Waar voor mijn geld

Zowiezo is Bruynzeel top telefonisch ook goed bereikbaar Echte aanrader

een keukenkastje bij bestellen

Woningstichting had keuken geplaatst,maar ik miste nog wat. In de bruynzeel keuken winkel was ee een dame die gelukkig de tijd nam om me bij te staan in dit proces! ALLE LOF! Zonder haar had ik er nooit doorheen gekomen DANK U WEL!

De keuken-bovenkasten werden helemaal volgens afspraak geleverd en het plaatsen was géém probleem

Mijn bovenkasten in mijn keuken uit 1973 hadden het begeven. Ik heb veel gezocht naar eenzelfde formaat, maar alleen bij Bruynzeel kon ik kasten vinden die qua afmetingen gelijk waren aan die uit 1973. Omdat ik de deurtjes had vervangen door massief eikenhouten deurtjes (al 30 jaar geleden) was het een pré om de de tweedeurs kast te vervangen door kasten met dezelfde maten. Door de tweedeurs kast te vervangen door twee kastjes die tezamen dezelfde maat hebben als de oude tweedeurskast paste alle perfect. Eerlijkheidshalve moet ik nu, 3 maanden later, bekennen dat ik die deurtjes nog niet heb vervangen, maar dat gaat helemaal goedkomen, alleen de scharnier-bevestiging is een klein beetje afwijkend.

Top.

Kan het iedereen aanbevelen. Verloopt zoals gepland. Toen bij een nabestelling iets fout ging zijn we goed geholpen. Fijne afhandeling.

Mooie webwinkel

Alles wat je nodig hebt voor de keuken staat er op, ook wat prijzen betreft een echte aanrader. In het begin wel even zoeken maar uiteindelijk helemaal geslaagd voor een ladekast in de kleur, hoogte en breedte van de keuken van de woningbouw.

Mijn ervaring is goed met een paar kleine minpuntjes.

Kast werd voorgemonteerd bezorgd op de afgesproken tijd. Zorgvuldig ingepakt en onbeschadigd afgeleverd. Het enige minpuntje is dat er 2 plankdragers ontbraken. Gelukkig kon een bevriende klusser mij hiermee helpen. Deze had ik natuurlijk ook opnieuw kunnen bestellen bij bruynzeel maar dat zou wederom oponthoud betekenen. Een ander minpuntje is dat ik na het plaatsen van de bestelling getracht heb de lengte van de pootjes te wijzigen van 12 naar 10 cm. Dat is niet gelukt. Voor de rest was alles prima in orde.

Een top ervaring!!

De ervaring van ons bij het kopen in Gouda was uitstekend, zeer vriendelijk personeel, denken met de klanten mee naar oplossingen en zijn heel attent en een goede service!!! Fam van Dam.

Snel en goedkoop

Klanten service ramp

Order op verkeerde datum geleverd Order niet compleet geleverd volgens bestelling. Contact met klanten service was ramp telefonisch niet bereikbaar, alles moest via mail. Kwaliteit van geleverde goederen was goed

Heb geen enkele opmerking over de service, is perfect

Prima Vakwerk geleverd

Ik geniet nog steeds van de mooie keuken die jullie bij mij hebben geplaatst

Drebbelstraat 35

4622 RC Bergen op Zoom

Over Bruynzeel Keukens Webwinkel

Bruynzeel Keukens is een gerenommeerd Nederlands merk dat zich richt op hoogwaardige, functionele keukens. Met meer dan 120 jaar ervaring vervaardigt het bedrijf keukens in een eigen, volledig geautomatiseerde fabriek in Bergen op Zoom. Ze bieden een breed scala aan op maat gemaakte keukenontwerpen, van modern tot klassiek, en leveren ook geïntegreerde keukenapparatuur. Het bedrijf legt de nadruk op duurzaamheid, met een focus op CO2-neutrale productieprocessen. Hun producten worden verkocht via hun online winkel, waar klanten keukenonderdelen, kasten, werkbladen en accessoires kunnen vinden