Perfect!

Via Google bij sepastop.eu terechtgekomen. Lidmaatschap ABVV moest opgezegd worden. Ik wilde het aangetekend doen maar dit kost mij geld en toch moet ik dan naar het postkantoor rijden en aanschuiven. Door sepastop.eu te gebruiken kon ik alles gemakkelijk online ingeven, ook de betaling verliep van een leien dakje. Ja je betaald misschien iets meer maar ik hoefde dan ook amper iets te doen en ben zeker dat de brief aankwam bij de juiste instantie. Een paar dagen later kreeg ik een mail met de bevestiging dat ABVV de brief ontvangen had. Top!

Super gemakkelijk, een aanrader.

facilité de contact internet

je suis satisfaite du résultat immédiat mais quand est -il de la suite si l'abonnement m'est réclamé encore une fois !!! que faire ? DF

Hatelijk dank

Om in alle landen aangegane verbindingen te kunnen stoppen dank voor jullie hulp

sehr schnell und kompetent verarbeitet.

Wurde durchs Internet aufmerksam auf diese Firma. Das ist eine super Sache, die man wirklich nur weiter empfehlen kann. Immer wieder !!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

le délai d'envois vers sfr est trop long.

bonjour. avec vous tout c'est bien passé.

Etwas zu teuer

Um das ganze zu beurteilen ist das noch zu früh, habe noch keine Bestätigung seitens Dazn erhalten, ob sie überhaupt eine Kündigung erhalten haben ?

simpel om te gebruiken

Eenvoudig in gebruik. Verder geen zorgen. Prijs kan misschien een beetje omlaag.

Zeer goed, ga zo door

Correcte afhandeling ben zeer tevreden, ga zo door, vriendelijke groet H de witte verder een aanrader

Correcte afhandeling

Veilig betrouwbaar correct

Eenvoudig , correct en vlug.

Zeer tevreden over deze service.

Bij het zoeken naar een manier om Ourtime op te zeggen, kwam ik deze opzegservice tegen. Duidelijk, efficiënt, goede informatie. Ik ben blij dat ik jullie website gevonden heb. Ik zal indien nodig, daar opnieuw gebruik van maken.

Super gemacht!

Hat super funktioniert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Eine Kündigung ist immer etwas Unangenehmes und Lästiges. Schön, wenn es eine Dienstleister dafür gi

Sepastop hat die Kündigung schnell und professionell für mich abgewickelt. Der Preis dafür ist angemessen. Ich werde diesen Dienst bei Bedarf gerne wieder in Anspruch nehmen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Niet tevreden over het resultaat.

U schrijft dat de opzeggingsbrief is aangekomen en ontvangen door TotalAV. Wanneer krijg ik daarvan het bewijs? U beloofd blijkbaar veel maar het eindresultaat is niet overtuigend. Moet ik hier nu uit besluiten dat u al even ongeloofwaardig bent als al die andere chacheraars?

Alles verlopen zoals het hoort

retard dans la prise en compte de ma lettre

vous m' avez indiqué avoir bien reçu mon paiement le 2 septembre et vous avez envoyé ma lettre de résiliation à DAZN que le 11 d' où mon appréciation mitigée

Gemakkelijk

Het was mijn eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van sepastop. Het is duidelijk wat je moet doen, gemakkelijk en ze doen eigenlijk alles voor je. Voor mij is dit geld waard en is het ook waard. Ik ga in de toekomst zeker nog gebruik maken van sepastop.

Voor de eerste keer: Verrassend eenvoudig en vlot!

Voor deze eerlijke prijs ben ik super goed geholpen. Snel, eenvoudig, goede opvolging... Geen zorgen!

Rapidité - Facilité - Efficacité - Fiabilité

Idem supra

Sie finden die Worte, die ich nicht niederschreiben kann

Durch die Kündigungen erhielt ich sofort Resonanz der betroffenen Unternehmungen, d.h. sie haben auf ihre Einschreiben sofort reagiert. Nun weiß ich, dass die vielen Zahlungen bald ein Ende haben.

Degelijke service

Goede service, maar het downloaden van de opzegbrief werkt niet.

Einfach und schnell Resultate.

Wirklich gut diese Organisation. Ich habe zu erst selber meine Mitgliedschaft bei Opodo zu kündigen. Keine Chance Danach ein Anwalt beauftragt, Fehlanzeige!!!! Letztendlich Sepastop eingeschaltet. Innerhalb von 2 Wochen alles geklärt. Mfg Rob

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Hat gut funktioniert und war in 2 Minuten erledigt.

Der Anbieter hat alle Möglichkeiten zur Beendigung des Abonnements gut verborgen. Mit Sepastop musste ich nicht lange suchen, nicht zur Post gehen, alles mit einem Mausklick erledigt. Ganz billig war dieses exzellente service nicht, aber das war es mir wert.

Dendermondestraat 44

2018 Antwerpen

Over www.sepastop.eu

Sepastop, founded in 2015, is a European organization that helps consumers with cancelling subscriptions and/or contracts. - Sepastop, opgericht in 2015, is een Europese organisatie die consumenten helpt met het opzeggen van abonnementen en/of contracten. - Sepastop, fondé en 2015, est une organisation européenne qui aide les consommateurs à annuler des abonnements et/ou des contrats. - Sepastop, gegründet im Jahr 2015, ist eine europäische Organisation, die Verbrauchern bei der Kündigung von Abonnements und/oder Verträgen hilft. - Sepastop, założony w 2015 roku, to europejska organizacja pomagająca konsumentom w anulowaniu subskrypcji i/lub umów.