Snel verstuurd, reële prijs. Ik zie alleen liever een kartonnen verpakking ipv bubbeltjesenveloppe! Dit ivm bescherming boek.

Prachtig exemplaar van bestelde boek. Met goede zorg verstuurd.

Altijd op tijd!

Ze zijn op tijd en de boeken zijn ook in goede staat!

Perfecte aflevering! Gewoon top-notch!

Zie hierboven

Goed omschreven boek, de staat en de inhoud. Snelle levering, goed verpakt.

Mooi assortiment en goede service

Goed aanbod, snel verzonden en boeken in mooie staat

Boek in zeer goede conditie, netjes ingepakt en de volgende dag al ontvangen !!! Meer of beter dan dit is niet te denken. Hartelijk dank !!!

boek was netjes en werd snel geleverd.

netjes en het boek werd snel geleverd.

MOOIE & ERG FIJNE ERVARING !

Het Aanbod is Heel Divers met Veel Mooie en Belangrijke Titels! Heb een Paar Keer contact gehad met de Erg Fijne, Vriendelijke en Behulpzame Verkoper: was Erg Fijn Contact, men is erg behulpzaam en denkt mee! De Kwaliteit van de Boeken is Erg Goed, beter dan de meeste andere 2e Hands verkopers, en dat Ook Nog eens tegen Veel Redelijkere Prijzen dan meestal voor zeldzame boeken wordt gevraagd! Ook wordt Alles degelijk, goed verpakt en snel verzonden. Dit Alles zorgt er wat mij betreft voor dat de verkoper er met kop en schouders boven de meeste andere 2e hands verkopers Uit Steekt! Bravo ! En Ja de Website is ook erg gebruiksvriendelijk en erg Handig in gebruik! Top!

TOP verkoper!

Vriendelijke communicatie, snelle reactie, vlugge verzending. M.a.w. prima transactie!

Prima ervaring

Boek besteld op Boekeinkeltjes.nl en snel geleverd via Post.nl. Het boek was in uitstekende staat. Top dus.

Snelle verzending

Snelle verzending ,boek zoals beschreven z.g.a.n.

Snelle reactie en verzending

bestelling heel snel geleverd en goed beschermd ingepakt

Ik ben heel tevreden over het geleverde boek

Dank voor de bezorging, alleen lag de punt van het boek bijna door de beschadigde verpakking.

Vervolg: De folie hield het boek nog nét tegen om door de verpakking te komen. De hoek van de verpakking was bijna geheel door. De verpakking was nl. nogal matig dun. (en De bezorging kwam pas afgelopen zaterdag 4 januari). met vr. groet

top

het bestelde boek snel verzonden

Dit boek kon ik nergens vinden,daarom

Dit boek was heel moeilijk te krijgen, zeker voor deze redelijke prijs

Alles in orde.

duidelijke info, vlotte verwerking, snelle levering

Zie boven

Wel een beetje duur voor een 2e hands boek

Alleen de prijs

Snel geleverd tegen een goede prijs

Artikel was als beschreven en werd snel geleverd compleet met boekenlegger

Alles perfect

Snelle levering, boek was inderdaad zoals beschreven "als nieuw". Bestelproces was makkelijk, genoeg emails om je op de hoogte te houden. Alles perfect.

Snelle levering en alles in goede staat

Snelle levering en heel net boek.

Bestelling is snel geleverd. Het was een boek dat inderdaad zo goed als nieuw was.

dr Schaepmanplein 8

1814CC Alkmaar

+31 (0)615464460

Over VeelBoeken.nl

VeelBoeken is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van tweedehands boeken. U kunt ons aanbod van boeken vinden in onze webshop. Buiten dat u bij ons online boeken kunt kopen, kunt u ook uw boeken online aan ons verkopen. Samen bekijken we uw boekenaanbod en kunt u uw boeken naar ons toesturen of komen we bij u langs om uw boeken op te halen. Zo heeft u gemakkelijk en snel geld verdient met uw boeken en zorgen wij ervoor dat uw boeken bij de juiste liefhebber terecht zullen komen. VeelBoeken verkoopt binnen Nederland en naar België Op werkdagen voor 12:00 besteld = dezelfde dag verzonden De zendingen zijn altijd goed verpakt Voordelige verzendkosten