Makkelijk bestellen

Extra kastje en panelen besteld , makkelijk in zelfde kleur als rest van de keuken. Invoeren van het originele nummer van de keuken en de rest komt vanzelf goed

Heel clientgericht.

Heel behulpzaam, meedenkend en vriendelijk

Fijne overzichtelijke webwinkel

Via webwinkel snel en overzichtelijk zoeken en veel keuze

Goeie ervaring hoor

Me vaatwasser besteld en nu me plinten

Snelle reactie op mijn vragen

Ik wilde wat vragen over een eerdere bestelling en ik werd snel geholpen met een antwoord op mijn vragen. Helaas was niet alles meer leverbaar omdat de eerdere bestelling van 10 jaar geleden was maar er werd toch geprobeerd om een passende oplossing voor mij te vinden.

Fijne overzichtelijke pagina

Vooraf online een overzicht gemaakt en vanuit de planner zelf aan de slag gegaan met uitzoeken in de webshop. Dat was erg gemakkelijk, fijn dat er achter de schermen mee gekeken word na dat je hebt besteld of het passend is bij de huidige keuken. Super goede service

Super makkelijk

Met het ordernummer van de geplaatste keuken is het bijbestellen van onderdelen super makkelijk.

super snelle levering van de stalen

het past nog niet perfect bij mijn oude keuken, ga er nog enkele bestellen en hoop de straks de ladekasten ook zo snel binnenkomen

mooie website en snelle levering

positieve ervaring en degelijke spullen. helaas eerst de verkeerde kasten besteld maar nu de goede.

Vlug toegestuurd

Een voorbeeld stukje van de keuken opgevraagd die we toevallig al hebben besteld

Simpel te bestellen

Met ordernummer was het makkelijk te bestellen, snelle levering. Helemaal prima!

Staaltjes aanrechtblad besteld

De opgestuurde staaltjes zijn zo klein van formaat dat je er alsnog niets mee kunt. En omdat je er per stuk voor moet betalen is het zonde van mijn geld geweest. Jammer.

Op pc werken functionaliteiten niet.

Op pc (Windows) is de webwinkel wel te bezoeken maar functionaliteit met kleuren tonen werkt niet. Een enkele kleur werd niet getoond maar is wel beschikbaar. Bij voorkeur een eenvoudige website die wel werkt ipv dat functionaliteiten niet werken.

Overzichtelijk

Prima site

Prachtige keukens

Goed geholpen en prima servie.

Makelijk

Goede site en duidelijk met bestellen

Een kil ,koud bedrijf!

Je moet alles zelf uitzoeken en als je vragen hebt wordt je van het één naar het ander gestuurd! Zelfs in de winkel in Middelburg konden ze mij niet helpen. Geen aanrader dus!!!!

Ik bestel 2 samples aanrechtblad

Ik ontvqng er maar 1 maar wel voor 2 betaald!

Ik heb, behalve vragen, nog niets binnen

Zie boven

Goed telefonisch contact.

Ik had n.a.v. mijn bestelling eerst nog wat vragen. Nadat alles duidelijk was heb ik mijn bestelling geplaatst. Ik ben heel benieuwd hoe het resultaat eruit gaat zien.

de werking van het invoering van een bestelling was niet helemaal helder

Ik wilde een losse kast bestellen voor de bijkeuken. Ik heb nu geen Bruynzeel keuken. Na een kast te hebben samengesteld plaatste ik die in mijn winkelmandje, waarna de door mij ingestelde kleurnummers verdwenen. Via een Whats app service bleek uiteindelijk dat ik na het samenstellen nogmaals op Zelf samenstellen moest klikken: verwarrend, maar het is gelukt. Ander punt is dat ik van de greep die ik heb uitgezocht tijdens het "Zelf samenstellen" geen maatgegevens kreeg. Ook achteraf kon ik deze greep niet terugvinden in het assortiment. Dat is toch vreemd! Het gaat om greep D-beugel Florida (dat staat op de opdrachtbevestiging) bij het Zelf samenstellen stond ook nog een cijfercode, die zie ik niet meer in de bevestiging. In ieder geval zie ik nu in de bevestiging wel aan de greep boring dat deze 192 mm groot is, dat is prima.

Het wordt goed geholpen

Slecht

Niet zoals t hoort gegaan erg teleurgesteld

Prima geholpen door Marijn.

Goede service !

Was overzichtelijk webwinkel

Was heel makkelijk om met je ordernummer te bestellen

Drebbelstraat 35

4622 RC Bergen op Zoom

Over Bruynzeel Keukens Webwinkel

Bruynzeel Keukens is een gerenommeerd Nederlands merk dat zich richt op hoogwaardige, functionele keukens. Met meer dan 120 jaar ervaring vervaardigt het bedrijf keukens in een eigen, volledig geautomatiseerde fabriek in Bergen op Zoom. Ze bieden een breed scala aan op maat gemaakte keukenontwerpen, van modern tot klassiek, en leveren ook geïntegreerde keukenapparatuur. Het bedrijf legt de nadruk op duurzaamheid, met een focus op CO2-neutrale productieprocessen. Hun producten worden verkocht via hun online winkel, waar klanten keukenonderdelen, kasten, werkbladen en accessoires kunnen vinden