Niet bezorgd mijn pakket...

niet goed ik wacht al 3weken op mijn besteling.. mvg Kevin Desmet

A wonderful experience!!

A must buy If you want some magic for a couple of hours.

Goede zaden op tijd ,redelijke prijzen vaak aanbiedingen

Luisteren naar je als je vraag hebt Goed team zamnessia toppie!

a word of gratitude

Guys I’m a loyal client from nearly day one. Never had any regrets. So, I’m here to stay. Zamnesia is simply the best. Have a nice day ! Hugs M.

snelle levering, zoals altijd

Snelle levering en prima kwaliteit, zoals altijd

Snel afgeleverd en producten waren top

All round fijne ervaring

Goed!

Goed geen problemen mee ervaren.

Zeer tevreden!

Ik had iets besteld op zamnesia en na 2 dagen was het er al. Met duidelijke communicatie. En kreeg er zelfs iets gratis bij! Ik raad deze website zeker aan.

Topi, Zoals altijd zeer tevreden

Topi Zeer tevreden zoals altijd Nooit problemen

Snelle en correcte levering van bestelde producten

Gewoon goede spullen

Altijd wel goede spullen en leuke ideetjes voor cadeautjes

Very good service, high quality products

I would love to join The Tribe as a coworker

• Ne-ai recomanda? Yes

Altijd correct, snel en behulpzaam

Je wordt ondergedompeld in de wereld van Zamnesia met de beste producten beschikbaar in het huismerk

Altijd zeer goed

Heel vaak besteld… altijd zeer goed. 1 maal problemen gehad met een product en direct hadden ze een nieuw verzonden. Top webshop!!!

Goede en snelle afhandeling

Ondanks dat een product niet te leveren was is dit keurig in overleg vervangen voor een vergelijkbaar product

goede en kwalitatieve producten

Alles is snel en perfect geleverd, top.

Good reliable products, fast shipping

I have ordered from them multiple times, everything always arives nicely packed and on time. Ive got a couple of duds from the homeseed bank but thats just bad luck.

Wederom vlot geleverd

same as usual, keep up the good work!

goeie betrouwbare site

je krijgt altijd alles binnen de levertijd en je word nooit teleurgesteld met de producten die je er koopt.

Super snelle bezorging en goede prijs kwaliteit verhouding

Mijn bestellingen zijn altijd binnen een paar dagen bezorgt en de spullen zijn hoewel soms aan de dure kant altijd van hoge kwaliteit.

Looks good !

Smells good. Cannot wait to taste It!

Top kwaliteit

Geweldige ervaring

zoals de sterren zeggen: uitstekend

veel beter zelfs dan verwacht, zeker een aanrader

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.