Slecht

Werkt absoluut niet

fijne onlinewinkel

Bestelling in goede orde zeer tevreden over zamnesia nu duurde de zending paar dagen langer dan verwacht daar kan zamnesia niks aan doen dankjewel zamnesia

Beste online smartshop.

Goed gesorteerd, overzichtelijk, goeie achtergrondinformatie en instructies en top producten. Altijd een plezier om op de site rond te hangen en te browsen.

Mooi

Mooi

Goede ervaring!

Product en prijzen dik in orde! Leuke site!

Mijn pakje kwam pas later aangezien de drukte met black friday Het is alsnog een paar dagen later aangekomen waarvoor dank

Ik raad het ten zeerste af!!!

Ik wacht al 10 dagen op een pakket dat ik nog steeds niet heb ontvangen. Ik raad dit bedrijf niet aan en adviseer ten zeerste om niet via deze website te bestellen. Schande voor het team!

Duurde 8 dagen om mijn bestelling te krijgen

Duurde 8 dagen om mijn bestelling te krijgen Ook 2 emails gestuurd maar daar kwam geen antwoord op Toen gebeld en daar kreeg de vervoerder de schuld maar dat klopt niet denk ik. Na het bellen werd het wel ineens verzonden

nice

i really enjoy this website

Er was wat vertraging door de dolle black friday deals maar alles werd mooi verwerkt en uitgelegd…: Alvast bedankt en tot de volgende bestelling, Jeremy

Alles perfect geleverd

Kleine opmerking: een beknopte handleiding zou welkom zijn bij de kweeksets

Very easy to grow

Just got the kit, hadn't to do anything, just put it in the right place. Waiting for the harvest =)

verzending duurt lang

2 bestellingen geplaatst. 2 keer moeten vragen waar de bestelling bleef. Daarna was het wel binnen 2 dagen binnen.

Picco bello in orde

Correct en goede informatie over de levering

Tevreden

Tevreden over de communicatie kwaliteit product

prima.

goede producten voor een lage prijs.

Ervaring met Zamnesia is Top!

Klantenservice is ook top, ze reageren snel op vragen.

Keurig geleverd en goed

Duurde deze x langer, komt vast door de feestdagen etc. Maar uiteindelijk alles goed verpakt geleverd.

Zeer goed!

Ik heb een zeer goede ervaring met zamnesia. De producten zijn top en de service is een voorbeeld voor anderen.

Geweldig producten

Verzending was vertraagd. Kreeg wel 15% korting van volgende bestelling daardoor. Dankjewel team zamnesia

Goeie service zoals steeds.

expectations not met. Disappointing.

Delivery within the Netherlands is said to take 1-2 days, however, it took 2 weeks. Customer support phone lines were answered quickly when called about the delivery, but nothing other than "sorry our shipping partner is behind" was given. I think it is horribly disappointing to tell customers 2 days, and then offer nothing in return other than "sorry" when it takes 2 weeks. :(

• Would you recommend us? No

Alles zoals beloofd.

Bestelling prima en op tijd aangekomen. Koerier prima. Tracking uitstekend.

Perfect!

Altijd mooie selectie van zaden , zaden zijn altijd vers en komen allemaal op met mooie kwaliteit “ bloemen “.

Vlotte service, uitgebreid aanbod, top kwaliteitsproducten

Ik ben al even klant bij Zamnesia (+5jaar), en ze hebben mij nooit teleurgesteld. Ooit had ik een probleem met een levering (mijn onderbuur had mijn bestelling gestolen) Zamnesia heeft dit heel erg professioneel opgelost. De producten zijn topkwaliteit. Ik bestelde onlangs de mushroom gummies met chaga, lionsmane en cordiceps en deze werken prima! Verder bestel ik meestal valhalla en high hawaiians en deze zijn altijd van goede kwaliteit. Thanks Zamnesia om nog steeds DE beste online smartshop te zijn met uitmuntende en betrouwbare service.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.