Ben uitstekend geholpen, bij bijbestellen van kasten word via het ordernummer van bestaande keuken alles aangepast in kleur en grepen. Nog nooit zo gemakkelijk kunnen bijbestellen en de prijs valt 100% mee.
Hallo Rinus, Wat goed om te horen dat het bijbestellen zo soepel ging. Fijn dat alles meteen klopte met kleur en grepen. En helemaal top dat de prijs je ook meeviel. Dank je wel voor je mooie woorden! Groet, Team Webwinkel
Super geholpen en fijn dat bestellingen aangepast, meegekeken en meegedacht kan worden ondanks dat de bestelling besteld is. Erg fijn!
Hey Tamana, Wat leuk om te lezen dat je zo goed geholpen bent. Fijn dat we samen konden meekijken en meedenken over je bestelling. Daar doen we het voor! Groet, Team Webwinkel
Ik ben erg tevreden over hoe mijn bestelling bij Bruynzeel is verlopen. Wat ik vooral waardeer, is dat ze mijn bestelling niet zomaar in gang hebben gezet voordat ze zeker wisten dat ik de juiste maat had besteld. Ze namen de tijd om dit goed te controleren en dat geeft veel vertrouwen. Dankjewel voor de zorgvuldige service!
Hey Ayse, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We vinden het belangrijk dat je echt het juiste product krijgt. Goed om te weten dat die extra check jou vertrouwen gaf. Dank voor je mooie woorden! Groet, Team Webwinkel
Bestellen gaat heel makkelijk ook via het ordernummer....maar je hebt bij een hoop dingen advies nodig en die kan je helaas aan niemand vragen. Ik heb nu een bestelling gedaan op goed geluk..
Hoi Mejra, Wat jammer dat je het zo hebt ervaren. Er zijn juist meerdere manieren om ons vragen te stellen, zoals via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je daar altijd graag verder. Hopelijk lukt het de volgende keer beter! Groet, Team Webwinkel
Zeker omdat ik al een keuken heb van Bruynzeel.
Hey Rachida, Fijn dat je zo makkelijk vond wat je nodig had. Zeker als het goed aansluit op je bestaande keuken, is dat extra handig. Blij dat het zo soepel ging! Groet, Team Webwinkel
Geen gemakkelijke website om aanpassingen te bestellen voor de keuken.
Hey Albert, Jammer dat je het bestellen niet als makkelijk hebt ervaren. We doen ons best om het zo duidelijk mogelijk te maken. Tips of voorbeelden van wat niet handig was, zijn welkom. Zo kunnen we blijven verbeteren. Groet, Team Webwinkel
Heb 3 dagen geleden besteld. Maar nog geen bericht wanneer mijn bestelling verzonden wordt. Ook staat nergens vermeld of ik een mail ontvang als mijn bestelling verzonden wordt. Of hoe lang het ongeveer normaal gesproken duurt. Ik heb handgrepen besteld en geen maatwerk. Had gehoopt dat het de volgende werkdag meteen verzonden werd.
Hallo Tamara, Dank je wel voor je bestelling en je geduld. Je bestelling wordt vandaag verzonden, dus die is snel onderweg. We begrijpen dat je graag sneller duidelijkheid had gehad. Normaal duurt het 3 tot 5 werkdagen, dat staat ook op de site. We hopen dat je blij bent zodra de handgrepen binnen zijn. Groet, Team Webwinkel
Super handig om met een order nummer te kunnen bestellen. Alles word automatisch ingevuld.
Hallo Yvon, Top dat je dit zo handig vindt! Fijn dat het bestellen met een ordernummer zo soepel gaat. We willen het je graag zo makkelijk mogelijk maken. Bedankt voor je review! Groet, Team Webwinkel
Makkelijk via de site product besteld.
Hey Frank, Dankjewel voor je fijne review! Goed om te horen dat je makkelijk kon bestellen. En fijn dat het overzicht op de site duidelijk is. Daar doen we ons best voor. Groet, Team Webwinkel
"Ik ben zeer tevreden, de communicatie met het team was goed en verliep soepel en professioneel.
Hallo Herman, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. We doen ons best om snel en duidelijk te reageren, dus het is goed om te merken dat dat ook zo is overgekomen. Dank je wel voor je fijne woorden! Groet, Team Webwinkel
Prettig telefonisch geholpen!!! Prima!’
Hallo Fred, Wat fijn om te horen dat je zo prettig bent geholpen aan de telefoon. Fijn dat alles duidelijk en snel geregeld is. Dank je wel voor je positieve woorden! Groet, Team Webwinkel
Heel netjes probleem opgelost. Bedankt.
Originele beoordeling
Ik wil me aanrecht verlengen en ga via t sticker aanrecht bestelt want ik was ook in de winkel geweest de personeel zei je moet via t site en ordernummer bestellen heb ik gedaan krijg ik de verkeerde aanrecht binnen. Of verkeerde sticker nieuwe keuken is t. Dus nu is t mijn probleem omdat bruynzeel en woningbouw niet accepteren wie er fout zit. Ik moet overal achteraan. Voor een klein stukje aanrechtblad.
Bij mijn bestelling kreeg ik netjes een mailtje of de afmeting klopte voordat ze de bestelling op wilde sturen. Was erg blij met de mail over de afhandeling van het product. Zo netjes bij twijfel dat ze contact via mail opnemen. Goede service! Top!!!
Hallo Adele, Wat leuk dat je de extra controle via mail zo waardeert. We willen zeker weten dat je krijgt wat je verwacht. Fijn dat het op deze manier goed is gegaan. Bedankt voor je enthousiasme! Groet, Team Webwinkel
Aan koop van een inbouw vaatwasser.
Hey Cor, Fijn om te horen dat je goed bent geholpen bij je vraag! Een nieuwe inbouw vaatwasser kiezen is toch best een klus, dus mooi dat je met een goed gevoel verder kon. Groet, Team Webwinkel
Mij was door een medewerker van Bruynzeel aangeraden speciaal schoonmaakmiddel voor de keukenkastfrontjes aan te schaffen. Best prijzig, 19 euro, en weinig info over het product. Ik hoop maar dat ik hiermee de hardnekkige vlekken op de deurtjes éindelijk weg krijg. Ik heb een tijd geleden ook via een andere webwinkel een lekker geurende allesreiniger van Bruyzeel aangeschaft, dus ik wil dat ook meteen opnieuw bestellen. Maar dat assortiment (in paarse verpakking) is dan weer niet via de Bruynzeel webshop te koop. Hoezo niet?
Hallo Else, Begrijpelijk dat je op zoek bent naar dat andere schoonmaakmiddel. Helaas verkopen we dat paarse product niet via onze eigen webshop. Het speciale middel dat je nu hebt gekocht is bedoeld voor hardnekkige vlekken, dus hopelijk werkt het goed voor je keukenkastjes. Als je vragen hebt over het gebruik, laat het gerust weten. Groet, Team Webwinkel
Duidelijke site en keuze genoeg. Via ordernummer vaatwasser besteld en daarna nog even telefonisch contact gehad met een medewerker ivm enkele vragen die ik over de bestelling had, correct behandeld en vakkundige informatie gekregen.
Hallo Chris, Wat fijn dat je het bestellen makkelijk vond en goed geholpen bent. We doen ons best om duidelijk en behulpzaam te zijn, dus dit is fijn om terug te horen. Bedankt voor je vertrouwen! Groet, Team Webwinkel
Heldere site. Geurfilter voor Bora gekocht, goede prijs.
Hallo Margo, Wat leuk om te lezen dat je blij bent met de site én de prijs. Fijn dat je het geurfilter voor je Bora bij ons hebt gevonden. Hopelijk bevalt het product ook net zo goed! Groet, Team Webwinkel
website doet wat je ervan mag verwachten. om een hoger cijfer te kunnen geven wacht ik de snelheid van leveren af.
Hey Jan, Fijn om te horen dat je tevreden bent over de website. Je bestelling wordt vanmiddag of morgenochtend verstuurd. Hopelijk ligt het pakketje snel bij je op de mat. Groet, Team Webwinkel
Luid en duidelijk
Hallo Robert, Wat een heerlijke duidelijke review – luid en duidelijk ontvangen! 😊 Fijn dat alles zo helder voor je was. Dank je wel voor je fijne woorden. Groet, Team Webwinkel
Duidelijk, snel, en overzichtelijk
Hi Bennie, Wat fijn om te lezen dat alles duidelijk en snel verliep voor je. Bedankt voor je positieve woorden en het delen van je ervaring. Daar doen we het voor! Groet, Team Webwinkel
Maar waatom vragen om mijn ervaring als de levering van het gekochte nog niet heeft plaatsgevonden. Vinden jullie zelf de levertijd ook wat aan de lange kant voor deze tijd?
Hey Gerrit-Jan, Dank je wel voor je geduld. Je hebt gelijk: een review vragen vóór levering voelt gek. Goed nieuws: je bestelling gaat deze week nog de deur uit. We hopen dat je er snel van kunt genieten! Groet, Team Webwinkel
Goed advies
Hallo Wim, Wat fijn dat het bestellen zo soepel ging voor je. We doen ons best om het zo makkelijk mogelijk te maken. Bedankt dat je dit met ons deelt! Groet, Team Webwinkel
Goede afhandeling en snel levering
Hey Ed, Dankjewel voor je fijne review! Goed om te horen dat alles vlot is verlopen. Fijn dat je tevreden bent over de afhandeling en levering. Groet, Team Webwinkel
Ik heb betaald met iDEAL geen bevestiging van mail in bestelling, ik heb geen idee hoe het nu verder gaat.Normaal krijg je toch een bedankje voor je bestelling en een code om je bestelling te volgen.Helaas niets van dat alles dus nog maar afwachten. Met vriendelijke groet Harrie Postelmans
Hoi Harrie, Bedankt voor je bericht. We snappen dat je een bevestiging had verwacht. Volgens ons systeem is die op 7 november om 17:13 naar je gemaild. Misschien is hij per ongeluk in je spam terechtgekomen? Laat het weten als je ‘m nog steeds niet ziet. Dan helpen we je graag verder. Groet, Team Webwinkel
Duidelijk ook het telefonisch contact vriendelijk en duidelijk.
Hey Antje, Wat fijn dat het zo soepel ging met bestellen! Goed om te horen dat het telefonisch contact ook prettig en duidelijk was. Daar doen we het voor. Groet, Team Webwinkel
Drebbelstraat 35
4622 RC Bergen op Zoom
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Bruynzeel Keukens is een gerenommeerd Nederlands merk dat zich richt op hoogwaardige, functionele keukens. Met meer dan 120 jaar ervaring vervaardigt het bedrijf keukens in een eigen, volledig geautomatiseerde fabriek in Bergen op Zoom. Ze bieden een breed scala aan op maat gemaakte keukenontwerpen, van modern tot klassiek, en leveren ook geïntegreerde keukenapparatuur. Het bedrijf legt de nadruk op duurzaamheid, met een focus op CO2-neutrale productieprocessen. Hun producten worden verkocht via hun online winkel, waar klanten keukenonderdelen, kasten, werkbladen en accessoires kunnen vinden