Alles toppie!!

Alles toppie!!!

Gebruik van bong was top!

Bij het gebruik van bong van piecemaker was het gevoel en smaak fantastisch.

Ik ben altijd in blijde verwachting als ik bij deze webshop bestel. Zowel de producten als de klantenservice 5 stars!!!

De beste leverancier van plezier

Ik ben al ik weet niet hoelang klant. “Waarom ?”, vraagt u. Omdat ik het zeer ontspannen winkelen vind. Omdat de producten nooit teleurstellingen blijken. Omwille van hun leerrijke informatie. Omdat ik me niet blauw betaal. Meer moet dat niet zijn. Nog een prettige dag verder ! Michael.

Snelle levering goede kwaliteit top service

Zeer tevreden. Prijs/kwaliteit!

Zeer tevreden. Prijs/kwaliteit!

Een goede internetwinkel met leuke dingen

Snelle en discrete levering: Mijn bestelling was binnen 4 tot 5 dagen in huis en de verpakking is volledig blanco en discreet. Goede kwaliteit: De zaden en producten zijn van topkwaliteit en de zaden hebben een uitstekend kiemingspercentage. Uitstekend assortiment: Ze hebben een gigantisch aanbod. Of je nu zoekt naar zaden, vaporizers of andere smartshop-artikelen, je vindt er altijd wat je nodig hebt

Mijn pmteruggestuurde pakketje hoor ik niks van

Het adres op mij bestelling warenhuis en is terug gestuurd. Hier heb ik 2x een bericht over gestuurd met alle gegevens maar ik hoor vervolgens niks. Nu heb ik het maar opnieuw besteld en betaald

Besteld maar niet ontvangen

Kan geen revieuw schrijven vermits ik nog steeds niets heb ontvangen

Top service en kwaliteit

Alles netjes verpakt en optijd geleverd.

Kan beter

Tevreden van de service. De Critical Cheese volgens een van de degene gangbare methodes ontkiemd. Eerst in water tot zaadje zakt dan 1-3 dagen laten ontkiemen. Ontkiemen alle 3 maar twee stoppen erna met ontkiemen. Zwakke genen of zwakke kweker, Alleszins in het verleden al kweekjes gehad, geen autoflowers. Ontkiemde prima. mss gewoon terug direct in aarde laten ontkiemen.

goed geregeld

duidelijk en correct ;)

noppes

had een voucher gekregen van RQS voor free Valhalla truffels. Volgens de instructies zou 5gr moeten volstaan voor een beginner. Het is ongeveer 50jaar geleden dat ik psylo or LSD heb genomen. Dus van gewenning geen sprake. Heb het hele doosje opgegeten maar niks, noppes. Geen merkbaar effect. Of werkt het niet meer als je de 70 benadert, wiet werkt wel. Laten we hopen dat mijn Lemon Cherry Gelato Zam special beter zal werken.

Goede producten, slechte logistiek

Adres correct ingevuld tijdens het bestelproces. Alles leek redelijk vlot te gaan. 3 mei besteld, 5 mei bevestiging van verzending, 7 mei zouden ze leveren via 'Spring'. Op de één of andere manier hebben ze bij Spring het verkeerde huisnummer doorgegeven aan PostNL (nummer 20 wordt nummer 2). Gevolg: PostNL geeft op 7 mei de melding in de app 'fout adres, zending retour'. Ik zag het bestelbusje de straat in rijden en rechtsomkeer maken.. eens de retour gestart is kunnen ze er bij PostNL ook niets meer aan veranderen. Klantendienst Zamnesia is niet telefonisch te contacteren. Via mail zou het traag gaan dus uiteindelijk via Discord op 8 mei de melding gekregen dat ze het gingen onderzoeken en dat ze op maandag 11 mei een vervangpakket zouden opsturen.. 10 mei was de retourzending bij hen aangekomen dus ik dacht: ze kleven er een nieuw verzendlabel overheen en het komt gewoon terug mijn richting uit. Niet dus.. Op 11 mei werd inderdaad een nieuwe bestelling opgemaakt in het systeem (bevestigingsmails) maar de uiteindelijke verzendingsbevestiging was 13 mei. De track and trace van PostNL geeft aan dat het pakket nog niet ontvangen werd dus ik verwacht het deze week eerlijk gezegd ook niet meer. Jammer dat je op bijna twee weken tijd geen klein pakketje (enkel zaadjes) geleverd krijgt bij een buurland.. In die tijd vliegt een postduif 4x op-en-af. Tl;dr: De klantendienst is niet de snelste maar helpt je wel vriendelijk verder. Het verzendingsproces is trager dan bij de gemiddelde webshop maar 'Spring' is een waardeloze logistieke dienst. Updates zijn traag en een adres overdragen aan de 'last mile carrier' loopt verkeerd. Bestel je producten op tijd en weet dat je er een eindje op zal moeten wachten. Het is absoluut geen bol.com die binnen twee dagen in de BeNeLux levert.. De logistieke ervaring zorgt er voor dat ik hen eerlijk gezegd niet kan aanbevelen.

perfect

Goede webwinkel, snelle levering. Zeer goede klantenservice bij problemen, word altijd netjes opgelost.

Love zamnesia

Ik besteld altijd bij zamnesia Fijne betrouwbarenproducten en een fijne klantenservice

Perfecte behandeling

Alles correct verzending

Snelle levering en veel keuze

De webshop is overzichtelijk met veel keuze, top headshop

snel geleverd en goed tevreden.

goede producten en goede telefonische service over de levering die ik wat later wenste, dat was geen enkel probleem!

mixed results

we had 2 out of 3 steeds sprout from our purchase of train wreck. however fruit punch had 0 germination….i would recommend NOT purchasing fruit punch seeds.

Producten zijn prima, verzending was slecht

Ik heb voor de verjaardag van een vriend op een disdag een paddokweekset besteld. Deze zou woensdag of donderdag bezorgt worden. Het verzendbedrijf gaf geen real time updates van wanneer de bestelling verwacht kon worden. Uiteindelijk kwam de bestelling op vrijdag middag binnen en heeft de kweekset de verjaardag niet gehaald. Jammer..

Goede snelle en correcte verzending en producten

Goede zaadjes en producten correct en mooie prijs is zeker wel een aanrader

Hoogwaardige microdose

Ik heb van meerdere shops microdose geprobeert, deze heeft de beste prijs kwaliteit verhouding. Ik raad ze aan voor truffel microdose!

Alles super in orde van product tot levering

Steeds tevreden over deze shop van product tot levering.

Deel bestelling ontbreekt en geen reactie van klantenservice

Mijn bestelling is beschadigd en incompleet geleverd. Ik heb hierover inmiddels al 2 keer contact opgenomen via ticket # en foto’s meegestuurd van de schade en verpakking, maar na ruim een 1,5 week heb ik nog steeds geen enkele reactie ontvangen van de klantenservice. Ik vind dit erg teleurstellend en hoop alsnog snel op een passende oplossing, zoals een vervangende levering of vergoeding van het ontbrekende en beschadigde deel.

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.