Super leuk cadeau voor mijn kleinkinderen!

Echt aanrader! Ik heb al meerdere Besties voor mijn kleinkinderen gekocht, ze zijn er super blij mee!

Echt een en uitkomst!!

Echt een uitkomst en de kinderen vinden het fantastisch!!!! Je weet wel, een lange dag kids willen boekje lezen maar jij moet nog van alles…. Dan ben je zo blij met de Besties. Kinderen lekker luistert naar leuke verhalen. Geen zorgen om reclames, overprikkelen. En wat worden ze leuk ingesproken…! Stiekem luister ik gewoon zelf ook heel graag mee. Wij kijken dan ook uit naar de volgende titels!!! Of ik het zou aanraden JA maar echt aan iedereen. Praktische info: handig op te bergen kaarten. De eerste even zelf goed vouwen daarna kunnen de kids het zelf doen. Makkelijk en eenvoudig op de te zetten, app en kaart meer is er echt niet nodig.

De kids zijn helemaal fan

Even zoeken voordat we konden starten. Maar na een software-update van mijn smartphone geen probleem meer. Hopelijk gaan de Besties onze vliegreis makkelijker maken

Snelle levering en werkt makkelijk op mijn samsung.

Ideaal om mee te nemen

Zelf ben ik al jaren fan van luisterboeken dus toen ik Mijn Besties ontdekte was ik meteen enthousiast. Onze kinderen gaan niet slapen zonder een verhaaltje, daarom is Mijn Besties echt een uitkomst. Vooral op reis en tijdens vakanties gebruiken wij het graag. Geen gesjouw meer meer met stapels boeken of de hele tijd hetzelfde boek moeten lezen. Super veel leuke boeken die allemaal in je handtas passen. Ideaal om altijd bij te hebben als verantwoord entertainment.

Leuk nieuw concept!

ik heb de Fien & Teun Bestie gekocht voor mijn nichtje omdat ze zo gek is op Fien & Teun. Toen ze het cadeautje kreeg en het eerste verhaaltje hoorde, begon ze gelijk haar Fien & Teun poppen te pakken en mee te spelen. Helemaal geslaagd! Het enige minpuntje is de prijs, het is vrij prijzig met verzendkosten erbij voor 1 boek. Het zou ook leuk zijn als je er een kaartje met een persoonlijke boodschap bij kunt stoppen.

Even geen schermtijd en toch even lekker rust pakken, dan pakken wij hier de besties erbij. Woezel en Pip zijn favoriet!

Groot plezier!

Wij zijn thuis gek op verhaaltjes en gezelligheid. Soms lukt een boekje lezen samen niet en, omdat onze dochter hersenletsel heeft en daarnaast niet goed ziet, is een filmpje bij ons niet altijd een optie en daarnaast vinden we dit ook niet heel gezellig. Onlangs ontdekten wij de Besties. Ik kende het concept nog niet, maar was wel heel benieuwd. Wat ontzettend leuk is dit! Onze dochter luistert de verhaaltjes met veel plezier en de Besties zijn gemakkelijk te installeren.

Helemaal top!

We hadden er 4 besteld, toen onze bestelling binnen kwam was de verpakking open, tot onze grote schik zaten er maar 2 verhalen in, ik heb gelijk contact gezocht met de klantenservice en het uitgelegd, ik kreeg erg snel een reactie op mijn bericht met de mededeling dat hun de 2 vermiste verhalen kosteloos hadden nagezonden, dag later had ik ze binnen, mijn kinderen zijn er erg dol op, een rust momentje met een voorlees verhaal, en dat zonder scherm! Wij zijn tevreden, zowel over het product als over de snelle vriendelijke klantenservice :)

Goeie service

Goeie service, kwam niet aan en alsnog 1 opgestuurd.

Top product, ontspannen voor het hele gezin!

Mijn zoon (bijna 4 jaar) en zijn vriendin/buurmeisje/zijn bestie ;) hebben laatst heerlijk ontspannen geluisterd op de bank naar de luisterverhalen van besties. Een fijn ontspan moment op de dag! Ze gaan helemaal op in het verhaal, heel mooi om te zien! Het verhaal wordt heel leuk en levendig verteld en sluit goed aan bij de beleefwereld van hen!

Leuk concept, ideaal voor lange autoritten of vliegreizen!

Wij ontvingen het verhaaltje in een enveloppe via de brievenbus. Onze zoon vond het leuk om het kartonnen figuurtje zelf in elkaar te steken! Het was even zoeken om het figuurtje juist de positioneren om het goed te laten lezen door de telefoon, verder werkte het prima!

makkelijk en leuk

snelle bezorging. het werkt makkelijk en de kinderen vinden de figuurtjes erg leuk.

Slecht

De verhalen starten niet op. Heel af en toe willen ze het doen, zonde van mijn geld

Leuk alternatief voor tv en ook fijn bij 2 kids en 1 ouder met bedtijd

Leuk concept met de figuurtjes die kids zelf op de telefoon kunnen zetten. Fijn om even wat anders in te kunnen zetten dan de tv. Voor mij persoonlijk heel fijn om soms in te zetten tijdens het bedtijdritueel. Ik ben regelmatig alleen met de kids en dan moet ik me in 2en delen ;) Besties heeft me al een paar keer uit de brand geholpen.

Geweldig.

Hoe geweldig is het dat je kids op je telefoon een luisterend bekend verhaal kunnen horen. Gewoon even ontspannen een verhaal luisteren. Mijn zoontje was ook erg blij dat de mevrouw van het Sinterklaas verhaal een verhaaltje vertelde uit het boek wat we net op papier hadden gelezen. Mijn zoontje is dik tevreden! Benieuwd naar de andere verhalen.

Leuk voor verjaardagscadeautjes!

Ik ken Besties al even, de kinders vinden het fijn om tijdens het ontbijt naar een verhaaltje te luisteren. Daarom bestel ik het nu regelmatig voor verjaardagscadeautjes, gemak dient de mens :)

Onze dochter vind het geweldig

Fantastisch mooi product.

Prachtig mooi product en zeker leuk voor de kids!

Uniek product!

Boekjes lezen heeft mijn zoontje lang niet altijd zin in, maar Mijn Bestiess vind hij op die momenten wél interessant! Makkelijke werking en echt iets unieks!

TOP!

Erg goede ervaring met deze partij! Super intuïtief bestel proces en top afgeleverd. Onze zoon is erg blij met z’n Bestie!!! Zeker aan te bevelen!

Verrassend positief

Ik had niet direct verwacht dat ons dochtertje (4) hier zoveel plezier uit zou halen. En de rust zou vinden hier naar te luisteren. Ze vraagt er uit haarzelf ook om! Zo leuk! Pim&Pom is nu favoriet. Soms zit ze echt rustig alleen te luisteren, andere keren gaat ze ondertussen knutselen of kleuren. Kiezen snel een nieuw verhaal uit. Top product!

Echt super, de kindjes hebben genoten.

Prachtig alternatief voor scherm tijd

Gup van 1.5 jaar is dol op de bestie , dagelijks in gebruik

Leuk idee

Het idee van een luisterverhaal vond ik al erg leuk. Het is leuk dat je in elkaar kan zetten. Dit vond mijn zoontje gelijk leuk. Leuke afbeeldingen van karton. Het op je telefoon zetten zodat het gaat afspelen is ook leuk bedacht en handig! Verhalen zijn leuk ingesproken met wat extra geluiden. Mijn zoontje kan hierbij zijn eigen fantasie gebruiken! Het verhaaltje helemaal in 1x afluisteren kon mijn zoontje niet, maar gelukkig kan je het verhaal een andere keer verder luisteren. Handig voor even een rust momentje voor je kind of samen met je kind. Wij zijn er erg blij mee!

Keizergracht 520 h

1017 EK Amsterdam