Laden reviews...
66 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klantenfeedback benadrukt snelle levering, zorgvuldige verpakking en betrouwbare service. De meeste bestellingen komen in goede staat en op tijd aan, met duidelijke communicatie. De algehele ervaring is positief, met consistente waardering voor de kwaliteit van het boek en het bestelproces. Klanten geven aan dat ze vertrouwen houden in de service en waarderen de klantgerichte benadering.
en in elk geval dankzij een bemoedigende samenwerking op menselijk niveau met Veel Boeken zijn we ons blijven inspannen bij de bezorgdienst om het boek boven water te krijgen. Dat is gelukt!
1 June 2025
Mar
Arnhem
een aanrader voor een volgend keer!
25 May 2025
Erik
Den Haag
De boeken kwamen netjes ingepakt en goed beschermd. De boeken waren precies als omschreven en in top conditie. En snel verzonden. Helemaal super!
21 May 2025
Kimberly
Heesch
Via Marktplaats besteld op de eigen site van VeelBoeken.nl. Het boek kwam snel mijn kant op.
15 May 2025
Martijn
*Zoetermeer
Boek werd snel geleverd, keurig verpakt. Hartelijk dank hiervoor
14 May 2025
Janny
VREELAND
Mixed feelings, alles snel afgerond. Boekje was prijzig en is niet in goede staat, zoals aangegeven.
Beveelt niet aan
3 May 2025
Riet
Waddinxveen
snelle en perfecte service
27 April 2025
Rob
leiden
Ruim Aanbod Zeer Interessante Boeken tegen Zeer Redelijke Prijzen ! Maar vooral de Persoonlijke Behandeling door de Verkoper Spreekt me Erg aan ! Is ook Echt fijn dat je iemand kunt bellen wanneer je een vraag hebt ! Goede en Snelle Verzending ! Kortom ik ben ZEER TEVREDEN !
16 April 2025
Evert
Uithuizen
Werd snel gereageerd op mijn vraag en daarna snel afvehandeld. Top !!!
16 April 2025
Paulien
Sneek
fijne snlle levering
1 April 2025
myriam
tegelen
Snel verstuurd, reële prijs. Ik zie alleen liever een kartonnen verpakking ipv bubbeltjesenveloppe! Dit ivm bescherming boek.
20 March 2025
Maurice
Eijsden
Prachtig exemplaar van bestelde boek. Met goede zorg verstuurd.
13 March 2025
A.P.
Amsterdam
Ze zijn op tijd en de boeken zijn ook in goede staat!
10 March 2025
Swapna
Groningen
Zie hierboven
6 March 2025
Toon
Kortrijk
Goed omschreven boek, de staat en de inhoud. Snelle levering, goed verpakt.
23 February 2025
Anna
Amsterdam
Goed aanbod, snel verzonden en boeken in mooie staat
20 February 2025
Daphne
Zwijndrecht
Boek in zeer goede conditie, netjes ingepakt en de volgende dag al ontvangen !!! Meer of beter dan dit is niet te denken. Hartelijk dank !!!
20 February 2025
Richard
Delft
netjes en het boek werd snel geleverd.
17 February 2025
lies
Winschoten
Het Aanbod is Heel Divers met Veel Mooie en Belangrijke Titels! Heb een Paar Keer contact gehad met de Erg Fijne, Vriendelijke en Behulpzame Verkoper: was Erg Fijn Contact, men is erg behulpzaam en denkt mee! De Kwaliteit van de Boeken is Erg Goed, beter dan de meeste andere 2e Hands verkopers, en dat Ook Nog eens tegen Veel Redelijkere Prijzen dan meestal voor zeldzame boeken wordt gevraagd! Ook wordt Alles degelijk, goed verpakt en snel verzonden. Dit Alles zorgt er wat mij betreft voor dat de verkoper er met kop en schouders boven de meeste andere 2e hands verkopers Uit Steekt! Bravo ! En Ja de Website is ook erg gebruiksvriendelijk en erg Handig in gebruik! Top!
13 February 2025
Evert
Uithuizen
Vriendelijke communicatie, snelle reactie, vlugge verzending. M.a.w. prima transactie!
30 January 2025
Peter
Geraardsbergen (België)
Boek besteld op Boekeinkeltjes.nl en snel geleverd via Post.nl. Het boek was in uitstekende staat. Top dus.
30 January 2025
Rob
Amsterdam
Snelle verzending ,boek zoals beschreven z.g.a.n.
23 January 2025
Ed
Zuid-Scharwoude
Snelle reactie en verzending
22 January 2025
Ria
Rockanje
Ik ben heel tevreden over het geleverde boek
12 January 2025
Anita
Nuenen
Vervolg: De folie hield het boek nog nét tegen om door de verpakking te komen. De hoek van de verpakking was bijna geheel door. De verpakking was nl. nogal matig dun. (en De bezorging kwam pas afgelopen zaterdag 4 januari). met vr. groet
Beveelt niet aan
6 January 2025
A.
Zwijndrecht (ZH)
Wij hebben nu ook social media! Volg ons via:
https://www.facebook.com/veelboeken/ https://www.instagram.com/veelboeken.nl/
VeelBoeken is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van tweedehands boeken. U kunt ons aanbod van boeken vinden in onze webshop. Buiten dat u bij ons online boeken kunt kopen, kunt u ook uw boeken online aan ons verkopen. Samen bekijken we uw boekenaanbod en kunt u uw boeken naar ons toesturen of komen we bij u langs om uw boeken op te halen. Zo heeft u gemakkelijk en snel geld verdiend met uw boeken en zorgen wij ervoor dat uw boeken bij de juiste liefhebber terecht zullen komen.
VeelBoeken verkoopt binnen Nederland en naar België
Op werkdagen voor 12:00 besteld = dezelfde dag verzonden
De zendingen zijn altijd goed verpakt
Voordelige verzendkosten
dr Schaepmanplein 8