Laden reviews...
1.161 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de snelle levering en de kwaliteit van de producten. Het assortiment is ruim en de productomschrijvingen zijn duidelijk. Hoewel af en toe vertragingen of communicatieproblemen voorkomen, blijft de algehele ervaring positief en komen klanten terug.
Packaging used to be simple and small, now a lot of material is used for a few small items. Also delivery was much faster back then, something has changed and I consider to order elsewhere. A pity.
2 September 2026
Oliver
Amsterdam
Leuke site met degelijk aanbod aan producten, al zit m'n favoriete soort truffels niet tussen het aanbod. Voor verzending over de grens is het wel een uitstekende shop. De verzending is snel, en eenmaal in het ecosysteem zijn er allerlei rewards die je spirituele avontuur gamify'en. Ik spaar alvast m'n punten voor die Heroic kanjer. 1UP!
1 September 2026
d(o_0)b
Gent
Altijd een grote aanbieding, prijzen zijn zekers te doen en al helemaal als je de prijzen bij anderen vaak ziet. pakketjes komen meestal allemaal correct op tijd aan, is het niet op tijd blame the postal service ;) topteam achter heel deze shop met als natuurlijk de topper van een baas die voor zijn werknemers en zijn klanten zorgt. ik kan alleen maar zeggen ga ervoor en remember niet iedereen kan tevreden gesteld worden je hebt altijd klagers keep up the good green work ^^
Denis
Mechelen
Niels
Raamsdonksveer
Thank you very much I recommend
Mike
Ireland
Snelle levering, uitstekende kwaliteit!
29 August 2026
Kees
Apeldoorn
Mooi bedrijf en altijd krijg je wat cado bij je bestelling
29 August 2026
Ferdi
Uithoorn
Gemakkelijk besteld, snel geleverd, juiste product
28 August 2026
Tho
Antwerpen
Dankjewel, alles is geweldig.
Rostyslav
Amsterdam
Besteld en geleverd in 2 dagen, alles was goed verpakt. En de producten zijn ook goed en duidelijk aangegeven.
michiel
ingelmunster
Overall pretty good shopping experience!
C.L
ALMERE
Kirsty topmedewerker !
Sebastiaan Kuik
Beilen
Er was een probleempje met de bestelling (wat altijd eens kan gebeuren) maar de dienst na verkoop heeft dit ongelooflijk goed opgelost. Ik kreeg zelfs meer dan ik vroeg. Ik blijf zeker klant !
Kenneth
Belgie
Ik heb meerdere keren al bestelt van zamnesia en ze blijven even goed zijn. Geweldige winkel!
Bart
Gent
TRES BON SERVICE. GRAINE DE QUALITE. SERVICE CLIENT RAPIDE ET EFFICACE TOP
Thomas
barbe
Discreet en tijdig verzonden. Altijd goede kwaliteit van producten.
Jazie
Brussel
Positief Heerlijk om op een overzichtelijke webshop je weg te vinden, met duidelijke informatie bij alle producten. Top! Knelpunt: levering en opvolging Mijn bestelling (truffels, ruim op tijd besteld) is echter zeer lang onderweg geweest. Toen ik daarover snel duidelijkheid wilde, bleek dat niet evident: De FAQ's zijn nuttig, maar bieden geen soelaas bij een dringend probleem. De dag nadien kreeg ik een mail met een nieuwe trackinglink, helpend was dat niet. Uiteindelijk is de levering nog enkele dagen langer onderweg geweest dan verwacht. Vervelend, zeker bij een tijdsgevoelige bestelling zoals truffels. Wat voor mij een verbetering zou zijn: Een klantendienst die ook telefonisch bereikbaar is, zodat je bij een dringend probleem snel iemand kan spreken. Dat geeft het gevoel dat er echt iets mee gebeurt. Een betrouwbaardere levering: geen herhaalde meldingen dat een pakket "vandaag geleverd wordt" terwijl het ergens onderweg blijft haperen. Kanttekening Ik besef dat levering niet jullie eigen kerndienstverlening is, maar het heeft wel degelijk impact op de klanttevredenheid en de leveringspartner is dan ook zeker het bespreken waard.
Vanessa
Roeselare
Snelle service, duidelijke communicatie en vlekkeloze levering
24 August 2026
Kenny
Temse
altijd een overzichtelijke en snelle levering
24 August 2026
Esther
Molenschot
Snelle service, duidelijke site en goeie uitleg. En producten zijn van kwaliteit!
A.B
Grens
Bestel al jaren hier. Producten worden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.
Philip
Maassluis
Had magic truffels besteld. Prima op tijd binnen met een mooie korting. De houdbaarheidsdatum is uitstekend. Dikke 2 maanden.
MDJ
Deventer
Snelle discrete service , bij alle aankopen goede instructies meer moet het niet zijn
Cindy
Antwerpen
Nog nooit problemen gehad om te kweken. Nu komt er gewoon niks uit.
Jill
Wevelgem
Pakket snel geleverd
Robin+
Belgie
Op basis van onze ervaringen zien we Zamnesia als een toonaangevende en grootste online smartshop in Europa. Hun assortiment omvat een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder hoogwaardige wietzaadjes, bijzondere kruiden en innovatieve accessoires. De klantgerichte aanpak en de focus op kwaliteit maken Zamnesia een gewaardeerde keuze voor iedereen die op zoek is naar diepgaande ervaringen en nieuwe perspectieven.
Branch
E-Commerce, Retail