Prachtig

Fijne levering mooie kwaliteit mooie prijsjes en aanbiedingen. Word weer een fantastische oogst.

alles perfect verlopen

goed verpakt,tijdig geleverd

90% van de tijd tevreden

Bijna steeds kwalitatieve producten en snel geleverd. Heel sporadisch eens iets dat misloopt, maar waar gebeurt dat niet?

Lange levertijd

De laatste bestelling die ik plaatste duurde een maand voordat in het ontving. Er was ook geen duidelijke communicatie meer na de bestelbevestiging. Ik heb contact gezocht per email en daarop kreeg ik vage reacties maar niet een concreet antwoord

Prima site prima contact

Gewoon prima site veel variatie. Contact is ook erg goed en netjes als iets mis gaat met bezorgen.

Altijd goed

Goede producten en snel service

Nooit meer deze winkel

Slechte klantenservice en zeer slechte bezorging word volgende keer bij een ander bestellen

Correct afgehandeld

Pakketje bleef onderweg en niet bezorgd. Na een mail werd er na enige dagen terug gemaild . Het pakketje is binnen inclusief gift

Bezorging duurt meer dan een week.

Besteld begin april en nog steeds niets ontvangen.

ziet er mooi uit,maar zit nog in de verpakking:-)

Tja

L'eccellenza!

Il miglior negozio on line. Super fornito, prezzi onesti, veloci nelle spedizioni.

• Ci consiglieresti? Si

Kopen! Kopen! Kopen!

Zeer hyperactieve verkoopstaaltjes. Echte hollanders. Trukjes hier, trukjes daar. Puntje scoren, verjaardags ‘korting’. Allemaal tools om u toch maar aan zich te binden. De core business is op zich niet slecht. Enkel jammer van het commerciele babytaaltje en infantiel vormgegeven schreeuwerige website. Ervaring: 1/10. Producten: 6/10 als je enkel zaadjes koopt. De truffels zijn niets waard. De headshop is brol

Perfecte service

Ook een hele goede klantservice, als er probelemen zijn helpen ze u goed verder! TOP!!!

Veilig en snel

Mijn bestelling is vlot afgehandeld en het product is naar tevredenheid.

Prettig en vlot

Mijn bestelling heb ik vlot ontvangen. Echter had ik wel een probleem met mijn adres (zelf opgelost door versturing naar afhaalpunt). Hier heb ik contact over opgenomen, maar tot op heden geen terugkoppeling over gehad. Vandaar een 9. Maar verder helemaal top.

Zeer snelle en goede service Alles als verwacht

Zaden kiemen

Zaden besteld snel geleverd in deugdelijke verpakking. Alle 4 geplante zaadjes komen uit, dus dat is mooi.

Perfecter kan niet Thanks

Ik was bang dat dit wederom een '**** site 'zou zijn maar nee hoor ...weekje nadien had ik alles zoals gevraagd .Dank voor het hele team en de chauffeur zeker ook

Top winkel met top producten.

Top producten tegen scherpe prijzen

Top producten tegen scherpe prijzen Snelle levering

Producten correct geleverd en werken prima

heel goed en overzichtelijk

alles is top en moest er iets foutlopen is het snel opgelost de site is overzichtelijk en heeft alles wat je nodig hebt

snelle levering,kwaliteit.

Uitermate tevreden

Fijne website

Top goodfeel voor de consument met interesse

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.