Laden reviews...
78 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen tevreden klantenervaring met snelle levering, goede kwaliteit en behulpzame ondersteuning. Klanten waarderen duidelijke informatie op de site en een vlot afhandelingsproces. Af en toe komen vertragingen of voorraadproblemen langs, maar de prijs-kwaliteit en betrouwbaarheid blijven positief gewaardeerd.
Zowel de bestelling, betaling en levering gebeurden vlekkeloos.
14 April 2026
Peter
Knokke
Het ijzer 5 is een prima club , heeft alleen meer dan drie weken geduurd voordat ik hem heb ontvangen vanwege openhoud bij de douane
13 April 2026
Etienne
Maastricht
Blij met de service. Bestelling was geplaatst en ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering.
7 April 2026
Thomas
Voorhout
snelle en goede levering, een goede site
4 April 2026
jurgen
Didam
Bestelling en levering ging prima, alleen 7,50 betalen voor bezorging van 1 golfhandschoen vind ik erg veel.
26 March 2026
M
Holten
Erg tevreden over de snelle levering en kwaliteit
19 March 2026
Klant
Bloemendaal
It's reasonable price and quick delivery. And every order is correct. Thank you.
18 March 2026
Soohee
Den haag
Levering was iets vertraagd hierover werd direct contact opgenomen. Prima proactieve service en zeer tevreden over de aankoop.
9 March 2026
Jan
Sint Michielsgestel
Schitterende 60 graden lobwedge had weinig oefening nodig voor het gewenste resultaat
25 February 2026
Harry
Heemstede
De juiste golfset als linkshandige
9 February 2026
Marc
Geel
Snel en op tijd geleverd. mooie set voor een zeer concurrerende prijs.
3 February 2026
Dolf
Hedel
Uitstekende en snelle service. Ook de e-mailondersteuning en -hulp zijn efficiënt.
31 January 2026
Dayse
Bemme
Bestelling is geleverd.
22 January 2026
Urvin
Hoogvliet Rotterdam
3 producten besteld, 2 ontvangen na tel contact word het nagestuurd met nog een extra bestelling, en vervolgens kreeg ik een verkeerde factuur. Meneer aan de telefoon was wel vriendelijk
17 January 2026
Cees
Westzaan
Goedemorgen,
Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring.
Uw bestelling is geplaatst op zondag 11 januari en reeds op maandag 12 januari verzonden. Het klopt dat bij deze zending één artikel helaas niet was meegeleverd. Nadat u hierover telefonisch contact met ons heeft opgenomen, is dit ontbrekende artikel direct nagestuurd, samen met uw nieuwe bestelling.
Helaas is bij deze nazending per abuis een verkeerde factuur toegevoegd. Dit is inderdaad een menselijke fout, waarvoor onze excuses. Fijn om te lezen dat u het contact met onze collega als vriendelijk heeft ervaren.
Wij vinden het jammer dat deze situatie uw ervaring heeft beïnvloed, maar waarderen het dat u ons desondanks aanbeveelt. Mocht u nog vragen hebben of iets willen laten corrigeren, dan helpen wij u uiteraard graag verder.
Met vriendelijke groet,
GolfShopsOnline B.V.
Door de feestdagen iets vertraging, maar vervolgens perfect geleverd!
13 January 2026
26 December 2025
Daud
Boskoop
Goedemiddag,
Dank voor uw bericht. Het klopt dat de cadeaubonnen in eerste instantie niet konden worden ingewisseld door een fout in ons systeem. Na contact per e-mail is dit opgelost door beide cadeaubonnen samen te voegen tot één speciale kortingscode.
Aangezien het niet mogelijk is om twee cadeaubonnen tegelijk te gebruiken, hebben wij hiervoor een passende oplossing gemaakt zodat de bestelling alsnog naar wens in één keer kon worden geplaatst.
Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.
Met vriendelijke groet,
GolfShopsOnline B.V.
Ben klant geworden en blijf dit zeker
14 December 2025
Jan cor
Eelde
Het is een mooie stevige tas met ruime vakken voor alle spullen
13 December 2025
Bert
Arnhem
Ondanks Sinterklaas drukte de producten op de aangegeven leverdag ontvangen.
8 December 2025
Marianne
Vught
6 December 2025
Dennis
Bergen NH
Ik moest ca vier weken wachten op mijn bestelling. Dit doordat de set niet aangekomen was in de container. Doch op de webshop staat dat het op voorraad was. Daarom heb ik het bij jullie besteld. Verder was het prima.
26 November 2025
S
Bellingwolde
Volledig volgens verwachting.
15 November 2025
Jan
Affligem
Uitstekende producten, prima klanten service, pro actief. Levering duurde iets langer dan verwacht. Ik werd keurig gebeld met uitleg en verwachting. Dit klopte precies. Erg blij met de producten en service.
3 November 2025
Richard
Sneek
We wachten nog op een club die niet op voorraad was/is. Maar keurig gecommuniceerd en alle vertrouwen in de nalevering.
19 October 2025
Laurens
Doesburg
Welkom bij GolfShopsOnline,
Wij zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van hoogwaardige golfartikelen en gepersonaliseerde golfervaringen. Met trots leveren wij een uitgebreid assortiment golfproducten, variërend van clubs en ballen tot trolleys en accessoires.
Wat ons onderscheidt, is onze nauwe samenwerking met golfbanen en onze expertise op het gebied van golf fittingen. Wij begrijpen dat elke golfer uniek is en individuele behoeften heeft als het gaat om golfclubs en -apparatuur. Daarom bieden wij professionele golffittingen aan, uitgevoerd door een gecertificeerde PGA-pro op de driverange van één van onze partner golfbanen.
De PGA-pro's beschikken over uitgebreide kennis en ervaring en zullen met toewijding en deskundigheid de juiste clubs voor je selecteren. Door middel van geavanceerde technologieën en analyse van je swing, zorgen de pro's ervoor dat je clubs perfect zijn afgestemd op je lichaamsbouw, speelstijl en individuele voorkeuren. Het resultaat? Een golfuitrusting die je spel verbetert en je helpt je volledige potentieel te bereiken.
Bij GolfShopsOnline geloven we in het creëren van een gepersonaliseerde en betrokken golfervaring. Onze toegewijde klantenservice staat altijd klaar om je te voorzien van deskundig advies en ondersteuning. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe driver, golfballen van topkwaliteit, of gewoon wilt weten welke accessoires het beste bij je passen, wij staan voor je klaar om je te helpen de juiste keuzes te maken.
Als een familiebedrijf zijn wij trots op onze passie voor golf en het leveren van kwaliteitsproducten en -diensten. Wij streven ernaar om een vertrouwde partner te zijn voor golfers van alle niveaus en hen te helpen het meeste uit hun spel te halen.
Blader door ons uitgebreide assortiment, maak een afspraak voor een golf fitting en ervaar zelf de kwaliteit en service waar wij bekend om staan.
Welkom bij GolfShopsOnline, waar passie voor golf samensmelt!
van Leeuwenhoekstraat 20 4
3846 CB Harderwijk