Via de app al contact gehad en goed geadviseerd. Levering netjes op tijd volgens afspraak.

Er bestaat ook nog persoonlijke aandacht. Wat een verademing.

Er was iets niet goed met mijn bestelling. Er werd geluisterd naar mijn punten en er werd een oplossing geboden. Fijne en snelle communicatie. Top gewoon

Leveringsbelofte wordt niet nagekomen

Plaats je bestelling voor 16:00 en we verzenden, indien voorradig, dezelfde dag wordt niet waargemaakt. Meer dan 5 werkdagen moeten wachten zonder enige communicatie.

Matig

Levering duurde erg lang. Product i(Bella Donna Jersy hoeslaken.) Is van top kwaliteit, die ervaring had ik al. Echter kan ik op diverse plekken bestellen..

Persoonlijk opgelost!

N.a.v. een kleuraanduiding had ik het niet het onderlaken besteld dat ik had willen krijgen, maar dit is heel goed opgelost. Na mailtje heeft het bedrijf persoonlijk contact met mij opgezocht. Super geholpen, heel blij met de service!

Fijn beddengoed

Snel geleverd, fijn en sterk beddengoed

mooie kleur en aangenaam om in te liggen

ga ik zeker nog aanschaffen bedankt

hoogwaardige kwaliteit tegen een prima prijs

Alles volgens afspraak afgehandeld, alle reden om ook de volgende aankopen via Topsleeptextiel te doen !

Boulevard Heuvelink 24

6828 KP Arnhem

026 844 64 11

Over Topsleeptextiel.nl

Topsleeptextiel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bed- en badtextiel van hoge kwaliteit. Het assortiment omvat luxe beddengoed zoals dekbedovertrekken, hoeslakens en handdoeken van merken zoals Bella Donna en Essenza. Topsleeptextiel.nl richt zich op premium materialen zoals satijn en percal katoen. De winkel is onderdeel van de gevestigde TopSleep winkel, die al sinds 1952 actief is in Arnhem.