering was super! dank
Gerwin Mulder
Elspeet
23 May 2026
John
Blokker
Goede overzichtelijke website. Product is prima. Levering was rommelig en vertraagd.
20 May 2026
Chris
Amsterdam
Mooie spullen voor een eerlijke prijs met top service
20 May 2026
Heemstede
Helaas werd de verkeerde putter afgeleverd. Maar de communicatie en opvolging van de fout was goed! Nu nog wel wachten op juiste putter
18 May 2026
Louis
Laren
Complete dames beginnersset skymax besteld. Snelle levering. Volgens de website zou er een houten 3 bij zitten maar bij levering bleek er een houten 5 bij te zijn. Na mail bleek dat fout op website te zijn maar daar hadden we hem wel op uit gezocht. Verder geen actie.
15 May 2026
Peter
Schoonoord
Goedemorgen,
Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat de levering snel is verlopen.
U heeft helemaal gelijk dat de informatie op de website niet correct was vermeld. Inmiddels hebben wij dit aangepast zodat dit voor toekomstige klanten duidelijker staat aangegeven. Onze excuses voor de verwarring die hierdoor is ontstaan.
Wij begrijpen dat u de set mede op basis van de product specificaties heeft gekozen en vinden het jammer dat dit niet overeenkwam met uw verwachting.
De sets worden door de leverancier als vaste samenstelling geleverd, waardoor wij hier helaas geen wijzigingen in kunnen aanbrengen.
Team GolfShopsOnline
Voor een prijsuitreiking had ik enkele golfspullen nodig. In een overzichtelijke website vond ik wat van mijn gading en dat werd prompt de volgende dag geleverd.
11 May 2026
John
Someren
Prima golfset, goede prijs-kwaliteit verhouding. Levering niet heel snel maar wel netjes.
7 May 2026
Florien
Heemstede
Golf tas besteld. 4 dagen later in huis. .oest even via een ophaalpunt, omdat we niet thuis zouden zijn. Keurig geregeld en ons geïnformeerd. Helaas zat er geen regenkap bij zoals wel was omschreven. Ecen telefonische contact gehad. Werd i nen een 20min terug gebeld dat het netjes zou worden nagezonden
6 May 2026
Keurig
29 April 2026
Frans
Den Bosch
Mooie tas, zoals op de afbeelding
28 April 2026
Oirschot
Mijn bestelling liep vertraging op. Hiervan werd ik goed op de hoogte gehouden.
20 April 2026
Meindert
Lelystad
Door vertraging bij de douane in eindhoven kwamen de 2 clubs pas na 3 1/2 week. Ik werd echter heel goed op de hoogte gehouden. Het bedrijf treft geen blaam.
19 April 2026
rob
Utrecht
Welkom bij GolfShopsOnline,
Wij zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van hoogwaardige golfartikelen en gepersonaliseerde golfervaringen. Met trots leveren wij een uitgebreid assortiment golfproducten, variërend van clubs en ballen tot trolleys en accessoires.
Wat ons onderscheidt, is onze nauwe samenwerking met golfbanen en onze expertise op het gebied van golf fittingen. Wij begrijpen dat elke golfer uniek is en individuele behoeften heeft als het gaat om golfclubs en -apparatuur. Daarom bieden wij professionele golffittingen aan, uitgevoerd door een gecertificeerde PGA-pro op de driverange van één van onze partner golfbanen.
De PGA-pro's beschikken over uitgebreide kennis en ervaring en zullen met toewijding en deskundigheid de juiste clubs voor je selecteren. Door middel van geavanceerde technologieën en analyse van je swing, zorgen de pro's ervoor dat je clubs perfect zijn afgestemd op je lichaamsbouw, speelstijl en individuele voorkeuren. Het resultaat? Een golfuitrusting die je spel verbetert en je helpt je volledige potentieel te bereiken.
Bij GolfShopsOnline geloven we in het creëren van een gepersonaliseerde en betrokken golfervaring. Onze toegewijde klantenservice staat altijd klaar om je te voorzien van deskundig advies en ondersteuning. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe driver, golfballen van topkwaliteit, of gewoon wilt weten welke accessoires het beste bij je passen, wij staan voor je klaar om je te helpen de juiste keuzes te maken.
Als een familiebedrijf zijn wij trots op onze passie voor golf en het leveren van kwaliteitsproducten en -diensten. Wij streven ernaar om een vertrouwde partner te zijn voor golfers van alle niveaus en hen te helpen het meeste uit hun spel te halen.
Blader door ons uitgebreide assortiment, maak een afspraak voor een golf fitting en ervaar zelf de kwaliteit en service waar wij bekend om staan.
Welkom bij GolfShopsOnline, waar passie voor golf samensmelt!
van Leeuwenhoekstraat 20 4
3846 CB Harderwijk