Rapide et efficace.

Tout c'est fait en quelques clics, même pour payer. Super application.

Snel, simpel en accuraat!

Ik was tevreden, maar wil er nu mee stoppen.

Beste, Ik heb mijn opzegbrief aangetekend verzonden. Zoals je hier zegt op deze mail. Maar vandaag 5 september is er terug 11,34€ van mijn rekening gegaan. Wil je dat even nazien aub? MVG Claudine Salomez

Envoi rapide

Envoi rapide et suivi

Schnell und unkompliziert

Schnelle unkomplizierte abwicklung

Hat bestens geklappt

Absolut problemlos und unbürokratisch , einfach sehr gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Blinkt uit in gemak en betaalbare topservice!

Heel fijne communicatie, snelle verwerking, prijs- kwaliteit een topper.

Belle esperience

Tre bon travail merci beaucoup de votre service

Makkelijk en snel geregeld.

kan niet sneller geregeld zijn.

Brief is wel aangekomen, maar ik kreeg antwoord in het frans!?

Snel en makkelijk! Je hoeft niet naar een postkantoor. Dat is service.

Wij wachten af

Wij hebben nog niets gehoord van dag allemaal . Wanneer krijgen wij nieuws ?

SUPER PRAKTISCH

MAKKELIJK EENVOUDIG EN BETROUWBAAR

super geweldig

mijn evaring is echt heel goed

Het hele proces was zeer duidelijk en er werd ook vlot op gereageerd.

Ik was aangenaam verrast over de gemakkelijkheid bij het gebruik van sepastop, het op de hoogte houden van het proces en tenslotte over de vlotte afwikkeling door de aangeschrevene

très bien !

Merci, service rapide. Le syndicat a bien reçu la lettre de désaffiliation.

Sehr rasch und konsequent durchgeführt.

Bin sehr zufrieden mit der Ausführung Ihres Unternehmens. Lg Christian Schmiel

Top geregeld.

Snel, eenvoudig en adequaat geholpen. Met behulp van deze opzegservice was er binnen een week een reactie van het bedrijf waar ik mijn abbonnement wilde opzeggen terwijl ik daarvoor maanden tevergeefs opzegemails heb verstuurt.

Zonder problemen.

Alles goed en vlot verlopen. Zonder enige hapering.

Topbrief

Heb topbrief gezet, Gewoon om reden ,deze beleefd,klaar en duidelijk opgesteld is, alles zoals het hoort AANRADER. Op moment je zo een brief wil verzenden moet je soms zoeken naar de juiste woorden,met deze kan ik uit ervaring zeggen dat dit heel correct en juiste bewoordingen zijn om een opzegbrief te maken, werkt heel makkelijk. Topbrief dus!

ça été simple et rapide ! Par contre, je trouve que les frais étaient un peu élevés !

Simple, rapide mais un peu élevé pour les frais !

Alles is vlot verlopen ! en nu maar hopen dat ze stopzetten daar bij Dokters van de Wereld.

IK ben natuurlijk heel tevreden dat alles zo vlot ging want ik had zelf ook al geschreven, gebeld enz. enz. enz. zonder enig resultaat ! Doe zo voort. In ons geval is helpen heel fijn maar niet willen ophouden dat is niet meer eerlijk, ik ben een oude zieke vrouw, EN HEB MIJN BESTE GEDAAN MAAR ER ZIJN GRENZEN ! . Nogmaals mijn dank. Als het echt in orde zal zijn zal ik het jullie laten weten. Julie Van Assche,

Waar is mijn opzeg brief

Waar is mijn opzeg brief ?

Sehr guter Service

Prompt erledigt

c'est très bien

C'est la première fois que j'utilise ce service;entierement satisfait

Dendermondestraat 44

2018 Antwerpen

Over www.sepastop.eu

Sepastop, founded in 2015, is a European organization that helps consumers with cancelling subscriptions and/or contracts. - Sepastop, opgericht in 2015, is een Europese organisatie die consumenten helpt met het opzeggen van abonnementen en/of contracten. - Sepastop, fondé en 2015, est une organisation européenne qui aide les consommateurs à annuler des abonnements et/ou des contrats. - Sepastop, gegründet im Jahr 2015, ist eine europäische Organisation, die Verbrauchern bei der Kündigung von Abonnements und/oder Verträgen hilft. - Sepastop, założony w 2015 roku, to europejska organizacja pomagająca konsumentom w anulowaniu subskrypcji i/lub umów.