Fantastische service

Meubelboer hielp mij enorm goed met allerlei vragen. Monteurs van het bed waren zeer vriendelijk hebben alles netjes gestofzuigd en opgeruimd. Dik tevreden!

Snel bezorgd, duidelijke website en goeie en snelle communicatie

Ik ben zeer tevreden over de service van dit bedrijf. De levering van mijn bedden verliep soepel en precies volgens afspraak. De bezorgers waren vriendelijk, professioneel en gingen zorgvuldig met de meubels om.

Tot nu toe een top firma

Mijn eerste ervaring is tot nu toe geweldig, Goede website handig dat je de leverdatum kan opvragen voordat je een bestelling plaatst. Duidelijke website met handige toonsoort. De rest komt donderdag als ze ons nieuwe bed komen leveren. Maar voor nu een top organisatie

Zeer goed bedrijf

Vriendelijke jongens netjes en beleefd werken keurig snelle service qua levering .Ben zeer tevreden over het bed wat geleverd is .kan het iedereen aanraden, en prijs was ook netjes .

Uitstekende levering en goed materiaal

Het bed werd snel in elkaar gezet en de kwaliteit is uitstekend

Fijn bedrijf

Boxspring online gekocht via de duidelijke website van dit bedrijf Snelle bezorging door een bedrijf waar meubelboer mee samen werkt Zeer vriendelijke mensen hebben het geleverd en geplaatst en alle gemaakte rommel weer mee genomen Ik ben een zeer tevreden klant die nu al 3 nachten heerlijk slaapt

Ontevreden

Omdat ik zwaarder weeg dan mijn partner verschuiven de matras en de topper constant, aan mijn kant van het bed, eraf. Dit en dat het bed veel te hoog is. Wij hebben er korte pootjes onder geschroefd zodat we, als we in bed stappen, niet direkt op de grond belanden. Het is niet zo dat we te klein van lengte zijn: gem. 1.75 m.

Meubelbeurs goeie service en kwaliteit

Meubelboer goeie service goeie kwaliteit.op tijd levering Een echte aanrader

Soms kom je een bedrijf tegen dat veel meer biedt dan alleen een product. Voor mijn kleinzoon Nofel van 9 jaar bestelde ik een elektrisch bed, omdat hij na het vreselijke nieuws dat hij ****** heeft gekregen, zoveel mogelijk comfort verdient. In een emotioneel moment heb ik zijn situatie gedeeld met de medewerkers. Tot mijn grote verrassing en ontroering besloten zij zonder enige verplichting een luxe topper toe te voegen aan mijn bestelling, terwijl ik de standaard uitvoering had besteld. Toen ik hun bericht las, hield ik het niet droog. Ik heb hen direct gebeld om mijn dankbaarheid uit te spreken. Hun betrokkenheid, menselijkheid en oprechte aandacht voor hun klanten zijn onbetaalbaar. Inmiddels staat het bed op zijn plek. Nofel was enorm verrast en ook zijn ouders waren diep geraakt door dit mooie gebaar. Het bed biedt hem comfort in een periode waarin hij dat hard nodig heeft. Als oma ben ik ontzettend dankbaar. Niet alleen voor het prachtige bed, maar vooral voor de warmte, het medeleven en de uitzonderlijke service die wij hebben mogen ervaren. Jullie hebben laten zien dat er achter een bedrijf echte mensen staan met een groot hart. Hartelijk dank daarvoor.

Vriendelijke en vakbekwame installeteur

Uitstekend!

Super bed! En snelle levering met goede communicatie.

Vlotte levering en volgens verwachting

Makkelijk besteld, snel en keurig geleverd en een heerlijke topper!

Fantastisch bed!

Nieuw bed nodig, Meubelboer was een goede keus. En veel keus! Heel mooi bed, modern. Goede kwaliteit matras, geen rugpijn meer! Daarbij korte levertijd. Bed wordt vakkundig in elkaar gezet door vriendelijke monteurs. Heel blij met mijn keuze!

Super snel en correct

Snel geleverd en gemonteerd. Aardige mensen. Alle verpakking weer mee genomen. En goede uitleg.

De bezorging was petfect. Hebben ook alles meegenomen

Snelle levering, klantgericht en professioneel

We hadden snel een ander bed nodig maar de levertijden van andere partijen waren echt heel erg lang. Meubelboer had hele korte levertijden. We vonden het best wel spannend ook omdat we dit bedrijf nog niet kenden. Check gedaan op internet en allemaal goede recensies. Bed besteld en alles is perfect gegaan! Ze doen wat ze beloven! Wij zijn 100% tevreden!

Goed services

Alles uiter correct

Alles zoals afspraak

Snel en netjes

Vriendelijke medewerkers die het bed snel in elkaar hadden gezet en bij het weggaan ook al het verpakkingsafval meenamen. Zeer tevreden !

Heel snel en top artikelen

Geweldig geholpen. Bedden slapen heerlijk

Toppers in toppers

Mijn boxpring met topper, werdt snel geleverd, net personeel, en het bed slaapt geweldig, sliep nooit een hele nacht door, nu wel! Ook de prijs was goed!! zeker voor wat je krijgt! Toppers

Heel erg te vreden

Snel geleverd en gemonteerd . Prima kwaliteit bed erg tevreden mee , aanrader .

Perfect maar toch ook weer niet, maar waar de fout ligt laat ik in het midden

Na een nek operatie er achter komen dat je snel een verstelbaar bed nodig hebt. Na veel zoeken kon meubelboer ons super snel helpen en voorzien van zo'n bed helaas bij aankomst was het niet compleet gelukkig kon ik wel gebruik maken van het electrische gedeelte alleen mijn man niet want de poten waren niet mee geleverd. Na mail contact vrij snel andere poten geleverd en bij de montage kwam de monteur er achter dat het andere poten waren. Weer gemaild en zou netjes opgelost worden helaas wachten we nu al een maand op de goede poten (en ja al meerdere malen aan de bel getrokken), dus dan maar met deze aktie meedoen misschien zien we dan nog iets van compensatie.

Verder goed

Tot nu toe is de klanditie uitstekend Alleen de communicatie met.de bezorgdienst mag wel beter . De afspraak was dat ik.het bed begin juni.zal.ontvangen Maar de bezorgdienst zou het bed begin mei al brengen.???

Westerstraat 10

3016DH Rotterdam

085 – 4017 811

Over Meubelboer.nl

Meubelboer.nl is dé webwinkel in boxspringbedden! - zeer snel geleverd (vanaf 2 werkdagen) - betalen bij ontvangst mogelijk (pin of contant) - de beste prijs-kwaliteit-verhouding van Nederland!