snel geleverd en goed tevreden.

goede producten en goede telefonische service over de levering die ik wat later wenste, dat was geen enkel probleem!

mixed results

we had 2 out of 3 steeds sprout from our purchase of train wreck. however fruit punch had 0 germination….i would recommend NOT purchasing fruit punch seeds.

Producten zijn prima, verzending was slecht

Ik heb voor de verjaardag van een vriend op een disdag een paddokweekset besteld. Deze zou woensdag of donderdag bezorgt worden. Het verzendbedrijf gaf geen real time updates van wanneer de bestelling verwacht kon worden. Uiteindelijk kwam de bestelling op vrijdag middag binnen en heeft de kweekset de verjaardag niet gehaald. Jammer..

Goede snelle en correcte verzending en producten

Goede zaadjes en producten correct en mooie prijs is zeker wel een aanrader

Hoogwaardige microdose

Ik heb van meerdere shops microdose geprobeert, deze heeft de beste prijs kwaliteit verhouding. Ik raad ze aan voor truffel microdose!

Alles super in orde van product tot levering

Steeds tevreden over deze shop van product tot levering.

Deel bestelling ontbreekt en geen reactie van klantenservice

Mijn bestelling is beschadigd en incompleet geleverd. Ik heb hierover inmiddels al 2 keer contact opgenomen via ticket # en foto’s meegestuurd van de schade en verpakking, maar na ruim een 1,5 week heb ik nog steeds geen enkele reactie ontvangen van de klantenservice. Ik vind dit erg teleurstellend en hoop alsnog snel op een passende oplossing, zoals een vervangende levering of vergoeding van het ontbrekende en beschadigde deel.

Doet wat het beloofd

Gekregen vlgs bestelling, zoals het hoort Nu nog afwachten wat resultaat zal zijn, ben vol verwachting;))

Geghost door support, producten wel “beschikbaar” maar niet leverbaar en lang wachten

Op 29 maart heb ik een bestelling geplaatst bij Zamnesia. Na lang niks gehoord te hebben van Zamnesia heb ik op 12 april een bericht naar de support gestuurd heb ik op 14 april te horen gekregen dat een van mijn producten niet leverbaar was, waardoor mijn order nog niet was verstuurd. Het product stond nog wel als beschikbaar op de website. Ik kreeg hierbij de volgende reden te horen “Door ons nieuwe systeem hadden we geen goed overzicht van welke producten niet op voorraad waren.” Ik heb ervoor gekozen om mijn order te laten versturen zonder dit product, maar heb toen nog heel lang moeten wachten tot het verzonden werd. Op 29 april heb ik support een nieuwe mail gestuurd om mijn order te annuleren aangezien deze nog steeds in de voorbereidende fase zat en ik door mijn vakantie deze niet meer in ontvangst kon nemen. Op mijn bericht heb ik geen reactie ontvangen en op 5 mei werd de order alsnog bezorgd. De postbode heeft de sleutel van mijn studentenhuis en heeft het hier geleverd, ook al was ik zelf niet aanwezig. Van Zamnesia support heb ik niks meer te horen gekregen. In het verleden heb ik erg goede service ervaren bij Zamnesia, maar door dit gebeuren ben ik nu erg teleurgesteld. Ik ga aan mijn huisgenoot maar vragen om het retour te sturen, want ik heb nu niks meer aan mijn bestelling. Ruim een maand moeten wachten op een bestelling is wel van de zotte. Ik weet niet of ik in de toekomst nog (zo veel) zal bestellen bij Zamnesia aangezien de manier hoe hier is gehandeld niet professioneel is.

Ok, maar dan zonder post.nl

Zaadjes ontkiemen allemaal, dus tot zover goed. 1 punt. Kap met Post.nl 1 week geduurd. blijf wederom dag thuis en ze rijden rechtstreeks naar een afhaalpunt. de zoveelste keer

Betrouwbare Zaad verkoper

Zaden besteld en 2 dagen later netjes bezorgd. Twee zaden geplant en na twee dagen al boven.

Good seeds

Fast start!

Goed maar reageren is niet hun sterke kant

Ik bestel al jaren en altijd goede zaden. Laatste bestelling is erg slecht zaden komen niet op. Maar ook geen respons van uit zamnesia.

Producten werken niet

Ik heb de kleaner spray geprobeerd met 2 speekseltesten maar ze werken niet

snelle levering, goede kwaliteit truffels

zowel de utopia, atlantis, valhalla zijn stuk voor stuk truffels van goede kwaliteit.

Late bezorging geen antwoord op vragen.

Zou er in twee dagen zijn. Kwam pas na twee weken zonder bericht. Had een mail gestuurd waar ik nooit antwoord heb gekregen. Alleen in twee weken ongeveer 15 reclame mails

Soms met een vertraging maar het komt altijd aan.

Al jaren goede ervaringen. Problemen worden goed opgelost. Geen stress.

Goede producten snel bezorgt

Picobello

Waardeloos!!!!

5 weken moeten wachten op een seizoen's gebonden product. Geen idee waar het allemaal gelegen heeft, maar bij mij gaat het de grond niet meer in. Zonde van m'n tijd.

Goed ervaring, tevreden.

Een hele vlotte service!

Ik had mijn producten snel. Vlotte bestelling en levering. Goed product. Gekregen wat ik vroeg.

De beste van Benelux!

Sneller geleverd dan verwacht. Uitstekende producten van hoge kwaliteit. Daarom al jaren klant.

Communicatie is gewoon echt een probleem bij Zamnesia

Dit bedrijf verstuurd gewoon veel te laat; Reageerd niet of nauwelijks of emails; Zegt dingen die niet kloppen (zoals product is al verzonden) Kortom het is niet meer de Zamnesia van vroeger. Mijden.

Hoogwaardige producten, onduidelijke handleidingen en (trage) communicatie

Pros: Ik bestel al jaren producten bij hen. De producten zijn van hoge kwaliteit. Goede blogs. Ik beveel ze nog steeds aan voor wie net als ik digitaalvaardig, competent en flexibel genoeg is om door onduidelijkheden heen zijn weg te vinden en de houdbaarheid van verse producten van Zamnesia te behouden. Cons: De reactietijden van hun support via het contactformulier zijn traag. Handleidingen voor gebruik of kweek zijn niet altijd duidelijk (bijv. of handelingen herhaald of eenmalig zijn). De communicatie over levering is niet altijd duidelijk, vroeger wel. Voorbeeld over bezorgtijd: Je krijgt eerst een mail dat het binnen 2-3 werkdagen wordt bezorgd, later een mail dat het 3-4 werkdagen kan duren. Koerierdienst ‘Spring’: Geen realtime updates over levering bij afhaalpunt, ook niet bij welk afhaalpunt. Opeens een bericht van PostNL over een pakket op mijn naam, zonder duidelijke vermelding van Zamnesia of Spring als afzender. Spring liep enkele uren achter op PostNL over de levermelding. Bij een vers product denk je dat elk minuut telt om bederf te voorkomen; dan is het niet realtime updaten een tekortkoming terwijl je product ligt te broeien in een onbekend afhaalpuntkluisje.

Geweldige sevice

Geweldige sevice goed verpakt .

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.