Mooi op maat gemaakt

Alles past perfect zeer goeie kwaliteit

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Altijd alles vlug en perfect geleverd.

Altijd alle zeer vlug en perfect geleverd zoals het besteld werd. Een minpuntje hun transportkosten dozijn zeer hoog en dat zeker voor particulieren die kleine bestellingen plaatsen, maar verder een zeer te vertrouwen bedrijf.

Profecioneel bedrijf

De levering is niet zoals het moest verlopen maar Aluminium op maat is daar niet verantwoordelijk voor, maar hebben in tegendeel de bezorging goed opgevolgd. Produkten mooi en heel precied afgewerkt en de verpakking was vakkundig aangebracht. Proficiat Toch volgende opmerking : tracht voor de toekomst een andere vervoerfirma te zoeken daar huidige firma zijn werk niet behoorlijk uitvoert en dit met leugens tracht te verdoezelen

In orde

Ik ben over het algemeen tevreden over mijn ervaring met dit bedrijf. De bestelling werd correct afgehandeld en het product/de dienst voldeed aan mijn verwachtingen. Wel had ik graag wat meer informatie ontvangen over de verzending en de voortgang van de levering. Regelmatige updates of duidelijkere communicatie hierover zouden de klantbeleving nog verder verbeteren. Desondanks ben ik tevreden over de werking en zou ik dit bedrijf zeker overwegen voor een toekomstige aankoop.

100 % goed

goede omschrijving , goede prijs en zeer snelle levering

Fijn

Volgens afspraak

Korrekt.

Alles is naar wens verlopen.

Perfecte service!

Correcte levering en op maat!

alles ok

alles verliep vlot

Perfect materiaal

Perfect materiaal, alleen transport laat te wensen over. Melding krijgen dat het geleverd is en 3 dagen later maar geleverd. Dat zorgt voor ergernis

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Gemakkelijke website en goede levering

?

Alles TOP.

Zeer goed materiaal.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima service, prima kwaliteit, prima communicatie.

GOED

alles goed verlopen

Geen of weinig Communicatie

Lange levertijd 14 dagen , geen 3á 4 dagen als op de website staat. Bellen voor waar je product is, geen mail voor afhalen in west malle dan ook geen adres moeten voor bellen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles verliep zoals h⁵et hoort.

Alles is prima verlopen. Geleverd volgens afspraak. Onderdeel is reeds gemaakt en geplaatst.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Perfect afgewerkt product en correct volgens opgegeven maten gemaakt.

Correcte afhandeling van de bestelling.

Zorgzaam en stipt

Correcte aanmaak en zeer zorgzame leveling toen wij niet thuis waren.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

de kwaliteit van de levering goed , enkel een klein min punt , levering van de bestelling duur wel lang te lang vind ik wel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Perfect geplooid en geleverd volgens afspraak

Mooie geschilderde platen. Perfect plooiwerk. Goed ingepakt tegen mogelijke beschadigingen. Levering volgens vermelding bij bestelling.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle afhandeling en verzending Goedde producten Klantenservice is zeer behulpzaam

Exact wat ik zocht! Topservice

Via jullie webshop vond ik meteen wat ik zocht en kon ik eenvoudig m’n bestelling plaatsen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

de levering van de bestelde goederen duurt veel te lang

Ik bestelde een aantal lengtes aan hoekprofielen in 1 type (25X15X2) binnen de 5 werkdagen geleverd stond er op de bestel pagina. Op 17/05/2026 voerde ik de bestelling in en betaalde meteen. 5 werkdagen later zou overeenkomen met 22/05/2026 Het duurde tot 26/05/2026 vooraleer ik een email ontving waarmee men meldde dat mijn bestelling onderweg was en de dag erop of in extremis 2 dagen later geleverd zou worden. Ik schrijf dit op de avond van 29/05/2026 en er is nog steeds niet geleverd. De werkelijke leveringstermijn situeert zich dus op meer dan 10 werkdagen + de onvoorspelbaar lange transporttijd. Over de kwaliteit kan ik niks zeggen , ik heb immers nog niets ontvangen.

Alles prima

Alles prima, op tijd, prima afgewerkt en verpakt

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede kwaliteit, en perfecte afwerking

Wij hebben een goede ervaring op gebied van kwaliteit en afwerking. De verwerking 15 werkdagen en dan de levering duurt eigenlijk te lang?

Diamantstraat 8 134

2200 Heerentals

0032 147 524 29

Over Aluminium op Maat Gemaakt

Aluminium op Maat Gemaakt is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van op maat gemaakte aluminium producten. Ze bieden een breed assortiment aan aluminium profielen, platen, buizen, staven en accessoires, allemaal verkrijgbaar in nauwkeurige afmetingen volgens de specificaties van de klant. Hun producten zijn geschikt voor zowel bedrijven als particulieren, met opties zoals geperforeerde platen, diamantplaten en gekleurd aluminium. Het bedrijf onderscheidt zich door een uniek online platform, waar klanten product specificaties kunnen invoeren en op maat gemaakte aluminium oplossingen ontvangen. De producten worden door heel Nederland en België geleverd, vaak binnen een week. Aluminium op Maat Gemaakt streeft ernaar betaalbare en betrouwbare diensten te bieden, die zowel professionals als hobbyisten ondersteunen.