Super behulpzaam

Zelf ben ik een leek op het gebied van baby's maar gelukkig weten ze bij baby en tiener mij tot nu toe nog altijd goed te adviseren zodat ik nog altijd met een leuk passend cadeau ben aangekomen. Veel keus voor goede prijzen en prettig personeel. Zeker een tip om eens te gaan kijken!

Wij hebben voor onze kleine man regelmatig wat gekocht bij Baby & Tiener. Kinderwagen, bedje, autostoel en nog veel meer! Altijd super fijn geholpen, goede uitleg, ruime keuze voor elk budget. Als wordt netjes volgens afspraak thuis bezorgd! Onze kleine man krijgt binnenkort een nieuwe kinderkamer en ook hiervoor zullen wij zeker weer naar Baby & Tiener gaan! Wij raden iedereen aan om bij Baby en Tiener te gaan kijken!

Zeer tevrede

Mooie winkel. Verkopen alle producten die je nodig hebt voor de kleine. En zeer vriendelijk personeel.

23 Marisstraat

Sliedrecht 3364 AZ