Eerste aankoop is tot hiertoe goed verlopen

Het is mijn eerste aankoop bij Zamnesia. Volgens de site zou het geleverd worden in belgie binnen 2-3 dagen. Heb 10 dagen moeten wachten. Op zich geen probleem. Had contact gehad met Zamnesia en snel antwoord gekregen wat ik dem positief vind. De eerste zaadjes komen al boven piepen. Hele goeie en duidelijke website met veel informatie, het enige dat ik nog miste (als beginneling) is informatie over hoe breed de planten worden. Ik kan Zamnesia dus wel aanraden.

Communicatie kan beter

Goede levering, alleen duurde de levering veel langer dan op de website wordt vermeld. Daardoor had ik ze te laat binnen. Duurde een week, ivm overgang systeem werd me verteld toen ik er achter aan belde. Ik had het prettig gevonden als dat erbij wordt vermeld ipv morgen bezorgd. Verder prima, goed ingepakt en verzonden. Prima truffels!

Tegenvaller

De prijzen zijn sterk gestegen, de verzending duurt langer en het pakket is minder uitgebreid. Vorige keren zat er een goodiebag bij waar ik nu op rekende. Waarschijnlijk de laatste keer dat ik bij jullie bestel.

de levertijden zijn te lang

ik geloof dat na een dag of 10 mijn bestelling binnen was. Dat is niet van deze tijd. Dat kost Zamnesia dus 2 sterren want het is (en blijft) mijn favoriete site.

nog steeds prima

ja wat langere levertijden als we gewend zijn ,maar hou er een beetje rekening mee en voor de rest weer dikke duim hoor

Ik werd duidelijk op de hoogte gehouden van de voortgang van mij bestelling

Nadat ik mijn bestelling hed gedaan werd ik duidelijken inhoudelijk op de hoogte gehouden vannde voortgang van mijn bestelling.

Lange levertijd.

Duurde wel lang voor het opgestuurd was voor de rest geen klachten.

Super duidelijk

Gewoon hartstikke goede service met duidelijke omschrijvingen en indien je nog hulp nodig hebt antwoorden ze best snel. Enigste jammere vind ik dat we in zuid Portugal nog best lang moeten wachten op de products

traag in alles

Op 9-3 bestelling gedaan, zou binnen 2 dagen reactie krijgen. Op 13-3 geklaagd over uitblijven reactie. alleen automatische reactie ontvangen en een bericht dat pakje klaargemaakt word voor verzending. Lees hier meer klachten over verzending, zou toch jammer zijn als hier veel klanten op weglopen.

Altijd top

Topproducten voor een eerlijke prijs, superkwaliteit!

Altijd goede sevice

Superleuke acties

Alsof ik altijd jarig ben, gratis kadootjes

Ik bestelde hier voor het eerst, en alles verliep goed. Ik ben bovendien zeer tevreden over de website van Zamnesia, die ik leerde kennen via een vriend die hier al meermaals bestelde.

makkelijke website snelle levering

snelle en goedkope levering in Europa! Van bestelling naar Portugal binnen 7 dgn

...al is de bezorging niet meer zo snel als... eerder.

Prachtige service.

Bestelling wel langzamer dan ik van ze gewend bent.

Redelijk snelle levering ,keurig verpakt.

Een beetje tegengeslagen.

Mijn bestelling van 28/02/26 is nog altijd niet geleverd,wat ik van jullie niet gewoon ben. In het verleden is er echter nooit iets mis gegaan. Ik hoop dat mijn bestelling er binnenkort is!?

Perfecte keuze.

Snelle en goede levering en de zaadjes zijn inmiddels aan het ontkiemen. De rest blijft nog even een verassing.

goed en betrouwbaar

had zaadjes besteld en 1 van de zaadjes was niet geleverd naar dat ik had gebeld werd het meteen opgepakt en werd netjes nieuwe zaadjes opgestuurd ben erg tevreden en je word ook netjes te woord gestaan

ZEER GOEDE SEVICE SNEL EN CORRECT

HALVE STER DE GRATIS AANSTEKER WERKTE 2X LOL

De levering is niet de snelste, maar de klantenservice en aandacht voor detail maken dat ruimschoots goed. Een echte aanrader.

Prima kwaliteit en vlotte verzending

Prima kwaliteit en vlotte verzending

Wachttijd veel langer dan aangegeven.

Begin februari een pakketje besteld, op de site stond dat het binnen 2 dagen verzonden zou worden. Echter werd het pakketje pas begin maart verzonden.

Topbedrijf met leuke acties

Ik bestel hier altijd mijn beuz vloeipapier. Helaas zal de gratis mystriebag altijd een verrassing blijven. Die waren ze vergeten.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.