Correcte service na verkoop
Ik heb een fijne ervaring met de dienst naverkoop. Vriendelijk en behulpzaam. Ik voelde me goed geholpen.
Hans+
Brussel
Laden reviews...
1.129 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 7.868 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten waarderen de snelle levering en de kwaliteit van de producten. Het assortiment is ruim en de productomschrijvingen zijn duidelijk. Hoewel af en toe vertragingen of communicatieproblemen voorkomen, blijft de algehele ervaring positief en komen klanten terug.
Hans+
Brussel
Dit seizoen toch veel zaden gehad die niet ontkiemden
Hanns
Jabbeke
Super ervaring en helder uitgelegd. Ideaal voor beginners
Kevin
Amsterdam
Goeie service, direct was ik geholpen
stefan
Kortrijk
Betreffende spullen sluiten goed aan op mijn wensen
Richard
Den Bosch
Super duidelijk en snel contact gehad over levering op mijn vakantieadres in Spanje
Astrid+
Oss
Ik had het product anders voorgesteld en het eindresultaat anders. Het verschil van voor en na is nihil.
Beveelt niet aan
Gino
oostende
Vriendelijke service maar duurt lang voor een antwoord te krijgen
Lilly
zaanstreek
Spoedige en correcte service
David
Utrecht
Kwam snel en netjes aan, alleen hoopte ik dat er een klein instructie boekje bij zat. Geeft niet want het staat ook op de site. Moooiiii
Brandon
Utrecht
Producten zijn prima en ik vind het fijn dat ze online bij een betrouwbare partij te bestellen zijn. Levering kan, omdat het in mijn geval om een brievenbuspakketje ging, wel wat sneller. Verder helemaal tevreden hoor.
Viola
Warmenhuizen
Het duurde voor mij een uur voordat het inwerkte maar het was een heerlijk gevoel een goeie 3/4 uur in werking geweest waarin alles zo mooi was en warm
Junn
Nederland
Top zaadjes,leuke cadeaus en snelle discrete verzending
4 October 2026
Jerry+
Den helder
Zeer goed en snel ook kan je veel advies vinden op de side
3 October 2026
Marco
Delft
Het is zeer makkelijk en eenduidig om te vinden en kiezen wat je zoekt uit het grote assortiment. De betaling en verzending gebeuren snel.
3 October 2026
geert
TURNHOUT
Wiet zaden besteld afgelopen jaar... Echt een Mega mooie opbrengst... En zeer mooie planten... Ook zijn alle zaadjes heel mooi ontkiemt.. 1 woord GEWELDIG
Marieke
Losser
Ook fijn als je bij je bestelling ook nog enkele verrassingen krijgt. Ik heb al veel kweek plezier gehad.
Albrecht
Genk
Meerdere malen besteld. Goed bedrijf, betrouwbaar en bij evt. problemen, lossen ze dit goed op! Er is één puntje; door drukte, moet je altijd minimaal wachten tot de 2e werkdag nadat je een bericht hebt gestuurd en als je bijv. iets hebt, dat spoed is, dan baal je. Daar zou misschien een apart e-mailadres voor kunnen komen? Alléén voor spoed- zaken? Verder is Zamnesia een Aanrader!
Jessica
Rozenburg
Ik had humidity control packs nodig, goeie prijs en vlot geleverd
1 October 2026
Joe
Dadizele
Got delivery within 2 in Sunday!
30 September 2026
Igor
Tilburg
Kadobon instant geleverd
29 September 2026
Michael
Geraardsbergen
Het kan eenmalig zijn maar ik heb voor 50 euro een paddo doos besteld, het duurde dan ook heel lang voordat de doos bij mij was, en nu groeien de paddo s alleen aan de zijkant van de doos. Dit heb ik nog nooit eerder zo gezien. En dit is dan ook niet mijn eerste keer. Dan zat er bij de doos ook geen gebruiksaanwijzing. Nee het is echt slecht.
29 September 2026
Johan
Geertruidenberg
Best shop met grote keuze en leuke aanbiedingen.
28 September 2026
H.
Venlo
Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.
Branch
E-Commerce, Retail