Steeds correct geleverd.

Leveringen kloppen steeds , bij problemen is er correct antwoord en zoeken ze naar oplossing voor het probleem. Voorlaatste levering was wat minder , vermits van alle geleverde zaden , 90% klein waren! Wat de kans op ontkieming en een goede ontwikkeling vd plant kleiner/moeilijk maken.. Verder ,ruim aanbod, goede service en correct!

Redelijk

Producten binnen verder gewoon goed. Maar wederom verzenden duurt absurd lang, op mails word gewoon niet geantwoord. Dit vind ik prima zolang ik niet vooraf hoef te betalen. Al met al is de kwaliteit echter goed dat mag ook gezegd worden.

Ik blijf hier bestellen

Altijd een trouwe klant bij Zamnesia,en dat zal blijven

Betrouwbaar enklantvriendelijk

Bestelling keurig verpakt en op tijd geleverd Een aanrader voor iedere kweker

Transparant vandaar 5 sterren

Contact verloopt soepel ik werd goed geholpen toen ik belde met de klantenservice. Bezorging duurde net geen week. Ik zal zeker weer bestellen bij zamnesia, top bedrijf 5 sterren

Enigszins teleurgesteld

Bij bestellen van 2x bud mix bleek bij het nawegen van de verpakkingen in beide zakjes 30 gram te weinig inhoud Inmiddels gemaild met de klacht maar nog geen reactie

Verkeerde bestelling, jammer joh

Een bestelling gedaan, helaas de verkeerde. Gelijk er achter aan gemaild en een week later reactie, jammer voor je, helaas. Zwaar klant onvriendelijk, hier bestel ik nooit meer

Slechte communicatie, trage levering

Nooit meer zal ik hier bestellen!!! 3x gevraagd hoe het met mijn bestelling zat, Nooit antwoord gekregen! Omdat ik de spullen nodig had een week later moest ik uiteindelijk zelf op pad om het in een vage smartshop te halen. Triest mensen!!

Zeer lange levertijd, kwaliteit matig

Ruim assortiment, maar de ‘meestal de volgende werkdag verzonden’ bleek nogal optimistisch. Twee weken gewacht op de levering van op voorraad zijnde artikelen en geen reactie ontvangen van de klantenservice op mijn mailtje met de vraag of er misschien iets mis was gegaan met mijn bestelling. Het pakje kwam echter wel. Goed verpakt ook, helaas ook iets minder blij met de kwaliteit van de inhoud.

Bestelling niet compleet

Graag reageren.

De ervaring was heel goed

De service en de verpakking was heel goed

Goed geregeld

Altijd netjes en op tijd geleverd. Veel op voorraad. En bij vragen wordt je snel geholpen

Niks op aan te merken

Klantenservice niet bereikbaar en na 6 dagen nog niet verstuurd

Dit is niet wat ik verwacht van Zamnesia, en ook niet mijn ervaringen die ik eerder met Zamnesia heb gehad. Mijn eerdere bestellingen gingen dezelfde dag nog de deur uit, nu zit ik al 6 dagen te wachten en staat mijn bestelling op "klaar voor verzending". Op mailtjes krijg ik geen reactie, en hun telefoonnummer doet het ook niet meer. Als ik dit van te voren had geweten dan had ik ergens anders besteld.

Snel en handig

Binnen de week is mijn bestelling toegekomen. Handig voor shrooms en dergelijke te kopen via jullie site. Ook goede kwaliteit en de extra’s die de er soms bij krijgen.

100%

perfect nu wel

Topwinkel!

Veel keuze, snelle verzending, een goeie uitleg bij de producten en leuke kortingen! En altijd al kwaliteit gekregen!

Gewoon goed

Professioneel

Ik ben niet blij omdat de zaadjes niet zijn opgekomen.

Ik ben niet blij omdat de zaadjes niet zijn opgekomen.

M

kwaliteit producten

Producten van hoge kwaliteit en snelle levering.

Ik heb diverse producten bij deze fabrikant besteld en ze werden allemaal snel en in goede staat geleverd. Ik ga hier zeker vaker winkelen. Ik beveel ze aan.

Viel tegen

Ik heb een bestelling geplaatst, maar zaadjes waren niet op voorraad. Dit is niet aan mij gecommuniceerd. Ik moest zelf een bericht sturen en dan later ook nog bellen. Dit is slecht service voor mijn gevoel. Ik heb 2 weken na het bestelling mijn produkt binnen. Op het website stond dat je binnen enkele dagen een mail zou ontvangen. Klopt dus niet. Duidelijkheid is belangrijk

Snelle levering zonder zorgen

Alles snel en in 1 zending geregeld. Netjes verpakt.

geleverd zoals afgesproken

Uitgebreid assortiment en informatie! Als kleine hobby-grower ervaar ik dat als erg nuttig. Combinatieteelt bijvoorbeeld. Over de kwaliteit van de wietzaden kan ik nu nog niks zeggen. Die wachten op ontkiemening. Verzending: geen Speedy Gonzales als bezorger, maar wel duidelijke informatie over de reis van de bestelling!

Eerste aankoop is tot hiertoe goed verlopen

Het is mijn eerste aankoop bij Zamnesia. Volgens de site zou het geleverd worden in belgie binnen 2-3 dagen. Heb 10 dagen moeten wachten. Op zich geen probleem. Had contact gehad met Zamnesia en snel antwoord gekregen wat ik dem positief vind. De eerste zaadjes komen al boven piepen. Hele goeie en duidelijke website met veel informatie, het enige dat ik nog miste (als beginneling) is informatie over hoe breed de planten worden. Ik kan Zamnesia dus wel aanraden.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.