Komen belofte ivm kortingen of acties niet na !

Meerdere keren geen enkele korting mogelijk om in te geven. Nu na meer dan een week nog altijd geen antwoord gekregen op vraag van laatste bestelling ! Niet meer tevreden van de service !

Goede kwaliteit en snelle levering

Duidelijke informatie en uitleg bij de producten, waardoor de keuze eenvoudig is. Snelle levering, goed en degelijk verpakt.

Goede wepsite

Snelle levering goede kwiliteit

Snel verzonden en zaden met een goede kiemkracht

De eerste keer bij zambesia zaad besteld. De zaden zijn net gekiemd dus over kwaliteit kan ik nog niets zeggen. Ze hebben het wel snel en goed verpakt verzonden en de zaden kiemen heel goed

Super klantvriendelijkheid!

Tot mijn verbazing zonder enige discussie ee nieuwe levering via zamnesia gehad. Het pakket is zoek geraakt bij post nl en zoals ik zeg zonder enig pardon werd er een nieuwe opgestuurd geen discussie geen vragen gwn hee dat is vervelend we sturen gelijk een nieuwe op! Top bedrijf top service echt een aanrader!

Top prijs/kwaliteit!

Goeie producten, overzichtelijke site. Top kweektips en artikelen. Vlotte verzending.

Goede productkwaliteit

Ik heb het voor het eerst geprobeerd en ik ben tevreden. Het belangrijkste is om in een prettige omgeving te zijn met mensen die je aardig vindt.

Perfect!!!

Bestelling is perfect afgehandeld. Heb de producten in een degelijke verpakking en in uitmuntende staat ontvangen. Een aanrader.

Prima producten en snelle levering

Zie hier boven

Geen goede service

Ik heb zaden en bud mix besteld. De Bud Mix was tussen betaling en aflevering van het pakket 40% in prijs gedaald. Ik heb dus behoorlijk te veel betaald hiervoor. Het cadeautje wat in het mandje zou zitten is niet meegeleverd. Eén zaad is na ontkiemen gestopt met groeien, hier heb ik een bericht over gestuurd maar na vier dagen nog steeds geen reactie en twee andere zaden zijn inmiddels al 11 dagen aan het kiemen maar zit ook weinig tot geen leven in. 4 andere zaden moeten nog ontkiemd worden, het is afwachten hoeveel er daarvan nog slecht zijn. Ik ben niet tevreden met deze webshop.

Fijn, snelle levering, duidelijke uitleg

Mooie webshop met uitgebreid assortiment.

Gemakkelijke site

Goede productbeschrijving en snelle levering.

geweldig

ik was eerst van plan de truffles niet meer te doen en had een bericht gestuurd om ze niet meer te leveren maar het was al te laat en kwamen toch aan dus besloot ik ze wel te doen en het was echt peak geweldig.

goede kwaliteit en service

Altijd goede kwaliteit van bestellingen en goede service. Top!

Leuke ervaring

Leuke ervaring met levendige kleuren

Snel en discreet

Super goeie kwaliteit en super snelle service

Mooie spullen goeie service

Alles toppie!!

Alles toppie!!!

Gebruik van bong was top!

Bij het gebruik van bong van piecemaker was het gevoel en smaak fantastisch.

Ik ben altijd in blijde verwachting als ik bij deze webshop bestel. Zowel de producten als de klantenservice 5 stars!!!

De beste leverancier van plezier

Ik ben al ik weet niet hoelang klant. “Waarom ?”, vraagt u. Omdat ik het zeer ontspannen winkelen vind. Omdat de producten nooit teleurstellingen blijken. Omwille van hun leerrijke informatie. Omdat ik me niet blauw betaal. Meer moet dat niet zijn. Nog een prettige dag verder ! Michael.

Snelle levering goede kwaliteit top service

Zeer tevreden. Prijs/kwaliteit!

Zeer tevreden. Prijs/kwaliteit!

Over Zamnesia.nl

Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.