ZAMNEZIA de website op zich is al een bijzondere ervaring.

Zamnezia heeft een zeer uitgebreid & eclectische gamma producten voor al je "moods" & helpt je bij je keuze met een bodemloze bron aan informatie over elk product. En zoals ze beloven is de verpakking discreet en binnen de 3 dagen staat postNL keurig voor je deur in België.

Correcte levering, vervelende discounts

Ik vind het vervelend om gehaast te worden met bestellen (420), om vervolgens bedankt te worden met nog betere discounts een aantal dagen later. Verder correcte levering!

Helemaal top!

Zowel het bestellen als informatie zoeken op de site ging makkelijk. Verzending was ook prima. Alles werkt zoals het moet.

Didn’t deliver the right amount.

I ordered 5 packages op truffles but only 4 were delivered. I emailed zamnesia about it but besides an automatic reply they didn’t respond.

Goeie truffels. Sterk is inderdaad sterk ;)

Fast and very kind

Discord support helped me in minutes, and was very kind alltrought the convo

Snel geleverd, Fijne producten!

Goed en snel verzonden

Gewoon goed.

Geweldige groei

Makkelijk hoor zo’n kant en klaar pakket. Miste wel de gebruiksaanwijzing.

Onvolledige levering, een niet-besteld product erbij, en geen reactie op drie berichten aan de klant

Jarenlang met plezier klant geweest, maar deze bestelling pakt slecht uit. Een deel werd geleverd, een deel ontbreekt, en er zat een product bij dat ik niet besteld had. Twee e-mails en een bericht via het contactformulier bleven onbeantwoord, ook al kreeg ik bericht dat er een ticket aangemaakt was. Het assortiment is prima, maar als de klantenservice volledig stilvalt zodra er iets misgaat, is het vertrouwen weg.

geen snelle bezorging

Bezorging duurde lang, pakket was 2 werk dagen klaar voor verzending. Toen het verzonden was kon het ook sneller, aangezien ik truffels heb besteld en je die in gekoeld moet bewaren viel dit tegen.

Goede kwaliteit.

Lekkere weed Zalige paddenstoelen

mooie zaadjes

ik heb mooie zaadjes ontvangen, ze zijn allemaal ontkiemt. en ik ben heel blij. (wel was de bezorging vertraagd, maar alsnog heel tevreden). bedankt voor de mooie producten. 4 sterren

Minder

*** service

Top, goede kwaliteit en snel geleverd.

Heel tevreden met mijn bestelling.

Alles is goed

Optimaal..

Allgoudt...

Middelmatig

Order was snel bezorgd, alleen jammer van de niet juiste hoeveelheid van bepaalde items.

Service zéér goed.

Firma op zich,top service. Snelle levering. Jammer dat de ervaring met het mij onbekend merk zaad super strains Saga slecht is. Zaad ontkiemt tergend traag. En de kiem die dan te voorschijn komt heeft géén blad beginsel. Enkel een wit stokje. 2 de zaadje gezaaid. Wacht nog op ontkiemen…… toch al 4 dagen……. 3 de zaadje.De zaaddoos staat open ,dus zal sowieso dood zijn vrees ik. Nooit problemen met de grote gekende merken. Zal me daar bij houden.

prima service!

Netjes verpakt mooi optijd geleverd en er zat zelfs een extra zaadje bij boven op de gratis zaadjes.

Snelle levering en goed verpakt.

De juiste zending snel gekregen .

Duurde wel effe maar kwam wel goed aan

Alleen maar top spul.

Alleen maar top spul.

Snel & betrouwbaar

had problemen met de betaling maar desondanks tijdig en snel geleverd

Top service!

Code voor actie pruduct werkte niet. Gemeld met code/product in de beschrijving. Product is als nog verzonden na ik mijn bestelling had ontvangen! Helemaal top

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.