Iedereen aan te raden top service top producten en op tijd geleverd.

Snelle reactie

Zaadjes besteld maar er ging iets fout bij de bezorgen. Contact opgenomen met Zamnesia en na 1 dag al bericht dat er een nieuwe poging werd gedaan. En die is nu binnen. Snelle reactie van Zamnesia.

Verzending 7 dagen ipv 2

7 dagen verzendtijd ipv 2

Mijn bestelling was zoek, maar werd keurig opgelost

Superservice!

Vanwege een verdwaald pakket bij de koeriersdienst was de levering niet binnengekomen. Na 1 mailtje werd gelijk een nieuw pakket opgestuurd. Super geregeld!

Goeie service.

Na wat probleempjes met een bestelling waarvan het product even niet voorradig was en wat heen en weer mailen is het toch allemaal goed gekomen. Toppie service en bedankt team Zamnesia. Vriendelijke groeten; Justin.

Zo als altijd gelukkig en blij

Alles correct, mooi verpakt, snel geleverd en altijd en cadeautje, dat maakt mij binnenste kind blij

Degelijk kwaliteit

Mijn bestelling vlug ontvangen De schaartjes zijn van stevig kwaliteit

Snelle verzending, goede producten

Truffels worden snel en discreet geleverd. Kwalitatief goede producten.

zoals altijd alles in orde

alleen maar positief

Snel geleverd in België

Prima producten aan de juiste prijs.

1ste pakket was kwijt onderweg, zonder twijfel of moeite een tweede opgestuurd en die is goed binnenklgekomen. Geef me ongv 100 dagen dan weet ik het echt

Perfecto!!!

Service en naservice bij Zamnesie is uitstekend!!!

Zeker positieve ervaring.

Ik ben altijd tevreden van de enorm goede klantenservice van Zamnesia!

Prima producten, wat gedoe met de levering

Prima producten, alleen de levering duurde een stuk langer dan vermeld stond. Na contact met de klantenservice is het in orde gekomen. Wat me opviel is dat de doos waarin de bestelling geleverd werd veel groter was dan eigenlijk nodig was vanwege het kleine formaat van de producten. Het zou Zamnesia sieren om te kijken naar kleiner verpakkingsmateriaal en zo hun steentje bij te dragen op het gebied van duurzaamheid.

Prima website nooit problemen gehad

Het verzenden naar het buitenland duurt even maar het is een prima website en ze zijn netjes en discreet.

Topkwaliteit

Zeer goede producten

Goed product maar extreem late bezorging

Ik had truffels besteld op mijn vakantieadres. Website zegt 'volgende dag bezorgd'. Werden ruim een week later bezorgd toen ik al weg was. Ik kreeg kosteloos een nieuwe verzending op mijn thuisadres (goede service). Ditmaal duurde de bezorging ruim 10 dagen. Dat kan echt niet bij een product dat vers moet blijven. Stem de bezorging beter af met DHL of pas de tekst op de website aan.

Ik ben een tevreden klant.

Jullie service is optimaal.

Zeer prettig en aardig

Levering duurt erg lang

De levering van een kleine bestelling van 3 zakjes truffels duurde 10 dagen. Volgende keer ga ik bij een andere aanbieder kijken of het sneller kan.

Leuke website, veel klanteninteractie en veel leuke producten!

Uitstekend!

Goede winkel, ondanks dat er iets kapot ging in het transport kreeg ik snel een reactie en werd er een nieuw product opgestuurd. Al met al erg tevreden dus.

Geweldige ervaring geweest, net zoals altijd

Mooie ervaring

Kwaliteitsvol produkt waarmee je toch op een gezondere wijze kan genieten van je bong.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.