efficient en snel

efficient en snel

super handig

Gemakkelijk in gebruik en praktisch van formaat

Heel snelle en duidelijke service

Op de site vond ik een duidelijk overzicht van de meest gebruikte kaartlezers voor in de thuisverpleging. Ik vind een stappenplan de website van hoe ik hem correct en het best gebruik. Als kers op de taart heb ik hem zeer snel ontvangen en werd hij geleverd in een handig opbergdoosje met oplaadkabel. Heel fijne service!

Mail gedaan ivm IDlezer en direct een mail terug met acties die ik kon ondernemen zodat deze terug werkte.

Moeilijke verbinding met gsm

Ik had voorheen een zwarte kaartlezer en deze maakte altijd inmiddellijk verbinding. Deze blauwe kaartlezer maakt niet altijd verbinding, dan herstart ik programma, tot zelfs gsm toe. Gsm werkt met android.

Direct antwoord gekregen

Goed advies gekregen bij vermoeden kapotte batterij kaartlezer. Enkel jammer dat de verzendkosten bijna zoveel kosten als de batterij maar daar kunnen jullie niets aan doen

Al verschillende keren bij eIDshop besteld, altijd perfect

Goede prijs, Snelle levering Kwaliteitsvol materiaal Alles perfect in orde

Snelle vlotte levering

Heel goede service. Bakje werkt meestal goed. Minder problemen dan mijn vorige eID lezer. Voorlopig heel tevreden.

Betrouwbaar en vlotte bestelling

Vlotte mogelijkheid tot bestelling en correcte levering en uitleg over gebruik van artikel

Service rapide

La petite carte avec le "merci" personnalisé m'a vraiment fait plaisir. Ensuite achat, paiement en ligne facile. Rapidité de la livraison et petit explicatif. Fonctionne très bien. Merci

Zeer vlotte bestelling

Zeer snelle levering

Vlotte en snelle dienstverlening

Goede en vlotte ervaring,bij probleem direct geholpen

Vlotte service

Heel snel en vlot geholpen

Parfait ! A recommander sans hésitation

Commande facile, livraison rapide, petite attention personnalisée... Parfait!

Rapide et conforme au service proposé

Service rapide et conforme à ce qui était proposé

Hele fijne ervaring met uitgebreide service.

Ik zou niet kunnen bedenken wat er beter had kunnen zijn. Antwoorden op vragen binnen no time, levering snel en correct. Dus zeker de 5 sterren waard!

top

Vlotte manier van bestellen. Via de post geleverd. Duidelijke begeleiding om te installeren.

Snelle levering en product zoals het hoort.

Vlotte service

Gemakkelijke website om het nodige te bestellen, De levering verliep ook heel vlot en je kreeg een mail met de bevestiging van de bestelling, wanneer het verzonden werd en ook na de levering een bevestigingsmail.

Bestelcomfort en efficiëntie.

Eenvoudig en duidelijk in verband met aanbod, bestelprocedure en verzending.

Envoi rapide et soigné

Matériel conforme et complet

Uitstekend en betrouwbaar

Gemakkelijk om te bestellen, levering na 2 dagen was ideaal.

EXCELLENT

Sérieux..facilité pour la commande...et rapidité ...rien à redire ...POUR MOI ..10 étoiles sur 5 ....merci .

Gemakkelijk

Het installeren was een hele klus en was even zoeken. Eenmaal in gebruik gaat het super vlot

Larenstraat 84

3560 Lummen

Over eIDshop

Het team achter eIDshop specialiseert zich sinds 2005 in eID kaartlezers voor Belgen in binnen- en buitenland. Sindsdien zijn we de eerste en grootste gespecialiseerde eID-webshop van België. Vele overheids-, politie-, veiligheidsdiensten en bedrijven vertrouwen dagdagelijks op de doorgedreven kennis, erkende service en snelle levering van eIDshop. In onze webshop heb je een kwalitatief aanbod aan vaste, mobiele, bluetooth en draagbare eID kaartlezers. Ook na de aankoop blijven we je bijstaan via onze service desk.