Snelle levering en prima kwaliteit

Het bed kon lekker snel geleverd worden! Prijs kwaliteit is top. En de mogelijkheid om contant te betalen maakt het nog beter!

Vakkundig en betrouwbaar.

Alles ging volgens plan. Van A tot Z naar tevredenheid.

Snel en op tijd geleverd. Goede verhouding prijs/kwaliteit

Assortiment niet groot. Maar dat maakte de keuze gemakkelijk. Zelfs de gekozen kleur was uit voorraad leverbaar.

Geen negatieve punten alleen maar positief!

2 mooie bedden bij de meubelboer gekocht. Goede communicatie over de levering. Bij bezorging en het in elkaar zetten gingen de bezorgers netjes te werk. Beiden bedden zijn stevig en naar verwachting!

Super goede service. We hebben inmiddels ook een boxspring voor onze zoon besteld. Goed geholpen bij de keuze van een boxspring. Één en al lof.

Een top topper door prima kwaliteit-prijs!

Onze toppper snel en vakkundig geleverd, goede begeleiding ‘in mijn klantreis’! Meubelboer is zelf een topper….

Uitstekende service, heel fijn product

Levering was snel en goed georganiseerd, communicatie verliep soepel en vriendelijk, ben heel tevreden met product. Echt een aanbeveler!

Snel en goed

Na mijn bestelling was er heel snel een afleveringsdatum bekent. Netjes geleverd en in elkaar gezet. Wij zijn heel blij met onze boxspring.

Heel goede aankoop

Medewerkers waren perfect

Mijn ervaring is top mooi bed gekocht snel geleverd en goed in elkaar te zetten.

Ik zie mij ervaring als een hele goeie en zou zeker nog een keer hier bestellen!

Mooie boxspring

Heb met flinke korting een prachtige boxspring besteld bij Meubelboer. Werd netjes geleverd en gemonteerd! Ben er erg blij mee!

Geweldig!

Ik kan niks anders zeggen dan dat ik een super fijne ervaring heb met de meubelboer. Zeer nette mensen staan je telefonisch te woord. De mannen die hem kwamen monteren waren ook uitermate vriendelijke en beleefd. En Oooh wat een super fijn bed is dit!!!!! Mijn zoontje sliep na 18 maanden nog steeds niet door. Sinds we dit bed hebben slaapt mijn zoontje door en mama dus ook!! Eindelijk!!!!!

Snelle levering, goede kwaliteit

De bestelling was snel geplaatst. Op voorhand nog wat vragen via de mail gesteld, hier een snelle reactie op gekregen. Bestellen ging makkelijk, levering goed goed. Werd allemaal netjes binnen gezet. Bedden zijn makkelijk in elkaar te zetten en van goede kwaliteit.

Mooie bedden en super snel geleverd!

Heel lekker bed en keurig geplaatst, gewoon top.

Goede en vriendelijke service

Wj hebben een bed gekocht. Deze werd volgens afspraak geleverd. Toen bleek dat iets niet goed was, werd er meteen een oplossing geboden. Heel attent.

Geweldig bed ,goede service, tevrede met mijn aankoop

Zeer tevreden met de aankoop . Goede service en aardige monteurs. Ik beveel het iedereen aan!

Heerlijke elektrische box en super geregeld allestop gewoon en ik ben zeer tevreden

Snel en goed geregeld en op tijd

Snelle levering en goed afgeleverd

Zeer goed!

De bestelling is snel verzonden, op tijd geleverd en zeer netjes in elkaar gezet door de bezorger. Ik geniet heerlijk van mijn nieuwe bed halleluja.

Levering kan aangepast worden, zodat je op het juiste moment het matras geleverd kan worden. Goed, comfortabel bed voor een prima prijs

Helemaal super!!

Ik wist niet waar ik mijn boxspring moest kopen, zag door de bomen het bos niet meer, tot dat ik meubelboer vond op internet!! Mooi....betaalbaar en slaap er vanaf dag 1 op als doornroosje. Zou het iedereen aanraden! Vriendelijke personeel die het bed in no-time op gezet hebben. Heb ik ooit nog een bed nodig, dan meteen weer een van Meubelboer! Mvg Irene

Mijn ervaring kan ik als positief ervaren.ze houden je op de hoogte waneer er geleverd wordt.en ze houden zich aan hun afspraken. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen .en dat je pas betaald bij levering is zeker een plus punt.heb met andere bedrijven een zeer slechte ervaringen

Goed bedrijf

Levert goeie producten, zeer tevreden.

Goede service en bereikbaarheid

Na een niet zo leuke ervaring met een concurrent hier mijn aankoop gedaan. Ik belde eerst om te kijken wat de levertijd was. De mvr aan de telefoon was heel vriendelijk en vertelde wat ik moest weten Ik kreeg gelijk alle informatie en mijn bestelling werd optijd bezorgd zoals afgesproken

Over Meubelboer.nl

Meubelboer.nl is dé webwinkel in boxspringbedden! - zeer snel geleverd (vanaf 2 werkdagen) - betalen bij ontvangst mogelijk (pin of contant) - de beste prijs-kwaliteit-verhouding van Nederland!