Perfect!

De microdosing verpakkingen zijn leuk om uit te proberen als je nog weinig ervaring hebt. Voor microdosing zelf perfecte dosis

Veel keuze en snelle levering

Gewoon ok!

Tevreden met wat er geleverd was

Ontevreden met het ontbrekende product

Snelle geleverd op het 1ste zicht goede producten

Gewoon top

Geweldige site evenals de mensen en de producten 10/10

Consistent in kwaliteit en service

Ik kan altijd rekenen op Zamnesia, het duurt nooit te lang wanneer ik iets bestel en ben altijd tevreden geweest met mijn koopjes!

Great

Never had any problems. Good seeds, truffles, deals. My source = Zamnesia

Best shop in town ;)

Omvangrijke smartshop met grote keuze in producten en vaak mooie aanbiedingen, leuk spaarsysteem met aantrekkelijke producten. Wel jammer dat de verzendingen soms lang duren maar daar wordt geloof ik aan gewerkt.

Lange levertijd en incomplete bestelling

Heb 1.5 week op pakketje gewacht. Toen bleek er ook nog een product te ontbreken, waarvan ik zelf ook nog een foto moest sturen van de doos met ontbrekende product (?!) Met op de afbeelding ook nog een briefje met ordernummer erbij. Voor een product van 4 euro. Veel te veel gedoe. Zou hier niet snel nog is wat kopen.

Niet goed

Bestelling duurde een week, na de betaling kreeg ik pas te horen dat het langer dan normaal duurde. De acryl bong die ik heb besteld is zo lek als een mandje, water loopt er binnen 10 minuten helemaal uit. Geen aanrader.

Verzenden duurde ruim 2 weken

Het verzenden duurde ruim 2 weken. Ook na het ontvangen van de track en trace duurde het nog een aantal dagen. Dit ben ik niet gewend van zamnesia, normaalgesproken ging dit eigenlijk altijd super snel. De producten zijn zoals altijd goed.

Zeer goed!

Vriendelijk geholpen bij bestelling problemen.

goed maar kan altijd beter

Mooie site , mooie producten, goede acties , levering duurde wel wat lang ,updates bleven op klaar voor verzenden staan , toen ik mailde schreef men dat de bestelling verzonden was ik kreeg een link om te traceren die stond nog op klaar voor verzenden :) uiteindelijk wel netjes gekregen.

lang wachten

veels te lang gewacht op een pakketje die ik ook ergens anders had kunnen bestellen. ook is het minimale wat je moet bestellen veels te hoog. je moet minimaal 30 euro uitgeven om het verzonden te krijgen dikke vette onzin.

Mijn bestelling is snel en perfect behandeld

Slecht

Germenated a bunch of seeds some were from my last year grow and 1 seed 2 years old It was a test all 13 came out within 3 days with my hydro setup. Now we have seeds from zamnesia and off course after 6 days nothing... It is so common buying from zamnesia. Isnt if funny that bag and unwanted seeds do better then your professional seeds....

Kanna extreme besteld. 30 mg onder de tong geprobeerd. Effect was combinatie van goeie caffeine en zeer lichte vorm van mdma. Door sublinguale inname was het effect lichter dan verwacht, ook dag erna geen bijwerkingen. Volgende keer zal ik 45 mg proberen met langer in de mond te houden.

Veel beloven.

Truffels pas 9 dagen na bestelling ontvangen. Zogezegd een verhuis in het magazijn.

Toppie

Goede producten en goede service

Top webshop

Per ongeluk verkeerde zaden gekregen. Na 2 dagen werd het probleem meteen aangepakt en de juiste zaden verzonden. Zeer tevreden van de service.

Altijd leuk om gratis zaden bij te krijgen.

Meestal goed

Meestal goed, zaden kiemen soms niet

Toppertjes en super snel

Super bedrijf de site ziet er top uit makkelijk te bedienen alles zo gezocht Voor ieder wat wils Snel.thuis bezorgd dikke tien

Zamnesia is the best

Zamnesia is the best. All i need is Zamnesia weed

Ik was positief verrast

In eerste instantie ging het bestellen stroef, maar ik kreeg keurig bericht terug op mijn vragen. Bij de bestelling zaten leuke verrassinkjes. Maar bovenal zijn de prijzen heel redelijk!

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.