Leuk idee

Het idee van een luisterverhaal vond ik al erg leuk. Het is leuk dat je in elkaar kan zetten. Dit vond mijn zoontje gelijk leuk. Leuke afbeeldingen van karton. Het op je telefoon zetten zodat het gaat afspelen is ook leuk bedacht en handig! Verhalen zijn leuk ingesproken met wat extra geluiden. Mijn zoontje kan hierbij zijn eigen fantasie gebruiken! Het verhaaltje helemaal in 1x afluisteren kon mijn zoontje niet, maar gelukkig kan je het verhaal een andere keer verder luisteren. Handig voor even een rust momentje voor je kind of samen met je kind. Wij zijn er erg blij mee!

Keizergracht 520 h

1017 EK Amsterdam