Snel en eenvoudig.

Geen langdurig opzoekwerk om een aangetekende opzegbrief verstuurd te krijgen. De instantie die ik wou bereiken was snel terug te vinden op hun website. Enkel het nodige aanvullen in de standaardbrief. En gedaan.

Duidelijke info en goeie service!

De website is heel duidelijk en wijst zichzelf uit. Je hoeft je ook niet naar een postkantoor te verplaatsen wat ook heel makkelijk is! Je wordt ook op de hoogte gehouden van de volgende stappen in het opzeggingsproces. Voor mij was dit een heel positieve ervaring en ik raad het iedereen aan!

Zeer handig en eenvoudig!Topservice!

Geen gedoe met zelf naar het postkantoor te gaan, alles wordt online geregeld, prima service!

gemakkelijk en zonder probleem.

gemakkelijk en zonder veel omkijken verzonden.

Schnelle professionelle Hilfe. Wenn es dann auch noch funktioniert bin ich überglücklich

praktisch !

Bij toeval heb ik jullie organisatie ontdekt - bij deze heb ik jullie adres gedownload.

Très bon service

Service super, facile et rapide

Yuzzu n'a pas accepté ma résiliation

Yuzzu n'a pas accepté ma résiliation car ce n'était pas le bon type de lettre. Nous accusons bonne réception de votre lettre nous demandant la résiliation du contrat susmentionné à l'échéance principale du contrat, le 01/04/2025. Nous ne pouvons actuellement y donner suite favorable. En effet, conformément à la Loi relative aux assurances du 30-04-2014, toute résiliation doit se faire, soit par exploit d'huissier de justice, soit par courrier recommandé, soit par remise de la lettre de résiliation contre récépissé et au minimum 3 mois avant la date d'échéance de votre contrat. Or nous avons reçu votre demande par courrier ordinaire

• Nous recommanderiez-vous? Non

Super service

Très rapide

ja ,es ist gut das es euch gibt!

A! ist ein problem sie heben gebühren ein die nicht zulässig waren dan heben wier höhere gebühren ein es werden angebote gemacht u.s.w

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

expérience concluante du fait de la simplicité d'utilisation.

Une prise en charge des démarches complète et rapide. Un suivi des différentes étapes de transmission précis. Je n'hésiterai pas si nécessaire à faire appel à vos services.

Super praktischer Ablauf.

Es war sehr einfach und klar gestaltet und es verlief alles super schnell. Vielen Dank.

Hoffe, das ist das 1. Mal, dass ich sepastop benutze, das alles funktioniert

Denke, dass ihr sehr kompetent seid und wenn meine Kündigung problemlos durchgeführt wird, bin ich auch sehr zufrieden

Promte Erledigung

schnelle Erledigung, habe aber zum jetztigen Zeitpunkt noch keine Bestätigung der zu kündigenden Inszituzion

Guter Service

Alles sehr gut geklappt. A1 hat auch sehr schnell reagiert! Werde sie weiterempfehlen. MfG -- M. Mayer

Expérience magnifique

Je vous remercie pour la facilité des démarches et du résultat qui s'en est suivi,encore un grand merci à vous et à vos collaborateurs.

UItstekend

De vlotte en duidelijke service met het opzeggen van het lidmaatschap Parship.nl

Transparantie

Ik werd constant op de hoogte gehouden wat er gedaan werd.

Simpel en efficiënt

Simpel vanop mijn werk zonder dat ik zelf extra moeite moet doen. Er was zelfs een voorbeeld brief bij..

Goede overzichtelijk

Je dois refaire ma demande de résiliation!

Je viens de recevoir un courrier de chez Dela, et il n'ont pas ma signature sur le courrier que vous avez envoyé! Moi je vous l'ai envoyé et payé! Pour une 1ère fois que je passe par vous, c'est raté, donc déçue de votre service payant!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Heel erg goed

Ik ben erg tevreden en zou het andere mensen aanrader om ook te doen

zeer tevreden

bij een volgende keer meld ik me weer bij jully

Tevredenheid is tijdloos.

zonder problemen door u gezet, prima

Gewoonweg zeer efficient en zeer correct

Wanneer moet er een aangetekend schrijven worden gestuurd ? Juist, als iets heel belangrijk is om te worden genoteerd door de tegenpartij. En dan is het heel gemakkelijk om SEPASTOP te kunnen gebruiken, die dit zeer professioneel en efficient afwerken.

Dendermondestraat 44

2018 Antwerpen

Over www.sepastop.eu

Sepastop, founded in 2015, is a European organization that helps consumers with cancelling subscriptions and/or contracts. - Sepastop, opgericht in 2015, is een Europese organisatie die consumenten helpt met het opzeggen van abonnementen en/of contracten. - Sepastop, fondé en 2015, est une organisation européenne qui aide les consommateurs à annuler des abonnements et/ou des contrats. - Sepastop, gegründet im Jahr 2015, ist eine europäische Organisation, die Verbrauchern bei der Kündigung von Abonnements und/oder Verträgen hilft. - Sepastop, założony w 2015 roku, to europejska organizacja pomagająca konsumentom w anulowaniu subskrypcji i/lub umów.