Is heel handig als jij alleen woont met een kleine kind.
Beste Sharmin Akter, Ontzettend bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Tijdig dan anderen
Beste Rein, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Mooie winkel, veel keus, groot assortiment en behulpzame medewerker. Prijs kwaliteit ook goed.
Beste Mirfat Mahamed, Ontzettend bedankt voor uw review en het leuke compliment over onze winkel! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Vakkundig personeel, snelle levering.
Beste Joey, Ontzettend bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Zeer prettig geholpen bij baby en tiener. Er werd ondanks de drukte uitgebreid de tijd genomen om ons te helpen. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en we zijn er dan ook erg blij mee!
Beste Rick Abrahams, Ontzettend bedankt voor uw review! Wij wensen jullie heel veel plezier met de aangekochte producten en zien jullie heel graag de volgende keer weer terug! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Mijn bestelling kwam super snel binnen, alles was netjes ingepakt!
Beste Do, Ontzettend bedankt voor uw review! Wij wensen u heel veel plezier met de aangekochte producten! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Super service! personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Producten zijn van super kwaliteit en je betaald niet de hoofdprijs. Een echte aanrader.
Beste Ed Bremer, Ontzettend bedankt voor uw review en het leuke compliment over onze collega's! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Aangeraden door vrienden. Nu begrijp ik hun enthousiasme. Ik ben fantastisch geholpen bij de winkel in Sliedrecht. Ruim assortiment en hoge kwaliteit kinder spullen. Ik kom zeker terug!
Beste Jules, Ontzettend bedankt voor uw review! Wat leuk dat u langs bent geweest op verzoek van uw vrienden. Wij zien u heel graag de volgende keer weer terug! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Uitstekend, persoonlijk en waar voor je geld
Beste Henri, Ontzettend bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Samen met m’n meisje opzoek naar een kinderwagen. Wat een verademing toen we naar deze winkel in Sliedrecht zijn gegaan. Een winkel waar je nog echt als klant wordt gezien en de tijd voor je wordt genomen. Hier geldt het motto; wat interessant, een klant! Zou deze winkel aan alle jonge ouders aanraden. Wij komen hier zeker terug!
Beste Klaas, Ontzettend bedankt voor uw leuke review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, wij zien u heel graag de volgende keer weer terug in onze megastores! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
In 1 woord geweldig
Beste Thomas, Ontzettend bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Mega aanbod, fijne service en gericht advies!
Beste Ole, Ontzettend bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Super geholpen door het personeel! Denken goed mee over de wensen die we hebben voor ons kleine wonder.
Beste Rick, Ontzettend bedankt voor uw review en het leuke compliment! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
2 kinderwagens gekocht, zeer vriendelijk meedenkend! Super service.
Beste Emine Atabay, Ontzettend bedankt voor uw review! Wij wensen u heel veel plezier met de kinderwagens! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Mijn bestelling kwam goed verpakt en snel aan , voldeed aan mijn verwachtingen qua kwaliteit .
Beste Marleen, Ontzettend bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop, wij wensen u veel plezier met het product. Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Helaas was het artikel kapot en zouden we een nieuw onderdeel krijgen. Inmiddels moeten we al 4 weken wachten en gaan bijna op vakantie waarvoor we het hebben besteld. Jammer.
Fijn personeel heel behulpzaam en geven goed advies
Beste Dianq, Ontzettend bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Ik ben blij mijn ervaring met de aankoop van een Joolz kinderwagen bij Baby en Tiener te delen. De kennis en vriendelijkheid van het personeel hebben echt indruk op me gemaakt. Ze waren geduldig en deskundig, en hielpen me bij het kiezen van de perfecte kinderwagen die aan al mijn behoeften voldeed. De Joolz kinderwagen zelf is van uitstekende kwaliteit en heeft een stijlvol ontwerp. Het is zeer gebruiksvriendelijk en heeft handige functies, zoals een verstelbare duwbeugel en een ruime opbergmand. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en de service die ik bij Baby en Tiener heb ontvangen. Ik zou ze zeker aanbevelen aan andere ouders die op zoek zijn naar een kinderwagen van hoge kwaliteit.
Beste Koen, Ontzettend bedankt voor uw review! Wat ontzettend leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service in de winkel en dat u hierdoor dus ook een mooie kinderwagen heeft uitgekozen! Wij wensen u veel plezier met de kinderwagen en zien u graag de volgende keer weer terug! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Bij het uitzoeken van onze babykamer hebben wij goed advies gekregen over zowel de kamer als over welk matras het beste is en hoe we het het beste kunnen aankleden! Hier door hebben we nu een super mooie babykamer kunnen maken die echt bij ons past.
Beste Melanie, Ontzettend bedankt voor uw review! Wij wensen jullie heel veel plezier met de mooie babykamer en zien jullie graag de volgende keer weer terug in een van onze megastores. Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Een half jaartje geleden een buggy gekocht in de winkel. Helaas na een paar keer gebruiken kapot gegaan. Telefonisch contact gehad met de winkel en kon dezelfde dag nog langs komen voor reparatie. Kon zelfs op de reparatie wachten en kreeg een lekker kopje thee met een stukje appeltaart aangeboden. Dat is nog eens service. Heel erg bedankt!
Beste Loes, Ontzettend bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw klacht direct is opgelost en dat u dezelfde dag weer gebruik kon maken van uw buggy! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Eerlijk advies en hele vriendelijke medewerkers!
Beste Rob de Ronde, Ontzettend bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Ik heb onlangs een babykamer gekocht in Baby & Tiener Megastore en ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop! In de winkel werd ik vriendelijk te woord gestaan en ik kreeg waardevol advies. Er werd echt mee gedacht en geluisterd naar mijn wensen. De levering van het kamertje was snel en ook de montage was eenvoudig, dankzij de duidelijke handleiding. De babykamer staat nu helemaal klaar en ik kan niet wachten tot de kleine erin slaapt! Ik raad Baby & Tiener zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een fijne babykamer en houdt van persoonlijk advies!
Beste Anneroos, Ontzettend bedankt voor uw leuke review! Wij vinden het super leuk om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en dat u ook erg blij bent met de mooie babykamer! Wij zien u heel graag de volgende keer weer terug. Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Ik had besteld en volgende dag netjes geleverd
Beste Jordy, Ontzettend bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat uw bestelling zo snel in huis was, wij wensen u heel veel plezier met het aangekochte product. Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Niks op aan te merken!
Beste Reinier, Ontzettend bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Als nieuwe oma was ik niet meer geheel thuis in de wereld die BABY heet maar bij Baby en Tiener in Capelle ben ik heel fijn geholpen en zijn al mijn vragen professioneel beantwoord. Mijn hele wensen lijstje hadden ze op voorraad en nu kan ik met een gerust hart oppassen!
Beste Mirjam, Ontzettend bedankt voor uw review! Wat fijn dat u uw gehele lijstje heeft kunnen afstrepen en hierdoor met een gerust hart kunt oppassen op uw kleinkind! Heel veel plezier oppas plezier! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
23 Marisstraat
Sliedrecht 3364 AZ