Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken herhaaldelijk de kwaliteit en het comfort van de bedden, en de deskundige en vriendelijke hulp van het personeel. Ook de snelle levering komt meerdere keren terug in de feedback. Al met al lijkt de tevredenheid hoog, met vertrouwen in het merk en de geleverde service.
Ik ben super fijn geholpen door Alex. Hij komt met een eerlijk advies, denkt met je mee binnen jouw budget. Hij neemt alle tijd en je kunt rustig de verschillende matrassen en toppers proberen. Mijn bed is thuis bezorgd en in elkaar gezet. Ook dat ging heel snel en de heren die dat kwamen doen waren vriendelijk en behulpzaam. Alle verpakkingsmaterialen zijn zelfs meegenomen. Inmiddels slaap ik heerlijk in mijn nieuwe bed!
15 July 2026
Aniek
Driel
Op alle vlakken top! Goed advies, professioneel, humor en een goed oog voor mijn wensen. Wat ik heel fijn vond was dat ik niet het gevoel had dat mij iets werd aangesmeerd maar er echt naar mij werd geluisterd en alle tijd werd genomen voor mij. Dank je wel Alex voor al je goede tips en hulp! Erg blij met mijn aankoop!
12 July 2026
Elsbeth
Doorwerth
Superblij met ons nieuwe bed. Het bed ligt heerlijk, comfortabel en geeft goede ondersteuning. Via via zijn wij bij Alex terecht gekomen. Hij is vriendelijk, deskundig en denkt graag mee. Hadden we dit maar eerder ontdekt, het is echt een aanrader. Oh ja, het beddengoed valt ook zeer in de smaak, lekker zacht.
28 May 2026
Kim Notten
Amersfoort
We zochten goed ondersteunende matrassen voor onze omstandigheden en budget, we zijn goed geholpen en zijn blij met onze aankoop. Slaapt goed!
3 May 2026
Olivier
Amersfoort
Alexander heeft ons met een fantastisch advies een heerlijke nachtrust gegeven. Het bed geeft ons comfort en de nodige rust.
7 March 2026
Edwin
Maasbommel
Ik ben een fan van de Bella Donna Hoeslakens. Sterke hoeslakens die lang mee gaan. Al jaren mijn vertrouwde adres.
25 February 2026
Fien
Wormerveer
Mooie en goede kwaliteit dekbedovertrekken. Snelle levering.
23 February 2026
Nelly
Rijkevoort
Goede assortiment kwaliteit en levering
20 February 2026
Carla
Enschede
Zeer goede klantenservice
16 February 2026
Karin
Almere
Zeer goede ervaringen met topsleep. Vragen worden snel beantwoord en bestelling was de volgende dag al binnen. Top!
16 February 2026
Jesse
Zaandijk
Via de app al contact gehad en goed geadviseerd. Levering netjes op tijd volgens afspraak.
16 October 2024
Anna
Schagen
Er was iets niet goed met mijn bestelling. Er werd geluisterd naar mijn punten en er werd een oplossing geboden. Fijne en snelle communicatie. Top gewoon
6 October 2024
Jacqueline
Tilburg
Plaats je bestelling voor 16:00 en we verzenden, indien voorradig, dezelfde dag wordt niet waargemaakt. Meer dan 5 werkdagen moeten wachten zonder enige communicatie.
Beveelt niet aan
28 September 2024
Robert
Den Haag
Hi Robert,
Bedankt voor je feedback. Hier is inderdaad in de communicatie iets niet goed gegaan, onze excuses hiervoor.
Groeten,
Alex Damminga
Levering duurde erg lang. Product i(Bella Donna Jersy hoeslaken.) Is van top kwaliteit, die ervaring had ik al. Echter kan ik op diverse plekken bestellen..
Beveelt niet aan
19 September 2024
Mariëtte
Breda
Hi Mariëtte, bedankt voor je feedback. Wij zullen de levertijden op onze vernieuwde site beter gaan communiceren. Groeten, Alex Damminga
N.a.v. een kleuraanduiding had ik het niet het onderlaken besteld dat ik had willen krijgen, maar dit is heel goed opgelost. Na mailtje heeft het bedrijf persoonlijk contact met mij opgezocht. Super geholpen, heel blij met de service!
16 September 2024
Christa
Zuid-Holland
Snel geleverd, fijn en sterk beddengoed
3 September 2024
Bianca
Den Bosch
ga ik zeker nog aanschaffen bedankt
31 August 2024
Dirk
beernem
Alles volgens afspraak afgehandeld, alle reden om ook de volgende aankopen via Topsleeptextiel te doen !
30 August 2024
Theo
's-Gravenhage
Slaap Studio is een beddenspecialist uit Arnhem, opgericht door Alex Damminga en voortgekomen uit TopSleep. Met een rijke familiegeschiedenis in slaapcomfort biedt Slaap Studio een zorgvuldig samengesteld assortiment boxsprings, matrassen en bedtextiel.
Met focus op kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijk advies helpt Slaap Studio klanten bij het realiseren van optimaal slaapcomfort, zowel online als in de showroom.
Venlosingel 21 1
6845 JL Arnhem