Top over de ganse lijn!
Bedankt voor je beoordeling Josiane.
Bartel, bedankt voor je review!
Service rapide et efficace Choix multiples de lecteurs de cartes
Elsa, merci pour votre commentaire!
De gevraagde zaken voldoen ruim aan mijn verwachtingen
Rik, bedankt voor je review!
Snel geholpen
Rory, bedankt voor je review!
Reçus rapidement et installation facile en suivant le mode d’emploi qui se trouve sur la page eIDshop en cliquant sur Support puis sur Installation du lecteur de cartes eID
Merci pour votre réponse, Jean-Pierre
De bestelling was de dag erna geleverd. Ik had nog vragen en werd ook onmiddellijk geholpen. Dus gewoon top
Bedankt voor je reactie, Lindsay
Zeer vlug antwoord op mijn vragen. Vlotte bestelling en levering.
Bart, bedankt voor je reactie!
snelle correcte levering, goede communicatie
Annelies, bedankt voor je reactie!
De installatie procedure op IOS die anders verloopt dan op de site getoond, wordt aangepast. Zo kunnen de Mac gebruikers ook van een plug and play ervaring genieten. Opgelet sommige oude multipoort adapters geven niet genoeg stroom voor een goede werking van de kaartlezer. Rechtstreeks verbinden werkt beter.
Bedankt voor je review, Marc. Ik zag dat je rond dit probleem zelf nog geen contact opnam met onze Service Desk. Wij nemen zelf contact met je op om het probleem te verhelpen.
Revue originale
Werkt niet
Hey, ik ben Engul . Thuisverpleging bij thuisverpleging Van Roy. Ik heb EIDshop al enkele keren moeten contacteren via mail voor problemen en/of voor een spoed levering. Nooit lang moeten wachten op een antwoord, steeds probleem oplossend geholpen, steeds vriendelijk !! Top Service echt !!
Bedankt voor review, Engül. Snelle ondersteuning en tevredenheid is voor ons een topprioriteit.
Het pakje was afgeleverd op een verkeerd adres door B-post. Ik meld dat aan eIDshop en enkele minuten later staat de postbode aan de deur met excuses. Pakje is enkele dagen later besteld in de brievenbus. Er werdt me gevraagd of eIDschop iets kon doen voor me. Meersmaals werdt door eIDShop geinformeerd naar het pakje.
Freddy, bedankt voor je review! Jammer dat het in de eerste plaats is misgelopen. We zijn blij dat bpost het snel heeft kunnen rechtzetten.
Praktische website; zeer vlotte levering. Veilige beschermende verpakking met de nodige info erin ivm gebruik kaartlezer.
Marjan, bedankt voor je review.
De bestelling van de kaartlezer ging snel en netjes. EID besteld en de volgende dag al in de brievenbus. Echter de installatie is een ander verhaal. Mogelijk is mijn laptop te oud, ik krijg hem niet geïnstalleerd. Hier heb ik een bericht over gestuurd maar nog geen antwoord ontvangen. Met vriendelijke groet, Maria Koens
Bedankt voor je reactie, Maria. We zijn blij dat we je ondertussen volledig op weg hebben kunnen helpen.
Snel geleverd, goede service, goed materiaal
Johannes, bedankt voor je review!
La description du produit n'indique nulle part que le software à installer pour la lecture de carte d'identité ne fonctionne pas sur les dispositifs mobiles. Donc produit inutilisable. Mais livré très rapidement.
Merci pour votre commentaire, Jean-Sébastien. La page produit https://eidshop.be/fr/acs-acr38-pocketmate-usb-acr38u-n1 explique tous les systèmes (Windows, MacOS et Linux) avec lesquels vous pouvez utiliser ce lecteur de cartes d'identité électronique. Les smartphones et les tablettes ne sont pas mentionnés ici car, malheureusement, le logiciel gouvernemental requis ne prend pas en charge ces appareils. Nous vous fournirons une étiquette pour un retour gratuit dès aujourd'hui et nous examinerons comment nous pouvons encore mieux indiquer l'utilisation sur la page du produit. - - - Bedankt voor je reactie, Jean-Sébastien. Op de productpagina https://eidshop.be/fr/acs-acr38-pocketmate-usb-acr38u-n1 worden alle besturingssystemen (Windows, MacOS en Linux) opgelijst waarmee je deze eID-kaartlezer kunt gebruiken. Smartphones en tablets worden hier niet vermeld omdat de vereiste overheidssoftware voor deze toestellen helaas niet bestaat. We sturen je vandaag nog een label voor een gratis retourzending en kijken hoe we de gebruiksinformatie op de productpagina verder kunnen verbeteren.
Très belle expérience, compact , facile bonne connection Si amélioration : peut être avoir un indicateur du niveau de charge
Merci pour votre commentaire, Stéphanie
Pas reçu à tps
Merci pour votre réponse, Mona. Je comprends votre désappointement. Nous avons livré votre commande à bpost le lendemain du week-end prolongé. Malheureusement, elle est restée au centre de tri pendant encore deux jours. En raison de l'absence à votre adresse et chez vos voisins, votre commande peut être retirée au point colis de bpost. - - - Bedankt voor je reactie, Mona. Ik begrijp je teleurstelling. We hebben je bestelling de dag na het lange weekend bij bpost afgeleverd. Helaas bleef het nog twee dagen in het sorteercentrum. Door afwezigheid op jouw adres en bij je buren, werd je bestelling bij een bpost pakketpunt afgeleverd.
heel goed geholpen het is miss heel klein maar had graag gehad dat de verzendingskosten inbegrepen wouden zijn in het terug sturen van deze kaartlezer
Bedankt voor je reactie, Nazan. Het is effectief zo dat het terugsturen van je kaartlezer binnen de 30 dagen na levering volledig gratis is.
Vlot bestellen en vlug geleverd
Bedankt voor je reactie, Nora.
Clarté des instructions de commandes Site agréable
Merci pour votre commentaire Jamila.
Snel bestelt en gelverd
Arie, bedankt voor je reactie!
Ik had problemen met mijn kaartlezer en ben onmiddellijk geholpen. Zeer snelle reactie en prima service! Aanrader!
Annelies, bedankt voor je reactie! We zijn blij dat we je zo snel weer op weg hebben kunnen helpen.
Zeer goede website. Alles staat goed omschreven. Zeer vlotte verzending
Jessica, bedankt voor je reactie!
Het lukte me niet van de eerste keer. Gelukkig al de info gevonden op de site. Toch nog even mn hart vastgehouden maar ja, 3x is scheepsrecht, het is gelukt. Het is wel bijzonder zo'n klein ding, ik ben erg blij, geen extra kabels nodig om aan te sluiten, onmiddellijk in de USB-C poort en het is geklaard. Dankjewel!
Lut, bedankt voor je reactie!