zelf samenstellen is redelijk handig gezien de eenvoudige keuken opzet, als ingewikkelder zoals kookeiland, ramen in muren dan wordt het (te) lastig. ook kleuren is wel een lastige. Hiervoor naar bruynzeel winkelgegaan in utrecht, maar daar hadden, jammer genoeg, niet alle opties van kasten en wasbakken staan, dus was ook tegenvaller. Dus bij 'eenvoudige' keuken aanrader.
Halo Kees, Als ik je review goed begrijp klinkt dit eerder alsof je gebruik heb gemaakt van de keuken configurator op de website van Bruynzeel keukens. Onze website webwinkel.bruynzeelkeukens.nl werkt daar niet mee. Even goed bedankt voor deze 7! Groeten, Linda team webwinkel.
Originele beoordeling
Aanpassingen besteld voor een bestaande keuken. Met bestelnummer makkelijk de juiste combinaties gevonden. Straks weer een keuken klaar voor prettig gebruik
Hallo Eric, Fijn om dit terug te horen. Zo kan je keuken weer voor lange tijd mee. Veel plezier met je aankoop. Groeten, Linda team webwinkel
Ik ben heel goed geholpen door de medewerker aan de telefoon.
Hallo Anna, Hier doen we het voor, mega bedankt voor deze 10! Groeten, Linda team webwinkel
Als ik op getalen drukte werd geen connectie met de bank gemaakt. Ik wil het product nog graag bestellen!!!!!
Hi goedemorgen, Zo te zien is het bestellen inmiddels gelukt. We staan voor je klaar als er iets niet helemaal lukt, neem de volgende keer contact met ons op voor ondersteuning. We helpen je graag verder. Groeten, Linda team webwinkel
Kwaliteit is prima, levering netjes op de datum. Echter is het jammer dat er op de orderbevestiging een plint staat die er niet bij zit.
Hallo Inez, We staan voor ons product, goed om te horen dat jij onze kwaliteit waardeert. Je opmerking van de plint neem ik mee, het is niet dat deze specifiek in je order vermeld staat. Maar in de kop gegevens van je keukentype. Tenslotte krijg je geleverd wat je hebt besteld en betaald. Groeten, Linda team webwinkel.
Vorige week een heel mooi Inductiefornuis + 2 gratis pannen besteld bij Bruynzeel Keukens. De levering ging via Budgetplan. Het fornuis werd al een paar dagen later geleverd. M.b.t. de levering etc. kon ik bij Budgetplan terecht. Ik had gevraagd om 1 gratis pan om te wisselen voor een andere en dat kon. Helaas was toch de verkeerde pan geleverd. Maar na 1 belletje werd geregeld dat ik alsnog de goede pan toegestuurd kreeg. Waarom ik de bestelling via Bruynzeel deed en niet direct via Budgetplan, is omdat ik daar met Klarna in 3 kon betalen. Ik ben dus heel tevreden met het vlekkeloze bestelproces en de betaalmethode bij Bruynzeel en de goede klantenservice van Budgetplan. Een goede samenwerking!
Hi Roos, Top zeg, bedankt voor deze onderbouwde review, Veel kookplezier met je nieuwe pannenset. Groet, Linda team webwinkel
Heel slecht, werkt niet goed om mobiel, geeft de verkeerde afbeeldingen en informatie. Ik moest via whatsapp contact opnemen om te begrijpen waarom ik niet de juiste producten kreeg te zien. Whatsapp persoon beloofde dat het et juiste product was en dat ik het kon retourneren als het dit niet was. Ze verzuimde ter vertellen dat de retourkosten op mijn rekening zouden komen. Ik heb ze ontvangen, totaal ander product. Bij retour, enorm omslachtig weer, je moet ze mailen dan moet je een formulier wat niet goed werkt invullen en waar om info wordt gevraagd die je niet hebt gekregen (bestelnummer). En daarna moet je weer wachten op een label. In welk tijdperk leven we? Lijkt erop alsof bruynzeel het bewust heel moeilijk maakt om iets retour te sturen. Zeer slecht!
Hallo Annas, We doen ons best juist alles zo makkelijk en transparant mogelijk te maken. Naar om te lezen dat je het juist andersom hebt ervaren. In jouw geval heb je zelf de verkeerde grepen bestelt, dat kan gebeuren natuurlijk. Je mag grepen altijd retourneren binnen 14 dagen na levering. Onze retour voorwaarden vind je ook terug op onze website. Ik wens je nog een mooie dag. Groet, Linda team webwinkel.
Bestelling komt zeer snel thuis. Fijn om met samples thuis kleur te bepalen.
Hallo Joke, Top, hopelijk kom je met de samples tot de juiste keuze. Laat het ons weten als we je nog ergens mee van dienst kunnen zijn. Bedankt voor je review. Groet, Linda team webwinkel
Ik wist niet precies welke kast zou passen, maar ik ben heel goed geholpen.
Goedendag Merlijn, Heel erg bedankt voor het geven van een 10. Het is altijd leuk om te lezen dat onze collega's iets hebben kunnen betekenen tijdens het aankoopproces. Wij wensen je alvast veel plezier met de nieuwe kast. Groet, Team Webwinkel
Is goed
Hey Jan, Jouw review is ook goed. Dankjewel hiervoor! Groet, Team Webwinkel
Als je het ordernummer van je keuken hebt , wat te vinden is in het gootsteenkastje. Ook al ben je niet de eerste bewoner , is het super eenvoudig om kasten er bij te bestellen. De site is makkelijke en overzichtelijk.
Hallo Josh, Heel erg bedankt voor het geven van een 10! Wij maken het onze klanten zo makkelijk mogelijk, ook als zij zelf niet de eerste eigenaar zijn van de keuken. Zo te lezen is het jou prima afgegaan in onze webwinkel. Heel veel plezier met jouw aankoop. Groet, Team Webwinkel
Deskundige
Hey Wim, Onze dank voor het plaatsen van een review! Helemaal prima zo. Groet, Team Webwinkel
Ze had meegekeken met mijn bestelling en heeft alles goed op orde gebracht zoals ik de keuken wil hebben. Erg fijn. Nog bedankt daarvoor
Hallo Monica, Dankjewel voor het plaatsen van een review! Heel erg fijn om te lezen dat onze collega's klaarstaan om jou te helpen bij het aanschaffen van nieuwe onderdelen. Veel plezier ermee! Groet, Team Webwinkel
Met je ordernummer een vervolgopdracht plaatsen ozo makkelijk
Hey Aad, Zo te zien heb jij geprofiteerd van ons eenvoudig bestelsysteem. Fijn weekend toegewenst. Groet, Team Webwinkel
Voor onze keuken van ruim 17 jaar oud in onze huurwoning heb ik nog steeds een extra kastje en vaatwasser frontje kunnen bestellen. Helemaal blij mee! Moest wel via de webwinkel. In de gewone winkel kon men ons niet helpen omdat het een oude collectie betrof.
Hallo Wil, Onwijs bedankt voor het plaatsen van een 10! Daar waar de winkel helaas het oude assortiment niet meer aanbied is er altijd nog de webwinkel waar dit wel mogelijk is. Veel plezier met de aankoop en een fijn weekend toegewenst. Groet, Team Webwinkel
Eenvoudig met de informatie in de bestaande keuken
Hallo Kees, Bedankt voor deze mooie 9 en de aanbeveling. Fijne dag! Groet, Linda team webwinkel
Ik had hulp nodig van een medewerker van Bruynzeel om een staaltje van onze nieuwe keuken aan te vragen! Is niet echt klantvriendelijk toch?
Hallo Marion, Wij begrijpen even niet wat niet klantvriendelijk is aan dit alles? Zo te horen heeft 1 van onze medewerkers jou geholpen met het aanschaffen van een staaltje. Kan jij ons alsjeblieft per mail laten weten wat hier niet juist is gegaan. [email protected] Bij voorbaat dank! Groet, Team Webwinkel
Het bestellen via de webwinkel is gemakkelijk.....als je al even hebt geoefend. Om je frustraties niet te laten exploderen doe je het volgende NOOIT: Geef GEEN ordernummer in van je reeds bestaande keuken bij je accountopties. Die krijg je NOOIT MEER WEG wat tot gevolg heeft dat je niks meer kunt zoeken in een andere productmaten reeks...bijv. 78 cm hoog i.p.v. je bestaande keuken van 70 cm. De enige optie is dan nog een 'fake ordernummer' invoeren die de welwillige medewerker van de Webwinkel je telefonisch doorgeeft indien je hier tegenaan loopt. Dus Bruynzeel....doe hier iets aan! Je kunt indien nodig ditzelfde ordernummer invoeren als je een kastje o.i.d. al hebt geselecteerd. Dat ordernummer verdwijnt dan weer zodat je weer alles kunt zoeken. Dat is dan ook het enige puntje van kritiek. Verder is de service prima, ook als je belt wordt je buitengewoon vriendelijk geholpen door mensen die echt snappen wat je bedoelt. Dus....gewoon TOP!
Hallo, Dankjewel voor het plaatsen van een review. Goede feedback is altijd welkom! Fijn om te horen dat onze medewerkers actief hebben meegedacht aan een oplossing, zodat jij toch de juiste onderdelen uiteindelijk hebt kunnen bestellen. Veel plezier en tot de volgende keer. Groet, Team Webwinkel
Was leuk winkelen, mooi om een keukenplan te kunnen maken. Heb verschillende opties geprobeert. Ik heb al een keuken van jullie en was in de webwinkel voor een uitbreiding. Fantastisch dat alles geleverd kan worden in de kleur van mijn huidige keuken.
Hallo Gea, Super leuk om te lezen dat je hebt genoten in onze webshop! Wij gaan jou alvast heel veel plezier wensen met de aankoop. Fijn weekend. Groet, Team Webwinkel
Na overleg kon ik de planken in de juiste kleur bestellen. Heel goed geregeld.
Goedemorgen Kina, Heel erg bedankt voor het geven van een 9! Onze collega's waren gelukkig oplettend bij de bestelling waardoor nu de juiste kleur planken worden geleverd. Geniet ervan. Groet, Team Webwinkel
Helder en duidelijk antwoord op mijn vraag.
Hey Hanneke, Leuk dat je een review achterlaat! Wij waarderen het dat je hiervoor de tijd en moeite neemt. Zo te zien is alles duidelijk en helder. Geniet van je aankoop! Groet, Team Webwinkel
Ik wilde een uitbreiding van het aanrechtblad van mijn nieuwe keuken in mijn huurwoning. Ik had al een account aangemaakten het ordernummer ingevoerd. Toen liep ik vasten een medewerkster van de webwinkel heeft mij er doorheen geloodst.
Hallo Trudi, Dankjewel voor het geven van een 10! Wat mooi om te horen dat onze medewerker jou heeft kunnen helpen toen jij er zelf even niet aan uit kwam! Wij hopen dat je gaat genieten van het nieuwe aanrechtblad. Groet, Team Webwinkel
Heb onlangs een losse plank voor mijn keuken besteld. Pas na 3 weken werd de plank geleverd. Helaas was de plank was niet deugdelijk verpakt waardoor 2 hoeken beschadigd waren. Heel jammer.
Hallo Esther, Onze excuses voor het ongemak. Erg jammer om te horen dat de plank beschadigd is geleverd. Kan jij ons mailen met jouw ordernummer, zodat wij een nieuwe plank kunnen opsturen. Alvast dank. Groet, Team Webwinkel
Heel netjes te woord gestaan aan de telefoon
Hallo Wietse, Onze dank dat jij de tijd neemt om een review te plaatsen. Fijn dat onze medewerkers jou netjes te woord hebben gestaan aan de telefoon. Veel plezier met jouw aankoop! Groet, Team Webwinkel
Goed bereikbaar en meewerkend
Hey Pim, Geweldig dat jij de tijd neemt om een review achter te laten. Zo te horen hebben onze medewerkers van de webwinkel jou goed geholpen om de juiste onderdelen te bestellen. Wij hopen dat jij ervan gaat genieten. Groet, Team Webwinkel
Drebbelstraat 35
4622 RC Bergen op Zoom
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Bruynzeel Keukens is een gerenommeerd Nederlands merk dat zich richt op hoogwaardige, functionele keukens. Met meer dan 120 jaar ervaring vervaardigt het bedrijf keukens in een eigen, volledig geautomatiseerde fabriek in Bergen op Zoom. Ze bieden een breed scala aan op maat gemaakte keukenontwerpen, van modern tot klassiek, en leveren ook geïntegreerde keukenapparatuur. Het bedrijf legt de nadruk op duurzaamheid, met een focus op CO2-neutrale productieprocessen. Hun producten worden verkocht via hun online winkel, waar klanten keukenonderdelen, kasten, werkbladen en accessoires kunnen vinden