Laden reviews...
104 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven over het algemeen een positieve indruk met snelle levering en goede verpakking. Sommige klanten ervaarden vertragingen en communicationele problemen. Veel klanten roemen de correcte verpakking en maatnauwkeurigheid. De dienstverlening en klantenondersteuning leveren doorgaans een positieve indruk.
Interieurbedrijf
Curd
WEVELGEM
Juist op maat goed verpakt
Alex
Somme-Leuze
Alles lijkt mogelijk en wordt uitgevoerd zoals gewenst.
Erik
Antwerpen
Super kwaliteit, wel jammer dat het langs 1 kant gekleurd is. Ik zal dat op een of andere manier wel oplossen
6 August 2026
Peter
Oostkamp
Het geleverde, op maat gemaakte aluminium, was zoals ik het besteld had. Het geleverde pakket was zeer goed ingepakt, er zat zelfs een houten lat in zodat het aluminium niet kon plooien. De leveringsdatum was zoals het vermeld stond op website. Ik ben zeer tevreden.
6 August 2026
Ivan
Brasschaat
Bestelling sneller geleverd dan verwacht ondanks vakantietijd. Verapakking goed. Besteldienst vriendelijk (dame) Bestellen via internet wat lastig, maar na een paar keer proberen wordt alles wel duidelijk. Met name 2e item bestellen enzovoort is niet geheel duidelijk. Optie verder winkelen/bestellen of afrekenen zou handig zijn. Andere sites doen dat beter/gemakkelijker
3 August 2026
JIM
Koersel
Iets langere levertijd maar het bestelde product is kwalitatief goed.
1 August 2026
Johan
Baal
Minder tevreden over de levering,bijna week later dan ze zelf haden veloofd
1 August 2026
Patrick
boutersem
goede service
31 July 2026
Ghislain
Ieper
Zeer tevreden over het verloop van de bestelling, van a tot z.
29 July 2026
Maarten
Berendrecht
Af en toe wil ik iets maken met aluminium en dan check ik de webwinkel en vind meestal wat ik zoek. Bestellen gaat eenvoudig en efficiënt. Ook voor kleine stukjes. En binnen de kortste keren krijg ik een bericht dat mijn bestelling klaar ligt in Westmalle, waar ik het kan gaan ophalen. Een heel goede service voor aanvaardbare prijzen.
27 July 2026
Philippe
Antwerpen
online besteld, juiste maat afgeleverd. Netjes langs 1 zijde met kleur.
27 July 2026
Chris
Belgie
Goed aangekomen en goed verpakt
24 July 2026
Benny
Zonhoven
Zelfs tot in België, hier zijn blijkbaar geen mensen die willen ondernemen en al helemaal niet voor de particuliere klant.
23 July 2026
Alain
Gentbrugge
perfect afgewerkt
23 July 2026
Geert
Aalter
Duidelijke afspraken met goede resultaten
21 July 2026
harry
Laakdal
Het materiaal is nog niet verwerkt wegens het jaarlijkse verlof
21 July 2026
Frans
Geel
Eerste levering was onjuist en onvolledig maar dat werd vlug rechtgezet na mailtje. Toch een goede service bedankt
20 July 2026
jullie opdracht voldaan
17 July 2026
Geert
Wevelgem
Vlotte afhandeling en goede producten
16 July 2026
Luc
MOL
Mooi op maat gezaagd, zuivere glade snede, bijna geen krasjes hier en daar maar het vermelden niet waard, geen bramen, geen sporen van koelvloeistof of andere dingen, gewoon netjes, uitzonderlijk verzorgt en goed verpakt, kortom niks negatief te melden. Dit zijn vakmannen of vakvrouwen. Is nu mijn leverancier als ik aluminium nodig heb.
15 July 2026
Steeds in orde
8 July 2026
Pierre
Dendermonde
Jullie leveren , top kwaliteit.
8 July 2026
Alain
Outrijve
Aluminium op Maat Gemaakt is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van op maat gemaakte aluminium producten. Ze bieden een breed assortiment aan aluminium profielen, platen, buizen, staven en accessoires, allemaal verkrijgbaar in nauwkeurige afmetingen volgens de specificaties van de klant. Hun producten zijn geschikt voor zowel bedrijven als particulieren, met opties zoals geperforeerde platen, diamantplaten en gekleurd aluminium. Het bedrijf onderscheidt zich door een uniek online platform, waar klanten product specificaties kunnen invoeren en op maat gemaakte aluminium oplossingen ontvangen. De producten worden door heel Nederland en België geleverd, vaak binnen een week. Aluminium op Maat Gemaakt streeft ernaar betaalbare en betrouwbare diensten te bieden, die zowel professionals als hobbyisten ondersteunen.
Diamantstraat 8 134
2200 Heerentals