Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De titel zegt genoeg, het was een vlotte afhandeling.
24 March 2025
Les
Beveren
Goede service, zeer tevreden.
23 March 2025
Lowie
Nijlen
Geen gedoe, niet aanschuiven in postkantoor, niet gebonden aan uur of tijd: 1 mailtje, online betaling en klaar!
An
Dendermonde
Idem, blij dat jullie dat doen, zeer gemakkelijk. Ik moet niet naar de post lopen.
Hendrik
Brasschaat
Ik heb de sepastop.eu goed kunnen gebruiken, maar ik heb dit moeten gebruiken naar aanleiding overlijden van mijn vader. Ik vind dat deze dienst ofwel gratis of goedkoper mag ingeval overlijden. Want dat was uiteindelijk de reden van het stopzetten abonnement Nieuwsblad. Met vriendelijke groeten, Johan Peeters
Johan
Peeters
Heel gemakkelijk en vlot,ook wanneer hij verstuurd is en aangekomen. Raad het iedereen aan,top.
Marc
Asse
Que dire de plus, sinon que je suis très satisfait de vos services!
JEAN-PIERRE
MARCINELLE
Entièrement satisfait du service
Philippe Fortemps
Brugelette
Heb reeds een paar maal van gebruikt gemaakt en steeds 100% tevredenheid
Andre Vanwaeyenberghe
Sleidinge
Beduidend duurder , meer dan dubbele prijs, maar service moet betaald worden.
19 March 2025
Goele
Walterus
Super gemakkelijk en efficiënt.
17 March 2025
Corinne Violon
Ninove
Voor mensen die weinig tijd hebben is dit ideaal. Voor sommige contracten is het moeilijk om online op te zeggen,zoals bij NRG.
15 March 2025
Wendy
Sint-pauwels
Was een beetje wantrouwig want tegenwoordig mag men niks of niemand meer vertrouwen, toch het vertrouwen gegeven en het is zeer snel opgelost geraakt waarvoor dank. Een beetje duur, maar wat kost er nu geen geld ? bedankt om het voor mij gedaan te hebben!
Alfreda Hoorne
Rumst
Ik werd heel goed op de hoogte gehouden vd status van mijn brief. Het ging snel. Geen gedoe om zelf een brief op te stellen en naar de post te gaan. Dus snel, makkelijk, tijdbesparend, ... heel handig!
Vicky Stabel
Jolie prestation.
7 March 2025
Vic Massart
Liège
Voor de eerste keer gebruik gemaakt van deze dienst .Alles goed verlopen,super service een echte aanrader
Martine
Hasselt
Heel top van jullie zeer tevreden zou het iedereen aanraden bedankt
Erwin
Ninove
Het is niet dat we veel keuze hadden he,****ing dieven!!!!
Beveelt niet aan
Sanchez
Antwerpen
Beste,
Bedankt voor uw bericht en alvast onze excuses voor het ongemak.
Wat is er juist misgegaan? Ik heb uw bestelling gevonden en zie dat je opzegbrief op 3/03 werd verstuurd en deze 1 dag later is aangekomen.
Ik zal u zo snel mogelijk persoonlijk contacteren via het e-mailadres dat u gebruikte op onze website.
Met vriendelijke groeten,
team sepastop
5 March 2025
Jeffrey Van laerhoven
Halen
Jammer dat het zolang duurt voor de brieven verzonden worden. Het zou de eerste werkdag verwerkt moeten worden.
5 March 2025
Dirk
Schoten
Un suivi sérieux
26 February 2025
Christian
1970 wezembeek-oppem
Nog geen nieuws ontvangen van acv dat ze mijn ontslag hebben ontvangen. Danny tordeur.0
21 February 2025
Danny
Lot
Ondanks de opzegbrief,moet je toch weer zelf contact opnemen.Dan zeggen ze dat ze het niet weten.Ik wist gelukkig de data,dus toen werd ik verder geholpen.
20 February 2025
J. V.d. Bospoort-Erkamp.
Ede
Gevonden via internet Duidelijk en snel aangetekend verstuurd
19 February 2025
Lode Weyn
Aartselaar
Sepastop, founded in 2015, is a European organization that helps consumers with cancelling subscriptions and/or contracts.
Sepastop, opgericht in 2015, is een Europese organisatie die consumenten helpt met het opzeggen van abonnementen en/of contracten.
Sepastop, fondé en 2015, est une organisation européenne qui aide les consommateurs à annuler des abonnements et/ou des contrats.
Sepastop, gegründet im Jahr 2015, ist eine europäische Organisation, die Verbrauchern bei der Kündigung von Abonnements und/oder Verträgen hilft.
Sepastop, założony w 2015 roku, to europejska organizacja pomagająca konsumentom w anulowaniu subskrypcji i/lub umów.
Dendermondestraat 44
2018 Antwerpen