Bestelling gedaan en volgens hun website is vandaag voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden. Na 3 dagen contact gehad en gaven aan wordt vandaag verzonden. Nu een week later nog steeds niets ontvangen. Onbetrouwbaar!
Beste L.E, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen, onze oprechte excuses voor het ongemak. Hoewel we normaal gesproken bestellingen die voor 15:00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzenden, waren de door u bestelde producten helaas niet op voorraad. Daardoor is uw bestelling niet direct verstuurd, wat uiteraard niet de ervaring is die wij willen bieden. We begrijpen uw teleurstelling en nemen uw feedback serieus. Mocht u nog vragen hebben over uw bestelling, dan helpen wij u graag verder via onze klantenservice Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Zo aardig en behulpzaam echt super nooit zo lief echt top.
Beste Celine, Wat een hartverwarmende review, hartelijk dank! Wat fijn om te horen dat u zo vriendelijk en goed geholpen bent. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, dus het is geweldig om te lezen dat dit zo is ervaren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Hier een boldercar gekocht, die scherpe randen heeft en voor verwondingen zorgt. Daarnaast is de hendel stuk. Ze bieden alleen aan een nieuwe hendel toe te sturen
Beste M, Dank u wel voor uw bericht. Wat vervelend dat u deze ervaring heeft gehad met de bolderkar, dat is uiteraard niet de bedoeling. We begrijpen uw klacht en hebben hiervoor een oplossing aangeboden in de vorm van een nieuwe hendel, zodat het product weer naar behoren gebruikt kan worden. Met dit aanbod is de klacht verholpen en wij bieden dit daarom ook aan als passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Personeel magazijn maakt de fout om de verzending niet te verzenden zoals gevraagd; naar een ophaal punt. Trunkrs … staat voor mijn deur. Product gaat direct retour. Gemaild waarom?met alle info. Vervolgens een mail terug met vragen die al vermeld staan in mijn mail- 15 dagen verder nog geen geld terug.
Beste Jeanette Vat, Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring met onze service zo teleurstellend is verlopen. Onze excuses dat uw verzoek voor levering bij een afhaalpunt niet is opgevolgd en dat u zo lang hebt moeten wachten op een reactie én uw terugbetaling. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden. We begrijpen uw frustratie en nemen dit mee om dit in het vervolg te kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Het bestellen ging makkelijk. In overleg met een medewerker een passende bezorgdatum gepland. De bezorging was keurig op tijd. Samen met de bezorger de pakketten naar binnen gebracht. Het was compleet, prima kwaliteit en eenvoudig te monteren. Kortom, voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader.
Beste Melvin, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat zowel het bestelproces, de levering als de kwaliteit naar wens zijn verlopen. We zijn blij dat alles compleet en eenvoudig te monteren was en dat u tevreden bent met uw aankoop. Uw aanbeveling waarderen wij enorm en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Netjes geleverd, vriendelijke man, goede service en optijd. Meneer: Donovan
We komen weer terug!
Was zaterdag Weer eens bij B&T Lekker .... Tot ik de hoek bij de kassa om kwam Pffff had het gewoon te doen met die jongen Maar hij verblikte of verbloosde niet Maakte met iedereen een praatje ...en snel Het lijkt wel of iedereen hem kent Waar haal je zulk personeel vandaan ...... ik heb ook winkels en weet hoe moeilijk het is Ik wil hem , Zelfs een boze klant ,kreeg nog een vriendelijk woord Jammer dat je niet wil Ga zo door ..... Maar ik kom ⏪
Beste Chanel, Fijn dat u zaterdag zo goed bent geholpen. Het kan bij de kassa flink druk zijn maar onze collega Ed weet daar absoluut wel raad mee . Daar zijn we trots op. Ook uw compliment zeker uit de mond van iemand die zelf winkels heeft betekent extra veel. We geven het met plezier aan hem door. En… we houden hem toch bij ons 😉. Graag tot snel weer bij Baby & Tiener! Hartelijke groet, Team Baby & Tiener
Beste Baby Tiner medewerker, ED Hartelijk dank voor je geweldige hulp en vriendelijkheid! Je hebt ons fantastisch geholpen en echt de tijd genomen om naar onze wensen te luisteren. Dankzij jouw advies hebben we precies gevonden wat we nodig hadden voor onze baby. Je warmte, geduld en professionaliteit maken een groot verschil. Je bent echt een aanwinst voor de winkel! Nogmaals dank – we komen zeker terug! Met vriendelijke groet, Barlas Gurbuz
Beste Barlas Gurbuz, Bedankt voor uw review! Fantastisch om te horen dat Ed de tijd nam om mee te denken, goed te luisteren en u zo naar de juiste keuze heeft begeleid. Daar doen we het voor. Uw woorden dat hij “een aanwinst voor de winkel” is, maken ons trots we geven dit zeker aan hem door. We kijken ernaar uit u weer te verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Baby & Tiener
halo ik ben oma van drie kleine zoontjes ,vierde baby is onderweg ,ik kan zeggen dat ik vast klant van baby &tiener ,waaroom kom ik altijdt bij u winkel lans ? omdat ik ben zo tevreden met verkoopster E.D met blije gezicht verindelijk behandelingen speeltgroote rol. ik wil dankuwel zeggen zaterdag ben ik weer daar groetjes
Beste Seval, Hartelijk dank voor uw leuke review en alvast gefeliciteerd met uw vierde kleinkind! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent en daarom steeds bij ons terugkomt. Uw complimenten voor Ed geven we graag hem haar door, een vriendelijke benadering met een glimlach maakt inderdaad het verschil. We zien u zaterdag graag weer in de winkel. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Team Baby & Tiener
Beste Ed Hartelijk dank voor je geweldige service en de hulp die je hebt geboden. Je vriendelijkheid en professionaliteit worden zeer gewaardeerd. Het was een plezier om met jou zaken te doen! Mvg Ayhan Gurdal
Beste Ed, Beste Ayhan, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat Ed u zo goed heeft geholpen en dat zijn vriendelijkheid en professionaliteit zijn opgevallen. We geven uw compliment met plezier aan hem door. Het was ook voor ons een genoegen u te mogen helpen, en we staan bij een volgende vraag graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Baby & Tiener
Bezorgen is verkeerd gegaan pakket moeten jullie terug gehad hebben. Is door trunkrs.nl retour terug gestuurd buiten onze schuld om. Riverty is afgemeld. Verder ben ik Totaal niet goed geholpen.
Beste Gerjanda, Wij begrijpen dat u duidelijkheid wenst, maar willen u erop wijzen dat wij inmiddels al meerdere malen hebben aangegeven dat de betreffende factuur bij Riverty is komen te vervallen. De retourzending via Trunkrs is inderdaad buiten uw schuld om verlopen, en op basis daarvan is de factuur geannuleerd in ons systeem en bij Riverty doorgegeven. Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Originele beoordeling
Bezorgen is verkeerd gegaan pakket moeten jullie terug gehad hebben. Is door trunkrs.nl retour terug gestuurd buiten onze schuld om. Dit moet afgemeld worden bij riverty
Hele Snelle service, heel klantvriendelijk en een super goed product waar ik ontzettend blij mee ben.
Beste Kimberley, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review. Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met het product en tevreden bent over onze snelle en klantvriendelijke service. Dat waarderen we enorm! Met vriendelijke groet, Team Baby & Tiener
Goede garantie service netjes geholpen en snel
Beste Patricia, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze garantieafhandeling en dat u netjes en snel geholpen bent. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team Baby & Tiener
Dit is een echte goede verkoper. Heeft me overtuigd! Dankjewel Alex
Beste Sofian, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dat Alex u goed heeft kunnen overtuigen. We geven uw compliment met plezier aan hem door! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Baby & Tiener
Topservice van Lucas! Vandaag uitstekend geholpen door Lucas. Een ontzettend vriendelijke en professionele man die echt de tijd nam om ons goed te helpen. Hij was erg geduldig, dacht mee en niets was te veel gevraagd. Verdiend opslag!
Beste Max, Hartelijk dank voor uw geweldige review en het mooie cijfer! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service van Lucas. Uw compliment en leuke opmerking over een verdiende opslag geven we zeker aan hem door! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Baby & Tiener
Vandaag geweest en gelijk geslaagd, dankzij Evelien haar top service! Duidelijke uitleg & insturcties gehad.
Beste Kaoutar, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review. Wat fijn om te horen dat u vandaag direct geslaagd bent en tevreden bent over de service van Evelien. We geven uw compliment uiteraard met plezier door aan haar. Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Op tijd bezorgd en duidelijke afspraken
Beste MK, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat de bezorging op tijd was en de afspraken duidelijk. We streven ernaar om onze klanten een zorgeloze en betrouwbare service te bieden, en het is prettig om te weten dat dit zo is ervaren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Baby & Tiener
Rustige chauffeur heeft alles in de garage gezet. Adviseerde het bed ter plaatse uit te pakken. De dozen waren vuil en anders zou het tapijt vies worden.
Beste Corrie, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de chauffeur alles netjes in de garage heeft geplaatst en u vriendelijk heeft geadviseerd. Het is belangrijk voor ons dat onze bezorgers niet alleen zorgvuldig omgaan met de producten, maar ook meedenken met de situatie ter plaatse. We geven dit compliment graag aan hem door! Met vriendelijke groet, Team Baby & Tiener
Duidelijk, vriendelijk en betrouwbaar.
Beste Jeremiah, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u onze service als duidelijk, vriendelijk en betrouwbaar heeft ervaren. We doen ons best om elke klant zo goed mogelijk te helpen, en het is prettig om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Baby & Tiener
Bestelling op tijd ontvangen Vriendelijke bezorger
Beste Luul, Bedankt voor uw review! Wij vinden het fijn om te horen dat u de bestelling snel thuis heeft ontvangen. Wij zien u graag de volgende keer weer terug! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Ik heb op maandag 19 mei een bestelling geplaatst. Er werd beloofd dat het de volgende dag geleverd zou worden, maar vandaag is het zondag 22 juni en ik heb nog steeds niets ontvangen. Er is geen enkele manier om contact op te nemen: niet via chat, telefoon of WhatsApp. Het ging om een cadeau voor een verjaardag, en ik stond er uiteindelijk met lege handen. Heel teleurstellend. Ik bestel hier nooit meer iets.
Beste Sumeyra, Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Echter had u een product besteld wat niet op voorraad was, dit werd ook duidelijk weergeven op de website. Daarnaast is onze klantenservice iedere werkdag geopend en zien wij verder geen contact vanuit u terug. Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Wat een leuke winkel en wat een vriendelijk personeel. Enorm goed geholpen door Ingrid en kom zeker nog eens terug. Bedankt!
Beste Rach, Hartelijk dank voor uw lieve woorden! Wat leuk om te horen dat u zo enthousiast bent over onze winkel en de vriendelijkheid van het personeel. We geven uw compliment met plezier door aan Ingrid – daar zal ze zeker blij mee zijn! We kijken ernaar uit u een volgende keer weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Baby & Tiener
Lift was defect, bezorger heeft toch het bedje van mijn baby naar boven getild, topper!
Beste Ani, Ontzettend bedankt voor uw review! Wij gaan dit compliment doorgeven aan onze topper. Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Wij zijn echt heel goed geholpen door Dagmar na aanleiding van defect aan de kinderwagen. Binnen twee dagen na de melding liepen we al weer heerlijk buiten.
Beste Mariah, Ontzettend bedankt voor uw review! Wij zijn blij om te horen dat uw klacht direct is verholpen en u weer snel gebruik kon maken van de kinderwagen! Met vriendelijke groet, Team Baby en Tiener
Marisstraat 23
3364 AZ Sliedrecht
Bij Baby & Tiener Megastore vind je alles wat je nodig hebt voor tijdens de zwangerschap en voor de verzorging van je pasgeboren baby, peuter, kleuter en tiener. In onze grote Megastore in Sliedrecht vind je alle top merken onder één dak. Kom ‘ns langs en ontdek meer dan 260 kinderwagens van o.a. Joolz, Cybex, Stokke, Easywalker en Bugaboo die je die je kunt testen op onze testbaan! Ook staan onze productexperts van het autostoelen test center graag voor je klaar voor het beste advies voor onderweg. De grootste babykamerafdeling van Nederland vindt je bij onze Megastore in Sliedrecht. Kom inspiratie op doen en ontdek meer dan 85 verschillende babykamers die gestyled zijn volgens de laatste interieurtrends. Je scoort bij ons al een babykamer vanaf 119,- tot 1.999,-. Is je kleintje te groot voor het ledikantje? Ook op het gebied van tienermeubels ben je bij ons op het juiste adres. Onze showroom in Sliedrecht beschikt over de mooiste tienerkamers van Bopita en Woood. Wij zijn 6 dagen per week geopend. Kom snel een keertje langs en laat je inspireren door onze babywereld.