Snelle bezorging goede prijsverhouding
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 454 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering, vriendelijk personeel en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Veel reacties noemen de kwaliteit van de bedden en de zorgvuldige montage. Enkele meldingen van kleine problemen of vertragingen werden opgelost, wat heeft geleid tot over het algemeen hoge tevredenheid.
Vriendelijke bezorging en netjes op de plaats gezet en alles keurig opgeruimd
9 October 2026
Tinus
Alkmaar
Heerlijk bed en netjes in mekaar gezet door de jongens.
Piet
Zuid-scharwoude
Communicatie met Mieke geweldig, bezorging super. Het bed ook super alleen we hebben een standaard topper in eerste instantie erbij besteld(Mieke heeft dat afgeraden en gelijk gekregen) Dus nu een nasa traagschuim gekocht maar daar moeten we 2 en een halve week op wachten.
G.A
Zeer tevreden.
7 October 2026
Zdenko
Sneek
Bijna gelijk na de bestelling gedaan te hebben was er al contact en binnen een week stond het bed al op zijn plekje. Super service!
7 October 2026
Maris
Eindhovdn
Het bed beantwoordt aan alle verwachtingen. We slapen er prima op!
3 October 2026
Hugo
BEILEN
Moest wel even vragen naar de reden van vertraging op het leveren van de boxspring maar kreeg daar keurig een welgemeende excuses op en daarna is alles na wens verlopen
François
Berlicum
Ik kon alles makkelijk vinden, de omschrijving was duidelijk alsook de foto’s. Het contact met de medewerker ook als zeer prettig ervaren
Michiel
Nieuwegein
Heerlijk bed met enorme opbergruimte!! Matras is comfortabel, we hebben inmiddels 2 bedden besteld en zijn zeer tevreden!!! Goede service en snelle levering!
Annette
Beverwijk
2 leuke aardige jongens komen bed brengen in losse elementen , trap op trap af en het was warm ....een grapje een grolletje onderwijl en ze zette mijn elektr boxspring in elkaar fluitje van een cent , alle karton en plastic namen ze netjes mee en ik heb vanaf die avond weer heerlijk geslapen . Top bedrijf absoluut een aanrader !!!
ingrid
Hengelo
In 1 woord geweldig. Van bestellen tot leveren tot slapen... van alles netjes op de hoogste gehouden worden. De monteurs waren super vriendelijk en namen alle verpakkingen mee.. en slapen... dat is sinds het nieuwe bed geweldig!
Willeke
Terneuzen
Voor dit bedrag is het een goed bed!!
JM
Voorburg
normaal geef ik bijna geen reviews, maar over mb ben ik zo super tevreden, dat mag iedereen weten. ik heb ze telefonisch benadered, kreeg een keurig advies, wilde voor duurdere opties gaan, maar werd afgeraden door de medewerkster omdat ze voor mij persoonlijk minder geschikt zouden zijn, zij adviseerde de goedkopere optie, Naderhand nog een vraag gehad, werd ook keurig beanwoord, bed is geweldig, ik slaap minder, en ben veel uitgeruster, montage was ook netjes en vakkundig, vriendelijke jongens, werkten netjes, afval en oude bed keurig meegenomen en afgevoerd. echt een bedrijf om aan iedereen aan te raden die een nieuw bed zoekt
30 September 2026
salo
zaanstad
De website lijkt 13 in een dozijn, maar de werkelijkheid is verrassend! De klantvriendelijkheid voor dat je een bed koopt is perfect. De service bij aankoop en levering is wederom perfect. De vragen die wij hadden na levering werden vriendelijk beantwoord. Wij hebben de indruk dat niets te veel is voor de medewerkers! En niet onbelangrijk, het bed staat prachtig in onze slaapkamer en ligt heerlijk!!
29 September 2026
Ron
Alkmaar
Bed ligt goed. Fijn geholpen.
29 September 2026
Hilda
Amsterdam
Ik ben ontzettend tevreden over mijn aankoop bij Meubelboer. Vanaf het moment van bestellen tot en met de levering en montage is alles heel prettig en snel verlopen. De heren die het bed kwamen bezorgen en in elkaar zetten hebben dit netjes, vakkundig en met zorg gedaan. Echt een compliment voor hun service!
24 September 2026
Bern
Almere
Vriendelijk personeel,in 1 woord geweldig.
24 September 2026
Jan dirk
UITGEEST
De levering was snel alles was duidelijk het bed ligt heerlijk de bezorgers hebben het bed netjes in mekaar gezet en de verpakkingen netjes meegenomen al met al zeer tevreden ook over de prijs
23 September 2026
Edmund
Venlo
Was not sure what to expect from buying a "cheaper" boxspring, but have been pleasantly surprised. Great selection and plenty of options to upgrade/personalise. I was a little let down by the delivery time - the website said 7-12 business days so I accounted for the max - it turned out being delivered 18 business days later (almost a whole month from purchase). So keep that in mind if you're expecting to have the bed by a certain date.
23 September 2026
Penny
Luttegeest
Zeer goede en snelle levertijd en een zeer goede service en kwaliteit van de mannen die het product hebben geleverd en alles zeer netjes en verzorgd opgeruimd en netjes achtergelaten daar wil ik meubelboer en de mensen die het product leveren een 10 voor geven. Toppie
willem
Schiedam
Op de website een goede uitleg en advies over het bed en de topper.
Bep
Almelo
Heerlijk bed, dat fantastisch gemonteerd is door de vakkundige medewerkers van Meubelboer.nl !
Gerdien
Hilversum
Het leveren ging wat minder 2 volgens mij Poolse mannen die snapte er niks van welke kant het bed moet dus maar fysiek laten zien, het omhoog tillen ging wel oké maar hierbij raakte ze een schilderij wat kapot kon vallen verder slaapt het bed heerlijk alleen het bed kraakt aan een kant als je erop ligt maar verder hele snelle en goede service, wel een tip iets vriendelijkere bezorging!
20 September 2026
Isalynn
Zoetermeer
als ik geen website ken betaal ik achteraf maar eigenlijk was het niet nodig wel weer jammer van die 20euries maar ja ze zijn zeer snel vooral de monteur wow in een half uur en ze nemen alles mee... het bed slaapt super
20 September 2026
S
Velp
Meubelboer.nl is dé webwinkel in boxspringbedden!
- zeer snel geleverd (vanaf 2 werkdagen)
- betalen bij ontvangst mogelijk (pin of contant)
- de beste prijs-kwaliteit-verhouding van Nederland!
Westerstraat 10
3016DH Rotterdam