Levering

Een week wachten!!! Op de levering vind wel ni kunnen.

Geen product ontvangen

10 dagen verder en nog steeds niets ontvangen. Toch moet je 4 euro verzendkosten betalen voor een bezorgservice waar bijna niemand van gehoord heeft en die online extreem slecht beoordeeld wordt. Dat alleen al zegt genoeg over de keuze voor hun logistiek. Wat het nog erger maakt: ik heb truffels besteld, een product dat gekoeld bewaard moet worden om de kwaliteit en werking te behouden. Door deze absurd lange levertijd is de kans groot dat het product bij aankomst al achteruit is gegaan of zelfs niet meer goed is. Als klant betaal je gewoon voor verzending, dus het is niet meer dan normaal dat een bedrijf een betrouwbare en redelijke bezorgservice gebruikt. In plaats daarvan lijkt er gekozen te zijn voor de goedkoopste en slechtste optie. Dit geeft totaal geen vertrouwen in de service of de kwaliteit van het bedrijf. Voor mij is dit de laatste keer dat ik hier bestel.

Alles super thuisgekregen, alleen duurde het wat langer dan verwacht. Gewoon minimaal een week eerder bestellen dan je bedacht hebt

Betrouwbaar

Snelle levering, netjes verpakt,

Everything was good.

I will order there again

vlekkeloos

Al 5 jaar trouwe klant en zamnesia stelt me nooit teleur! mooi product en snelle levering!

Mijn ervaring met mijn eerste bestelling was helaas niet helemaal ok

Een vriend van mij heeft zamnesia aan mijn voorgesteld en was heel positief. Mijn bestelling zat de limited edition mellow jelly bij met 5 zaadjes en een ervan was gebroken en had verwacht dat ik 1 nieuwe zaadje toegestuurd zou krijgen ma kreeg een voucher van 10euro maar de kwaliteit van de zaadjes zijn heel goed

goed spul, correct op tijd

....................

Waardeloos

Levering duurt lang,hele kleine (volgens mij oude zaden) van de 10 maar 5 fatsoenlijk uitgekomen..en het is niet de eerste keer dat ik dit doe.. als je dan een klacht stuurt reageren ze gewoon niet.. maar wel elke keer vragen om een beoordeling..nou hier heb je ‘m.. 1 ster voor de moeite..

Langzaam...

Mijn bestelling heeft er een week over gedaan om aan te komen. Als ik op zaterdag bestel snap ik dat het niet zondag al binnen is maar dit was te lang. Vanaf het moment dat het verstuurd was duurde get nog 4 dagen tot bezorging. Niet prettig voor een product wat je koel moet bewaren. Truffels zelf doen hun ding gewoon.

Verzending ok

De zaden zijn ontvangen, nog niet ontkiemt kan nog niks zeggen.

Slechte truffels

Magic truffels bestelt, maandag verzonden en vrijdag pas in huis. Door de warmte tijdens transport geen noemenswaardig effect meer. Zonde

Ik heb hier iets besteld. De producten zijn prima verpakt en altijd iets extra’s

Snelle levering. Heel erg tevreden.

Levering heel lang op moeten wachten

Heel lang moeten wachten voordat ik een reactie kreeg hierop. Spullen en kwaliteit is top

Goede vriendelijke service

Heel bekwaam team. Ze zijn heel behulpzaam. Bij problemen kijken ze meteen voor een oplossing.

Bestelling komt in goeie staat aan

Bestelling kwam na een iets wat langetijd goed aan.

Goede zaak!

Goede communicatie, kwalitatieve producten, denkt mee in advies, tof beloning systeem. Levertijd is soms beetje langzaam.

Altijd snelle levering en kwaliteit

Ik bestel vaker, en altijd in orde Tribe punten sparen is ook top!

Goede klantenservice

Toen ik het verkeerde pakketje kreeg, wat kan gebeuren, hebben ze zo veel mogelijk gedaan om het recht te zetten.

Top kwaliteit!

Altijd top producten gehad , ook als er iets mis gaat met de levering, word direct professioneel opgelost ! Goei service

Nog geen bestelling ontvangen

2 dagen geleden besteld nog niet eens een verzend update ontvangen was gaande hierzo? Wel bericht dat de betaling rond is maar dat is dan ook alles bereikbaarheid is ook rond uit gezegd belabberd.

Perfect!

De microdosing verpakkingen zijn leuk om uit te proberen als je nog weinig ervaring hebt. Voor microdosing zelf perfecte dosis

Veel keuze en snelle levering

Gewoon ok!

Tevreden met wat er geleverd was

Ontevreden met het ontbrekende product

Snelle geleverd op het 1ste zicht goede producten

JM Keynesplein 10

1066 EP Amsterdam

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.