Heel goed , op 1 punt na zie hier onder

Goede m,iddag , Ik heb 28 Juni via U Ourtime opgezegd , Daarna heeft Ourtime via Adyen NV op 6 july 29.99 euro van mijn rekening weer gehaald en 25 July 7,99 euro en 7 Augustus weer 31.98 maar dat heb ik terug laten storten .Mogelijk dat Ourtime geen contact onderhoud met Ayden NV Incassobureau . Is dit bij U bekend ??

Trés pratique

Sérieux et rapide

Gemakkelijk

Gemakkelijk en eenvoudig

Heel tevreden

Heel tevreden, discreet. Houd je goed op de hoogte van wanneer het verstuurt wordt tot het ontvangen is. Dank u voor uw vertrouwen en eenvoud. Ik raad u zeker aan aan mijn vrienden.

en attente de retour de l action de la lettre recom

Sans

Snelle en correcte service

Een abonnement opzeggen van een internet service met onduidelijke opzegpolicy, in nauwelijks 5 minuten gefixt. Super service

Schnell und unkompliziert

Mein Anliegen wurde sehr schnell und unkompliziert erledigt

Die Kündigung hat sehr gut geklappt. Vielen Dank!

Siehe oben

Tout a été rapide et parfait

Que oui je vais vous recommandé . J'ai eu affaire à vous dans un espace très tourmenté, je vous remercie de votre diligence, maintenant il me faut envoyer le badge à Vinci avant la fin du mois. Encore mille fois merci. Je vous souhaite plein de réussite.

"Deze beoordeling schrijven duurt 1 minuutje". Het aangetekend schrijven verzenden en betalen ook! Niet meer naar het postkantoor!

Absolut empfehlenswert. Super!

Alles super, alles gut!

Vlotte samenwerking

Zeer vlot en gemakkelijk kunnen mijn abonnementen opzeggen, zeer vlugge respons van de aangeschrevene betreffende mijn stopzetting van mijn abonnement

Nog afwachtend

Beste net mail gehad dat het nog steeds niet stop gezet is wegens gebrek aan Rijks register nr. Dus deze door gegeven en nu afwachten op antwoordt v hun... Dus kan jullie nog niet beoordelen omdat het nog niet in orde is gr

Eerst wat wantrouwig omdat er heel wat diensten zich aanbieden online

In tegen stelling tot andere diensten die de nodige onkosten (onduidelijk) vermelden en die een bankrekeningnummer vragen....... (en zie sterretje onderaan) enzovoort... Wordt er hier een duidelijke en standaard betaling wijze voorgesteld wat mij hier over de schreef getrokken heeft.

Correct en gemakkelijk

Door de vlotheid en het gemak zal ik steeds voor een aangetekende opzegbrief gebruik maken van jullie diensten

Snel regelen, goede feedback, bien!

Tot nu toe zeer goede ervaringen, nog even wachten op het resultaat. Ik ben wel heel blij dat jullie er zijn. Vooral ouderen, waar ik ook bij behoor, hebben deze steun nodig in het steeds moeilijker worden om een lidmaatschap te beëindigen. Ik las dat u wilt groeien maar aub groei niet zo groot dat het ten koste gaat van de nu ondervonden service. Is maar een advies van een oude man hoor. Veel succes met uw mooie bedrijf. Gr. Johan

G-e-w-e-l-d-i-g

Ben heel goed te spreken over het afwerken van mijn opzegging

Plaatsvervangend

Ik was niet in de mogelijkheid me te verplaatsen, kreeg geen gehoor bij de klantenservice van. Hier werd ik gehoor en heb aan mijn wensen, vervolg gegeven. Met dank. Marc-Augustin.

Handig om mee te werken

Vergt niet veel tijd om iets op te zeggen. Ook de opvolging is perfect met de track die er bij hoort. Nu nog afwachten tot we tegenbericht krijgen dat alles opgezegd is. Handig site wij gaan dit zeker in de toekomst nog gebruiken.

Hat funktioniert

Kurz und bündig

Très bien !

Service parfait, merci ! Je vous recommanderai sans hésiter.

Vlotte service

Vlotte service

Super gemakkelijk , moet niet naar de post !

Vlugge verzending en goed te volgen .

Dendermondestraat 44

2018 Antwerpen

Over www.sepastop.eu

Sepastop, founded in 2015, is a European organization that helps consumers with cancelling subscriptions and/or contracts. - Sepastop, opgericht in 2015, is een Europese organisatie die consumenten helpt met het opzeggen van abonnementen en/of contracten. - Sepastop, fondé en 2015, est une organisation européenne qui aide les consommateurs à annuler des abonnements et/ou des contrats. - Sepastop, gegründet im Jahr 2015, ist eine europäische Organisation, die Verbrauchern bei der Kündigung von Abonnements und/oder Verträgen hilft. - Sepastop, założony w 2015 roku, to europejska organizacja pomagająca konsumentom w anulowaniu subskrypcji i/lub umów.