voldoende

website doet wat je ervan mag verwachten. om een hoger cijfer te kunnen geven wacht ik de snelheid van leveren af.

Luid en duidelijk

Duidelijk, snel, en overzichtelijk

Prima webwinkel

Maar waatom vragen om mijn ervaring als de levering van het gekochte nog niet heeft plaatsgevonden. Vinden jullie zelf de levertijd ook wat aan de lange kant voor deze tijd?

Gemakkelijk bestelprocedure

Goed advies

Goede afhandeling en snel levering

Slechte ervaring

Ik heb betaald met iDEAL geen bevestiging van mail in bestelling, ik heb geen idee hoe het nu verder gaat.Normaal krijg je toch een bedankje voor je bestelling en een code om je bestelling te volgen.Helaas niets van dat alles dus nog maar afwachten. Met vriendelijke groet Harrie Postelmans

Erg handig om je bestaande keuken nummer in te voeren zodat bestellen makkelijk is.

Duidelijk ook het telefonisch contact vriendelijk en duidelijk.

Bestellen ging makkelijk

Bestellen ging goed afwachten op de afhandeling

Vlotte service

Wilde graag sample voor nieuwe keuken en deze was gewoon de volgende dag binnen. Top

Makkelijk en vlot te bestellen.

Wij kregen een nieuw keukenblok in onze huurwoning en hoewel van te voren gevraagd, of wij extra kastjes konden bestellen, deden ze bij de Woningbouwvereniging moeilijk, moeilijk, moeilijk. Dus... zelf er achteraan. Dat bleek makkelijk. De juiste maat opgezocht. Duidelijk te vinden. Het nummer van ons keukenblok doorgegeven bij de bestelling, zodat wij dezelfde frontjes en handgrepen erbij hebben, het was allemaal zo geregeld.

Heel vriendelijk geholpen

Heel fijn geholpen vriendelijke man

Gewoon Top

Hele behulpzame klantenservice en ze denken ook mee in andere mogelijkheden.

Wij telefonisch goed geholpen om het product te bestellen

Bestellen ging heel gemakkelijk.

Ik vond al snel wat ik zocht en het bestellen daarvan ging ook soepel.

Ik heb heel gemakkelijk mijn keuken besteld nadat ik eerst telefonisch contact heb gehad. Mijn vraag werd goed opgepakt en na uitleg de keuken kunnen bestellen. Top service

Was ff zweten

Ben niet zo thuis hierin maar hopelijk goed gelukt

Het was makkelijk de bestelling te plaatsen En nú afwachten voor de bezorging

Het was makkelijk de bestellingen te plaatsen

Ben zeer goed geholpen door Marijn aan de telefoon

Snel en simpel een bestelling plaatsen

De webwinkel is zo ingericht dat je snel en simpel een bestelling kunt plaatsten. Betalen met i-deal was zo gedaan. Na de bestelling ontvang je direct een mail met de factuur. De orderbevestiging kan even duren (wij bestelde op een vrijdagavond en ontvingen deze op zondagavond) Vandaag is het maandag, maar weten alleen dat het product deze week (42 ) geleverd wordt.

Nadat ik gebeld had moest ik toch nog even zoeken, maar zoals altijd als je weet waar je moet zoeken is het niet moeilijk

Goede uitleg aan telefoon

B

Snel

Product snel gevonden en makkelijk besteld.

Perfect geholpen

Perfect geholpen om de keuken in een nieuwbouw huurappartement verder aan te vullen

Een sample besteld, volgende dag in huis

zeer goed

Drebbelstraat 35

4622 RC Bergen op Zoom

Over Bruynzeel Keukens Webwinkel

Bruynzeel Keukens is een gerenommeerd Nederlands merk dat zich richt op hoogwaardige, functionele keukens. Met meer dan 120 jaar ervaring vervaardigt het bedrijf keukens in een eigen, volledig geautomatiseerde fabriek in Bergen op Zoom. Ze bieden een breed scala aan op maat gemaakte keukenontwerpen, van modern tot klassiek, en leveren ook geïntegreerde keukenapparatuur. Het bedrijf legt de nadruk op duurzaamheid, met een focus op CO2-neutrale productieprocessen. Hun producten worden verkocht via hun online winkel, waar klanten keukenonderdelen, kasten, werkbladen en accessoires kunnen vinden