Interessante online winkel

Als leek in de branche zou ik het fijn vinden dat bepaalde termen die vermeld staan bij producten en voor ervaren gebruikers misschien een vanzelfsprekende betekenis hebben toch wat uitleg erbij krijgen

Goed aangekomen

Goed aangekomen En een extra zaadje, altijd welkom!

Beste producten en super brede assortiment

Heel blije klant - al meerdere jaren bestel ik altijd bij hun.

Gelukkig

Blij met mijn aankoop

Tevreden

Heel blij met mijn snelgroeiende kweekset. Nog even wachten met het drogen van de paddo’s. Binnenkort begin ik met microdoseren — ik ben heel benieuwd naar het resultaat!

Zaadjes keurig ontvangen...Het duurde iets langer dan elders maar dat zou goed door de DHL kunnen komen. Buiten dat was het netjes en zeer stevig verpakt! De eerste 2 Zaadjes ontkiemde al met dag 2 Fijn om hier te shoppen voor een amateur zo als ik.

Goeie handel & leuke actie

1 + 1 truffels. Prima deal, prima spul. Snelle levering.

prima aaanstekers

makkelijk bestellen, goed prijs en snelle levering

Super !!

Super !!

Vervangend artikel

Vlotte en keurige verzending. Had gingko biloba besteld maar blijkbaar niet voorradig en vervangen met een ander supplement op basis van gingko. Prima in dit geval maar even afstemmen voor verzending was prettig geweest.

Snelle levering, goed verpakt

Zamnesia is de betrouwbaarste on-line shop. En bedankt voor de krusher en extra zaad.

Hier bestel ik nooit meer

Sorry Zamnesia, maar van jullie producten ben ik niet tevreden. Truffels zonder effect, zaad dat maar niet wil ontkiemen... Ik krijg wel steeds een goed antwoord van hun klantendienst en ze willen helpen door het vervangen van hun product. Maar als ook dat geen goed product is, dan kan je met alle beste wil van de wereld proberen helpen: het lost niks op. Dus bij Zamnesia bestel ik nooit meer.

Wordt top geholpen en begeleid

Ik had 1 strain waarvan alle 3 de zaadjes niet goed werkte, even conatact op genomen en ik mocht 3 nieuwe uitzoeken! Top service erg blij mee

Laat langzaam, slecht georganiseerd.

Ik heb 10 gewichtjes besteld. Na een tijdje aan de bel getrokken: waarom hoor ik maar niets? Blijkt dat er maar negen zijn dus dat ze wachten op de tiende. Ik vervangend product geselecteerd... "Verzonden, je krijgt nog een mail als je locale vervoerder het heeft" (maar dus geen tracking nummer zodat ik hetzelf in de gaten kan houden. Ik heb een systeempje die een aantal vervoerders via deAPI mijn pakketjes volgt. ) Twee dagen later: Sorry minder op voorraad dan we dachten. Vervangend product. (ik had de eerste keer reeds een "preferentielijst" van vervangers gestuurd). Weer zo'n verzonden, maar we vertellen je lekker het tracking nummer niet. Weer een halve week dat ik de website in de gaten heb gehouden en... uiteindelijk mailt een vervoerder dat ie vandaag gaat langskomen. Dat blijkt dus mijn zending van Zamnesia te zijn. Dus afspraak: "Je hoort nog als het bij de locale vervoerder is aangekomen" gewoon helemaal niet nagekomen.

top ervaring

super geen woorden voor

Altijd goede service en goede zaadjes. Ook toen de zaadjes niet uitkwamen goed contact en kreeg ook meteen nieuwe zaadjes aangeboden. Top geregeld.

goede leveringsdienst

Het was makkelijk besteld en kwam binnen de tijd aan. het resultaat moet ik nog afwachten ...

Een zin

Als volgt

direct en snel

direct en snel

Alles ontkiemd

Drie maal La Diva autoflower ....drie ontkiemd methodes....alle drie op schema ontkiemd

Levrig was een beetje laat maar er zat weekend en feestdag tussen de bestelling en levering dus dat lag daar aan, niet aan de sevice, verder alles netjes verpakt en verzonden

Helemaal top

Snelle levering. Mooie zakjes en goed en veilig bezorgd.

Altijd topservice – betrouwbaar en snel geleverd!

Ik heb inmiddels een tiental bestellingen gedaan bij Zamnesia, en elke keer opnieuw ben ik ontzettend tevreden. De service is top: duidelijke communicatie, vlotte verwerking, en de levering komt steeds netjes binnen de week aan in België. Alles wordt discreet en veilig verpakt. Een extra pluspunt is het Zamnesia Tribe-programma. Dankzij mijn aankopen heb ik al heel wat gratis artikelen kunnen uitkiezen – een leuke en waardevolle extra die het loont om terug te blijven komen. Kortom: uitstekende webshop met een ruim aanbod, snelle levering en een loyaal klantenprogramma dat echt werkt. Aanrader voor iedereen die kwaliteit en betrouwbaarheid zoekt.

Prima in goede staat ontvangen

Zie boven

Smooth sailing

Zamnesia is inmiddels voor mij de ‘go to’ winkel geworden voor cadeautjes voor mijn zonen. Hun service is snel, de verpakking is discreet en stevig en ik begreep dat de zaadjes het ‘prima doen’. Zeker een aanrader.

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.