Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij hebben gelukkig vorige week contact mogen hebben om dit incident op te lossen aangezien het pakket helaas retour afzender is gescand. De plant met pot en kaart hebben wij opnieuw verzonden zodat u nog op tijd het cadeau hebt kunnen overhandigen. Hopelijk bent u alsnog tevreden over hoe wij het hebben opgelost. Met vriendelijke groet, Het team Plantshopper
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat vervelend om te zien dat het cadeau niet op tijd is ontvangen, hiervoor onze excuses. Een cadeau hoort altijd op tijd binnen te zijn! In ons systeem zie ik dat wij op 3 april uw bestelling om 15:32 uur bij PostNL zoals afspraak hebben aangeboden, echter door een vertraging bij PostNL zie ik dat het pakket pas op 4 April in de avond in het sorteercentrum is aangekomen. Dit is erg vervelend! Ondanks dat 95% van alle pakketten de volgende dag op tijd aankomen zullen wij indien mogelijk in de toekomst alle orders 1 dag eerder bij PostNL aanleveren zodat zij langer de tijd hebben om het te verwerken, en onze klanten het pakket op tijd ontvangen. Nogmaals onze excuses, Het Plantshopper team
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat leuk om te lezen en fijn dat het adres aanpassen geen problemen heeft opgeleverd. Bedankt, Het Plantshopper team
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Mocht je in de toekomt nog vragen hebben helpen wij u graag. Liefs, Het team van Plantshopper Cadeaus voor alle momenten
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wij hopen dat je nog steeds tevreden bent! Mocht je in de toekomt nog vragen hebben helpen wij u graag!
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Super leuk om te horen dat de ontvanger tevreden is. Mocht je in de toekomt nog vragen hebben helpen wij u graag. Liefs, Het team van Plantshopper Cadeaus voor alle momenten
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent, hopelijk tot in de toekomst. Met vriendelijke groet, Het Plantshopper team
Lakenblekerstraat 24 b
1431 GG Aalsmeer