Een uitgebreid assortiment, altijd correct, stipt... Top!

Veel keuze in hun uitgebreid assortiment. Heel tevreden over de producten.

Veeeel geduld hebben......

Als je het niet dadelijk nodig hebt.... Denk dat ze de zaadjes per bestelling doen,

Duurt lang

Op de website staat vermeld 2 tot 3 dagen levertijd in Nederland, maak daar maar ruim een week van, tevens hierover gebeld met de klantenservice, t zou nu heel snel verstuurd worden, 2 dagen later krijg ik snel een trackntrace code van een pakket dat pas 3 dagen later aankomt, eerst werden we beloond met een enorm minimaal bestel bedrag, want buitenland gaat voor, zal hier niet snel meer iets bestellen.

Super produkts

Uitstekende producten, jammer dat ik twee weken moest wachten op mijn bestelling.

Goede winkel met veel keuze

Leuke site met veel variatie aan zaden. Voor ieder wat wils

Zeer slecht

Mijn pakket is te laat bezorgd. Ik heb 5 gratis autoflowerzaden gekregen, die ik niet nodig heb omdat ik seizoensplanten kweek. Ik ben erg teleurgesteld over deze situatie. Ik wil de bestelling retourneren en mijn geld terugkrijgen.

Hallo, Mijn ontevredenheid over het product is heel netjes snel en nabehoren afgehandeld.

Altijd kwaliteit, snel ...

Heel groot aanbod, netjes verzonden.

De giftpoints en vouchers en kadotjes die ze weggeven aan klanten maken dit een extra leuke shop. De Zamnesia producten zijn van hoge kwaliteit. Soms is het even wachten, maar als je daar rekening mee houdt dan is dat geen probleem. Als je gewend bent dat je het pakketje de volgende dag binnen hebt dan is dat hier niet zo. De pakketjes worden altijd netjes verpakt en verzonden, de levertijd en track and trace zijn nauwkeurig. Het is wel vreemd dat ik geen ph teststrips of pippetjes mag bestellen als ik al voeding heb besteld omdat het ook met meststoffen te maken zou hebben? Ach ja, deze dan maar ergens anders bestellen.

De beste smokeshop

Enige opmerking is dat er te veel kortingscodes zijn en gratis geschenken.

Altijd eerlijk antwoord en Helpen Waar kan

super

alweer een vlotte eerlijke levering

Onacceptabele vertraging en negeren annuleringsverzoek

Hierbij dien ik een klacht in over de trage verzending van 10 dagen en het volledig negeren van mijn herhaalde annuleringsverzoeken via telefoon, e-mail en tickets. Ondanks mijn verzoek om de order stop te zetten, is het pakket pas 5 dagen na mijn eerste melding alsnog verzonden, wat ik absoluut niet accepteer. Ik verwacht een directe verklaring voor deze gang van zaken en een passende oplossing voor de geleden vertraging en het gebrek aan service.

Alles was snel geleverd

Had zaadjes besteld, Ga ik van 't voorjaar testen of ze opkomen

Ruime keuze met goede beschrijvingen

Ruime keuze in allerhande producten, goede beschrijvingen van de producten en je krijgt iedere keer wel een leuk geschenkje

Korkie!

Krika

Slecht

2 zakjes truffels gekocht.. Geen van beide zakjes iets gevoeld..heel spijtig.de laatste keer dat ik hier bestel

Uitstekend opgelost

Ik had een bestelling gedaan welke niet op tijd geleverd kon worden. Na telefonisch contact te hebben gehad , heeft de medewerker geholpen aan een passende oplossing. Deze is boven verwachting afgehandeld. Super aftersales en medewerking Top top top.

Slechte service

Bestelling vertraagd, vraag ik geld terug en niemand reageert. Sturen emails dat is onderweg maar was niet bij dhl gescanned. *** service , ik wil mijn geld terug hebben

laaaaat

zou de levertijd maar aanpassen op de site, het wordt al een jaar niet op tijd geleverd.

Fantastiche support

Ik had een vraag over kweken van een growth kit en ik ben heel goed geholpen. Daarnaast goede levering en prijzen :)

Verzenden duurde wel heel lang

Verzending heeft bijna twee weken geduurd, En nog voordat ik mijn spullen heb word om een review gevraagd, Dan kan ik alleen de zending beoordelen en die is dit keer ruim onvoldoende.

Niet geleverd en geen reactie

Bij aankoop wordt er gesproken over enkele dagen levertijd. Na een tijdje de klantenservice bericht gestuurd en binnen 2 werkdagen na verzending zou het binnen moeten komen maar kon iets later worden door de transporteur..... inmiddels een maand verder en nog niks ontvangen. Een tweede bericht naar de klantenservice bleef zonder reactie maar gelukkig krijg je wel mailtjes of je een recensie wil schrijven. Bij deze voldoe ik aan jullie verzoek en nu is mijn verzoek aan jullie of het bestelde ook geleverd kan worden. Alvast bedankt

Duurde langer & niet compleet

De bestelling duurde langer dan beloofd en er zat geen opstart beschrijving bij…..

Zeer tevereden !!

Producten zijn goede kwaliteit!! Verzending mag wat beter komt iets laat.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.