Ik benzeer tevreden met de dienst. Gemakkelijk en correct.

Ik was aan 't zoeken hoe ik de diensten van Verisure kon opzeggen, en ik stootte op een site voor een aangetekend schrijven. Daar ben ik op ingegaan en alles is zeer vlot verlopen.

Ik heb er geen woorden voor

Zeer gemakkelijk

Gemakkelijk , had ik Dat eerder geweten Dan had ik het vroeger laten stop zetten.

Je suis très satisfait de vos services. Merci beaucoup.

J'ai affaire à un service très rapide, très sérieux, je le recommande volontier, bravo.

Es wurde schnell und in meinem Sinne alles Erledigt.

Ich bin voll und ganz zufrieden mit dem Kündigungs Service, es hat alles Reibungslos geklappt!

Von Anfang an perfekt

Es hat alles wunderbar geklappt. Bei Fragen wurde zeitnah geantwortet. Man ist immer auf dem aktuellen Stand betr. Versand Gerne wieder

Super en snelle service

Kwam jullie site tegen toen ik Avg ging opzeggen. Het zelf doen kost veel tijd. Moesten meer organisaties zoals jullie zijn.

Pratique et rapide

Votre service m’a été très pratique pour résoudre l’arrêt de mon abonnement suite au décès brutal de mon mari Pratique et très efficace

Goede dienstverlening.

Beste, in afwachting van de bevestiging van het opzeggen van mijn lidmaatschap bij VSOA verblijf ik. Ik kan wel al zeggen dat jullie een uitstekende dienst aanbieden. Met vriendelijke groeten. Rotthier michel.

Zéér tevreden

Tot voor kort ongekend. Maar zéér tevreden. Pluspunt, je wordt telkens op de hoogte gehouden. Merci.

Je kan de stappen van de verzendservice goed volgen door de mails die je ontvangt

• Zou u ons aanbevelen? Yes

C'était la première fois et pas de problèmes.

Bonne organisation, bon suivi de la demande et informations de l'évolution de la situation par mail correcte.

Simpel en korrekt

Een aanrader.

Uitstekende dienst

Goede service, zelfde dag nog antwoord tegenover sommige diensten waar het dagen en soms niet voor er antwoord is.

Zeer tevreden alles goed verlopen en inf gekregen .

Met de dienstverlening van sepastop was Oxfam correct en snel opgezegd

Eenvoudige formule en een snelle behandeling!

Ik ben heel tevreden

Heel tevreden

stipt

snel en onmiddellijk opvolgbaar

Alles sehr gut

Alles war sehr schön, ich war zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

facilité un peu trop élevée

pas de réponse encore de canal+

Leichte und unkomplizierte Prozedur

Hat alles gut geklappt.

zeer handig en snel

geen verplaatsing , niet aanschuiven in het postkantoor. zelfde resultaat behaald. goede opvolging via terugkoppeling per mail. top idee en prima bedacht !

Correcte afhandeling

Heel snel

Na enkelen dagen was de opzegbrief verwerkt en aangekomen. Zeer tevreden!!

44 Dendermondestraat

Antwerpen 2018