Top informatieve service

Top informatieve service

Tevreden

Correcte professionele levering

Vandaag besteld en 2 dagen later in je brievenbus. Goed verpakt en gebruiksklaar. Kaartlezer voor je werk in nieuwere vorm door beschermhoes en kliksysteem. Ik ben content met deze aankoop!

Heel goede service

Vlotjes afgehandeld, goede kwaliteit en op tijd geleverd

1 jaar thuisverpleging en al 3e toestel in gebruik

Het is jammer dat ik al mijn 3e toestel in gebruik heb omdat de andere niet meer werken of niet meer altijd werken wat zeer vervelend is als je in het weekend op ronde bent. ik ben nog maar een jaar te werk als verpleegkundige en gebruik het toestel elke dag. de toestellen zijn niet goedkoop dus in vind het jammer dat ik er al 3 heb moeten kopen... De enige reden waarom ik mijn kaartlezer hier nog bestel is omdat ze nergens anders te vinden zijn. toch niet via bluetooth.

Très bien

Commande passée très facilement et livraison très rapide

Heel snelle levering, leuk verpakt in een doosje met een persoonlijke boodschap!

Gekozen, betaald, geleverd, factuur in 48 u. Top

rapide et parfait!

le lendemain de la commande, j'avais mon lecteur avec en cadeau un petit chocolat ! super sympa!

het werkt en dat telt voor mij

Ik heb ooit andere gadgets gekocht die zelden of nooit werkten. Met deze geen probleem .

Goede snelle aflevering en service.

Goede snelle aflevering en service.

Alles perfect verlopen.

zonder problemen.

Heel mooi verpakt !

Aangenaam

Mijn card reader van een ander merk was stuk gegaan, ik had er dringend een nieuwe nodig voor de volgende shift. Een collega raadde me dit merk aan. zeer tevreden over de snelle levering, was de volgende dag al in huis. Is een veel steviger model dan vorig merk, werkt beter en connecteerd sneller met de app dan model ander merk

Alles werd netjes op tijd geleverd

gewoon goed

gewoon goed

Ponctuel et facile en commande de produits

Commande très facile, bonne indication du délai de livraison et la touche humaine se retrouve dans l'intérieur du carton de commande ( noté " merci Jean-Yves " ). Très satisfait du service !

Vlot

Vlot geleverd

Makkelijk te bestellen, snelle verzending

Een verbeterpuntje verwijderd van perfectie

Zeer goede service, alleen heeft het gebruikte bruin opvulpapier in de doos een (voor mij) zeer sterke en onaangename geur. Ik heb de verzenddoos direct terug dichtgetapet en naar de kelder gebracht.

Geweldige ervaring

Ben heel tevreden hier uitgekomen te zijn. Heeft mij goed op weg geholpen en kreeg zeer netjes antwoord via de mail. Echt topservice.

Uitstekende service

Levering dag na bestelling

Snelle en correcte levering

Makkelijk om bestelling te plaatsen Snel geleverd

zeer tevreden

correcte levering , eenvoudige installatie , goede werking , geeft ook gevoel van degelijke constructie in vergelijking met een 6 of 7 ( ik ben de tel kwijtgeraakt) eerder aangeschafte kaart en eID kaartlezers.

goede service goed product

eenvoudige maar degelijke kaartlezer handig in te plooien op op te bergen of mee te nemen

84 Larenstraat

Lummen 3560