schnelle und einfache Abwicklung, gern wieder
Danke Gabriele, danke für deine nette Bewertung :-). Grüße, Team Sepastop
zie hierboven
Dankje Luc, bedankt voor je fijne feedback :-). Groetjes, team sepastop
Ik kende jullie app niet maar vond het heel gemakkelijk wanneer je weinig tijd hebt.
Dankje Pascal, bedankt voor je fijne feedback :-). Groetjes, team sepastop
Tout simplement extra, un service qui s'occupe de tout et pour un prix raisonnable, mon abonnement résilié sans aucun problème chez Buy Way et chaque étape du suivi communiqué au fur et à mesure.
Merci Christian, pour vos commentaires détaillés et agréables ! Cela nous fait très plaisir à lire. Cordialement, l'équipe Sepastop
Zeer tevreden over de afhandeling van Sepastop, maar dit is niet de eerste keer dat ik gebruik maak van jullie dienst, maar ik weet niet meer wanneer, zeker vele jaren geleden! Bedankt en Groetjes, Ronny
Bedankt Ronny, voor je uitgebreide en fijne feedback! Dat doet ons plezier om te lezen. Groetjes, team Sepastop
Heel vlug en gemakkelijk
Dankje Heidi, bedankt voor je fijne feedback :-). Groetjes, team sepastop
Service magnifique! Très simple et traitement rapide et efficace. Je recommande à 100%
Merci Sara, merci pour votre agréable avis :-). Cordialement, l'équipe Sepastop
Gemakkelijk en snel top
Dankje Sonia, bedankt voor je fijne feedback :-). Groetjes, team sepastop
De opzegbrief is goed opgesteld en het opvolgsysteem eveneens. Zelf ben ik niet mobile dus is dat probleem voor mij ook opgelost. Bedankt voor de vlotte afhandeling..
Bedankt Didier, voor je uitgebreide en fijne feedback! Dat doet ons plezier om te lezen. Groetjes, team Sepastop
Met Sepastop is het een stuk gemakkelijker om een aangetekende opzegbrief te sturen als je geen tijd hebt om het allemaal zelf te doen. Dankjewel voor de service.
Bedankt Sheila, voor je uitgebreide en fijne feedback! Dat doet ons plezier om te lezen. Groetjes, team Sepastop
Bij toeval op internet gevonden. Ik ben toch in een soort van val getrapt, eigen schuld maar het blijkt niet zo eenvoudig er van af te komen. Het betreft hier Best-Tipp waar veel mensen in stappen en problemen krijgen met afschrijvingen e.d. Sepastop biedt een vooraf, gedeeltelijk ingevuld formulier, waar je alleen je persoonlijke gegevens moet invullen en zij doen de rest. Uiteraard zijn hier kosten aan verbonden voor het aangetekend versturen van de brief. Ik kreeg van Best-Tipp een bevestiging van uitschrijving nog voordat ik de melding kreeg van Sepastop dat de brief ontvangen en geaccepteerd was. Simpel, alles binnen enkele dagen geregeld, SUPER!
Bedankt Robert, voor je uitgebreide en fijne feedback! Dat doet ons plezier om te lezen. Groetjes, team Sepastop
Eneco kwam binnen 5 dagen na Sepastop's opzegging met een bevestiging van opzegging van het abonnenment. Top! Voordat ik Sepastop vroeg voor assistentie, was ik al een tijdje bezig om op te zeggen. Het advies van Enenco was Klantenservice te bellen maar aangezien ik in het buitenland woon is dat duur en niet zo eenvoudig.
Bedankt Desiree, voor je uitgebreide en fijne feedback! Dat doet ons plezier om te lezen. Groetjes, team Sepastop
Duidelijke actie
Dankje Eric, bedankt voor je fijne feedback :-). Groetjes, team sepastop
ik heb een goede ervaring met Sepastop. Werk snel en je hoeft zelf weinig te doen
Dankje Jess, bedankt voor je fijne feedback :-). Groetjes, team sepastop
Het was wel fijn om informatie te krijgen van de voortgang van de brief. Daar dik tevreden over
Dankje Jan, bedankt voor je fijne feedback :-). Groetjes, team sepastop
Très simple de utilisation Rapidité Résultat concluant
Merci Robert, merci pour votre agréable avis :-). Cordialement, l'équipe Sepastop
Het is de eerste maal dat ik zo een tool gebruik.Het is zeer handig en bespaart heel wat rompslomp . En je bent zeker van de verzending en ontvangst .
Dankje Adrien, bedankt voor je fijne feedback :-). Groetjes, team sepastop
Invullen gegevens eenvoudig. Brief super. Betaling correct. Bedankt.
Dankje Chris, bedankt voor je fijne feedback :-). Groetjes, team sepastop
Efficacité
Merci Fred, merci pour votre agréable avis :-). Cordialement, l'équipe Sepastop
Was duidelijk wat ervan mij verwacht werd. Het opzeggen zelf lukte in enkele stappen. En ik werd nadien ook op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
Bedankt Niels, voor je uitgebreide en fijne feedback! Dat doet ons plezier om te lezen. Groetjes, team Sepastop
Dankje Lucienne, bedankt voor je fijne feedback :-). Groetjes, team sepastop
schnell und unbürokratisch
Danke Margareta, danke für deine nette Bewertung :-). Grüße, Team Sepastop
Cela m’a pris que quelques minutes pour une résiliation super bien Merci
Merci Florence, merci pour votre agréable avis :-). Cordialement, l'équipe Sepastop
Für ungeübte ist diese Firma sehr zu empfehlen , da Hilfe für den richtigen Wortlaut des Schreiben gegeben wird. Nochmals herzlichen Dank für die Unterstützung.
Danke Bernd, danke für deine nette Bewertung :-). Grüße, Team Sepastop
Mijn intentie was om diezelfde dag, het is toch een online gebeuren, een opzeg van mijn abonnement te initiëren. Na de betaling kreeg ik een bevestiging dat deze binnen de drie dagen wordt gerealiseerd. Belangrijk hierbij te weten is dat wanneer je jou opzeg wil doen; dat Je deze een aantal dagen op voorhand, vóór de deadline (liefst één week op voorhand), dient op te zeggen ! De communicatie en handelingen gebeuren vlot en via je opgegeven email. Algemene tevredenheid, RJ
Beste Rj, Bedankt voor uw bericht en mijn oprechte excuses voor het ongemak. Ik wil dit meteen voor u oplossen & rechtzetten. Ik heb uw bestelling gevonden en ik zal u zo snel mogelijk persoonlijk contacteren via het e-mailadres dat u gebruikte op onze website. Met vriendelijke groeten, team sepastop
Revue originale
Mijn intentie was om diezelfde dag (het is toch een online gebeuren) een opzeg van mijn abonnement te initiëren. Dus de 15e september de online opzeg in gang gezet, in de vroege namiddag. Na de betaling kreeg ik een bevestiging en dat deze pas op 18e september zal doorgaan. En het was net de bedoeling om vóór de 17e september deze opzegging door te sturen. Dus helaas, niet tevreden.