Service zoals het hoort

Prima kwaliteit, servicegericht en net dat stukje meer.

Goed product, foutje top opgelost

Klantenservice zoals het hoort. Er kan altijd iets fout gaan bij een bestelling. Het team van de Displaygigant heeft laten zien hoe je dat dan hoort op te lossen. Dank.

Geweldige service!

Toen ik een verkeerde bezorgdatum heb opgegeven, heb ik gebeld. De datum kon veranderd worden en kon super snel bezorgd worden. Er werd meteen geschakeld en alles is alsnog in orde gekomen. Ook hele vriendelijke mensen. Super!

Altijd topkwaliteit, altijd op tijd geleverd, ook met spoed als het moet.

Altijd topkwaliteit, altijd op tijd geleverd, ook met spoed als het moet. Én daarbij: zeer sympathieke service.

Rush job delivered on time and proper quality

Display gigant was able to deliver a larger order in very short timeline, through holiday closing. We were able to setup our clients event in time and with good results. Thanks for that!

Altijd een hele fijne ervaring

Je wordt altijd goed geholpen, ook telefonisch. Fijn bedrijf!

Onvolledige levering

Slechte verpakking, beschadig d door transport. Schade 1x M10 borgmoer + beschermhoes draadstang weg. gevolg draadstang beschadigd. Zelf opgelost door draadstang na te snijden met snij-ijzer en een ander M10 zelfborgende moer te monteren. Kwaliteit bord is goed, verpakking verdient meer aandacht.

Het isvheel gemakkelijk een afbeelding te uploaden en het wordt snel geleverd

Hemels

Hemels

Tevreden maar...

Feedback van mijn klant: "Klein dingetje: de banieren zijn opgevouwen verzonden. Ze kwamen enorm gekreukt uit de verpakking. Nu hadden we gelukkig een stoomapparaat bij de hand (voordeel van een event in een opera-locatie), dus kon het eenvoudig opgelost worden. Maar wellicht kan je aan de leverancier doorgeven of ze dit voortaan niet beter opgerold kunnen verzenden."

Goed en tijdig geleverd

Ik was even een beetje zenuwachtig omdat ik geen mail kreeg over de voortgang en het verzenden van mijn beurswanden. Er werd geduldig op mijn mailtjes gereageerd en uiteindelijk bleek het gewoon netjes op tijd klaar en verzonden te worden, dus toch op tijd m'n beurswanden binnen. Afdrukken en kleuren zijn goed en precies geworden zoals bedoeld, dus helemaal tevreden.

Super goed

Last minute bestelling super snel geregeld en 'just in time' geleverd. Hierbij hield Displaygigant continu vinger aan de pols en koppelde dit terug. Top.

medewerkers zijn meedenkers

Eén van de medewerkers van Displaygigant zag dat ik als particulier voor het eerst iets bestelde. Hij nam contact op om door te nemen of wat ik besteld had wel echt mijn wens/bedoeling was. Zo'n persoonlijke service is top!

Snel en correct

Snel en correct

Altijd snel en goede kwaliteit

Werk al jaren met displaygigant. Veel verschillende dingen nestled en altijd goed

Mijn ervaring is prima

Correcte duidelijk site. Correct geleverd op afgesproken datum. Nu 3 frames besteld waarbij de alleen de laatste lastig correct haaks te krijgen.

Altijd goede service!

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en er wordt goed meegedacht.

Super behulpzaam en helpen graag je idee tot werkelijkheid maken.

hele mooie kwaliteit!

ik heb een afbeelding op Dekostof laten drukken op groot formaat en dat ziet er heel goed uit! En dat voor een zeer schappelijke prijs. Per ongeluk had ik het verkeerde adres gebruikt maar zonder problemen werd het nagestuurd zonder bijbetaling.

Prima artikel, prima prijs

Prima artikel, prima prijs We hadden een wandkleed besteld bij Werkaandemuur.nl, maar zonder ArtFrame, want dat kostte 222 euro. Dit frame van Displaygigant was exact hetzelfde en kostte 142 Euro, maar liefst 80 Euro minder!

Zeer klantvriendelijk en goede kwaliteit van eventmateriaal

Zowel per email als telefonisch zeer klantvriendelijk en helpen altijd goed mee om alles op tijd geleverd te krijgen, zelfs bij deadlines. Banners en andere eventmaterialen zijn van goede kwaliteit!

Al jaren goed.!!

Al jaren goed!

Goed bedrijf

Goede producten, snelle service.

Snel en super kwaliteit/prijs verhouding

Snel en super kwaliteit/prijs verhouding

prijs, kwaliteit en levertijd top!!

prijs, kwaliteit en levertijd top!!

Nachtwachtlaan 504

1058 ET Amsterdam